Copilasi de Iulie - August 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
PAKO
si Andries
Pupam buba de Nic
Astept pozele de la tine Leeloo
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
corianai spune:
La multi ani Andries si Pako, sa fiti sanatoase si fericite
Si eu sunt de acord cu ce spune Andries, engleza la varsta asta e moft, aici se incepe in clasa a treia si ajunge materie obligatorie pt admiterea la liceu si facultate alaturi de mate si suedeza, asa ca absolut toti suedezii vorbesc engleza in final si chiar foarte bine. La fel si celelalte "optionale" la care am cotizat si eu pt Mara... frectie!
Rox pls daca ai timp, vau si io reteta de cozonac in masina de paine, vine socrul de paste si trebe sa ma rup in figuri
leeloo2004 spune:
Mai pun o data linkul aici ca poate va scapa in mesajul anterior...cum ziceam, deocamdata nu e mare lucru, dar o sa ma "laud" cu niste narcise luni!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leeloo2004 Mai pun o data linkul aici ca poate va scapa in mesajul anterior...cum ziceam, deocamdata nu e mare lucru, dar o sa ma "laud" cu niste narcise luni! Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008) Poze Povestea nasterii lui Tudorel Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding John D. Rockefeller, Jr. |
Dar si cand vor creste semintele toate
Imi place foarte mult cum te-ai gandit sa le imbini. Si ce mare e deja bradul
roberta04 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI, FELICIA!
LA MULTI ANI, ANDRIES!
Eu imi cer scuze pentru absente, sper ca mi le motivati. Am avut o saptamana grea, grea, grea, ieri am stat in interviuri cu directorul general de la Londra in vreo 3 reprize dar...(pot sa ma laud? ) am fost numita oficial director adjunct al biroului de aici.
Ce ma asteapta, Dumnezeu stie, sper sa am taria de a face fata.
Va pup pe toate si... revin!
szivarvany spune:
Roberta, felicitari
Si eu stau de 3 nopti sa ma gandesc la o oferta de munca ... 6 zile din 7 cate 12 ore / zi minim, la un salar de 1200 euro ... dar zau ca nu pot pleca, chit ca pe banii aia Giulik ar putea avea mai mult decat suficient ... dar eu unde as fi ... dar si cand ma gandesc cate i-as putea oferi pe banii astia ...
BLUE ANGEL spune:
La multi ani Felicia !!! Tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca !!!!
Gabi , felicitari pentru avansare !!!!
Daria , grea decizie !!! te inteleg ...nici nu stiu ce sfat sa-ti dau in vremurile astea ...eu am refuzat un astfel de job ...pe bani chiar mai multi ..dar m-am gandit ca daca vin si eu acasa la ora 9 pm ...cu cine mai cresc copiii !!! iar pentru ei prezenta noastra este foarte importanta !!!
dar ma mai gandesc uneori ca ce bine ne-ar fi prins banii aceia ...
totusi cred ca am luat o decizie bune ...
vin ploile ???
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani Felicia,multa sanatate,fericire si iubire alaturi de cei dragi!!!...mai semneaza condicutza ca ne este dor de voi...ce mai face Andreea ati rezolvat cu alergia pana la urma?...Liviulica s-a acomodat la gradi?...
La multi ani Andries,la majorat!sa ramai mereu tanara si frumoasa...acu' sincer mie imi plac tare mult postarile tale,ca le zici la obiect!
Robi felicitari!!
Cuscrelo nu ne ingrijora prea taretreci si da raportul cum te simti si cum stai cu bubele!!
Andreeaphai linisteste-te ca nu a patit nimic Nicholas daca nu are nici un simptom(cateodata io cred ca exista un Dumnezeu al copiilor)
Daria grea decizie...io cred ca trebuie sa fi facut anume pentru joburile de genul asta(io recunosc ca prefer sa imi fac program cu cupilu decat sa castig mai mult...banii oricum nu ajung niciodata,cu cat ai mai multi cu atat cheltui mai multi)
Cristalina,ce ghinion pe Maria sa i sa refaca asa repede polipii...poate totusi reusiti cu homeopatia...pupacim galushtele
sunt in zona da' cam(dorm cam rau noaptea si ma doare capul)...ati vazut ca au inflorit copacii
corianai spune:
Roberta felicitari!!
Daria, subscriu, prezenta ta e mai importanta decat ceva bani in plus!! Ce ai putea face asa important pt Giulia cu banii, niscai cursuri in plus, haine mai scumpe, vacante mai luxoase?? Eu nu cred ca ea are nevoie de astea, tu esti o mama super si implicata 100%, va simtiti asa de bine impreuna... nu ai cum sa inlocuiesti toate momentele frumoase si distractiile voastre cu bani. Poate mai tarziu, cand va fi ea adolescenta... se mai schimba treburile atunci...
roxanaz spune:
Cori, uite aici reteta pe care o fac eu: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=88241&REPLY_ID=2169329
Gabi, las ca infloresc ele narcisele..
Daria, tare dificila alegerea. pe praful asta salariul e criminal de bun. dar si lipsa de acasa..... nu prea se poate compensa.