Copilasi de Iulie - August 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

La multi ani Roxi, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multumesc frumos Olivia.

Pai am o programare pe 12 aprilie la doctorita care a operat-o (dar chiar daca ar fi de operat, nu o mai duc la operatie la ea oricum).
Vreau sa o programez si la doctorul de care zicea Olivia.
Intre timp adun date...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
is cu curu-s sus si obosita ca N a cazut in cap ieri si n-am dormit toata noaptea...
Rox, la multi ani sanatosi!
Gabi, si a ta gradina va fi la fel de frumoasa, uite, Cori nici macar n-a contribuit la a ei, a luat-o de gata , eu voi planta niste boscheti de azalee si o planta super pe care am gasit-o ieri. acu nu-mi sta gandul la asta, ca ieri sotul sapa acolo, eu am intrat sa iau o jucarie si atunci N bum din carut fix in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna dragelor! La Multi Ani!! Rox, sa fii sanatoasa si fericita!!

Acum cred ca pot sa recunosc ca foarte de curand a fost si ziua mea si tot 18 ani am facut deci ma simt ...de doua ori ca la 18 ani

Simona, nici eu nu vreau la scoala 11 pentru ca stiu ce lume se invarte pe acolo. Mi-ajunge mie ca am facut o scoala elitista si ma invarteam ametita si nebagata in seama printre copii de generali si colonei de secu si secretari de partid si ...nu mai zic. Nu m-am simtit deloc bine si mi-a intrat in sange un fel de a competitiona cu restul...uneori chiar distructiv. Si noi nu suntem bogati, ba dimpotriva. Muncim pe rupte pentru banii pe care ii avem, uneori si 14 ore pe zi. Dar copilul nu pricepe ... sincer el se compara cu mediul. Asa ca... un mediu mai obisnuit va fi mai bun. Carte o sa invete daca o sa il duca mintea. Cat despre engleza, eu de exemplu am inceput sa invat la 10 ani si am ajuns la near native. Totul e cat si unde exersezi. In ultimii 3 ani la birou am vorbit preponderent engleza, folosesc romana cam 30%. Am ajuns sa vorbesc mai repede in engleza pe anumite subiecte tehnice, de exemplu la baze de date eu nu-mi mai gasesc cuvintele in romana. deci e mai mult o chestie de exerciutiu decat de varsta la care incepi.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Andreea si ai mei au cazut in cap...si nu o data. Nu te stresa, ei sunt destul de rezistenti!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

aoleu Andreea , cred ca ai tras o spaima !dar el este bine ? a avut vreo stare mai neobisnuita ?inteleg ca a cazut pe pamant , nu?
pupam pe cucui sa se faca bine repede
Monica , sanatate multa ! ce-ai mai facut ?
Andries , pai LA MULTI ANI !!!!!
si nu ai zis nimik ...
eu am inceput franceza din clasa a 2-a si chiar mi-a placut si stiam ..numai ca la liceu am avut un profesor oribil de-a dreptul care m-a facut pur si simplu sa dispretuiesc limba asta ...
apoi am facut engleza din clasa a 5-a ...si la un moment dat ma consideram chiar ok ..dar nu mai este asa ptr ca nu am mai conversat ...
sincer , recunosc ca mi-ar placea ca ei sa invete cat mai multe limbi straine ...sa poata pleca la un moment dat intr-o tara civilizata si sa se descurce bine ..cand stii mai multe limbi straine ai mai multe orizonturi ...
ei , visez si eu ...scuzati !

pupam
o noapte/zi buna va dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

, la multi ani !
mai, el pare bine, e vioi, nu tu voma, ameteli, somnolenta, dar e tare neastamparat si acum trebuie sa fim cu ochii pe el sa n-o mai comita o data ca atunci poate fi periculos.
Simo, nu pe pamant, a cazut pe ciment, ca idioata de mine n-am putut muta carutul pe iarba cat am intrat dupa jucarie.
nici macar nu-i vanat, nu stiu cum e posibil, e julit, dar n-are nici cucui, nici vanataie. i-am pus noi gheata imediat dupa patanie dar tot mi se pare ciudat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani Roxi. Sa-ti aduca viata numai bucurii, fericire, sanatate si noroc. Un brat de flori virtuale de la mine de ziua ta.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragele mele
Andries, lma fericiti si tie!!! misto la 18 ani, nu?
Andreea, uff, saracul Nicholas. sper sa fie totul ok. tu cum mai esti cu moralul? e ok fara hematom, stai linistita.
Cristal nu stiu deloc ce sa zic cu polipii aia. consultul si parerea doctoritei care a operat-o deja cred ca sunt hotaratoare. eu tin pumnii!
ma duc la munci. sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

LA MULTI ANI Felicia!!!! Sa fii iubita si sa te bucuri de familia ta!

Si LA MULTI ANI si pentru Andries...dar nu ne spui exact cind ca s ate punem in listutza??

Philip - stai linistita, daca spui ca nu a avut simptome de voma, ameteli, etc, cel mai probabil a fost doar un cucui si sperietura.

Ieri iar am gradinarit - nici nu va dati seama cit de bine ma simt dupa activitatea asta, nici macar foame nu-mi mai este seara...avantaj silueta mea! Am facut si niste poze, dar deocamdata, cit inca nu au inverzit tufele, nu se vede mare lucru - gardul viu la care m-am muncit atit - e acum doar un sir de bete uscate... Azi incep baietii monatjul aspersoarelor, in weekend vine un nene sa vedem ce facem cu gazonul...Ma duc sa incarc pozele...

Edit - le-am incarcat si le gasiti aici nu se vede mare lucru, dar peste weekend sigur o sa-mi infloreasca o parte din narcise - sper sa am cu ce va bucura privirea luni!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput