Copilasi de Iulie - August 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
roberta04 spune:
Multumesc de felicitari... dar eu nu-s tare euforica pana nu aflu si ce am de facut
Eu azi am dat bir cu fugitii, am plecat de la birou la pranz, m-a coplesit ziua de ieri, asa ca am reusit sa il adorm pe Matei (saptamana asta nu a dormit deloc la pranz cu bunica) si m-am apucat de mancat bomboane in fata calculatorului...
Daria, eu zic din proprie experienta ca nici o vacanta nu inlocuieste dragostea si grija ta de zi cu zi. Cum a zis si Carmen, tu esti fata desteapta si o sa iei decizia potrivita.
Intre timp, de ce nu cauti un job cu bani mai multi dar cu un program OK? Nu strica sa mai arunci un ochi pe oferte...
Eu... ce sa zic, nu am un salariu mare, e mediu sa zic dar bun pentru zona asta pacatoasa si saraca. Aseara, la o bere cu englezii, au recunoscut ca au optat intai pentru Bucuresti dar cand au vazut nivelul chiriilor si al salariilor s-au reorientat spre Moldova.
Corina, este superba gradina ta!
Gabi, pe a ta nu am reusit inca sa o vad, dar cred ca peste un an va arata super, nu?
Eu ma bazam pe pamantul foarte fertil din viitoarea noastra gradina, dar la cata argila s-a excavat, plus praf, rumegus si toate alea, cred ca nu creste nici o frunza. Dar... toate la timpul lor.
Andreea, pupic lui Nic, si eu cred ca ei sunt mai rezistenti decat credem noi.
polux spune:
La multi ani Felicia si Andries. Sa va aduca viata numai bucurii, sanatate si noroc.
Gabitza - Roberta FELICITARI. Bravo tie fata frumoasa si descurcareata.
Giulia nu o face...in viata copilului tau e mai importanta prezenta ta decat abundenta banilor. Vorbeam cu cineva de aici, care tot asa a lucrat zi luminacat erau copii mici ca sa aiba de toate..si acum ii reproseaza ca nu era acolo cand aveau nevoie de ea, ca numai bunica era...
Corina - Alice hai la calculator, lasa bubele ca trec. Voiam sa-ti zic ca in fiecare zi imi amintesc de tine...cand merg cu autobuzul e o reclama acolo la gizmo helth insurence...si imi amintesc de gizmo al tau. Pup.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
polux spune:
Hahaha, Daria nu mai editez, era vorba de tine nu de Giulia bineinteles, dar eu eram in minte cu sfatul gandeste-te la Giulia, are nevoie de tine, chiar daca numai sa fi apropae fara sa spui nimic, sau sa te trimita la calculator...si mai ai si tu nevoie de timp ptr sufletul tau, cand vrei sa-l ai, la 60 de ani, cand o sa ai cont in banca dar sanatate ioc? A, asta e parerea mea, nu da cu pietre.
Eu spun din experienta, nu stiu daca aveti idee ce bani frumosi se pot face cu matemetica in state...dar eu am ales sa fiu profesor de college ca sa am timp pentru copilul meu.
Olivia unde esti? Cum sunteti? Sarbatoresti cu Roxi? Pup-o si din partea mea te rog.
Ioana am uitat sa-ti urez Bafta la prezentare, hai spune repede cand este ca sa iti tinem pumnii, si sa fim cu gandul la tine in ziua aceea.
Phillip, stai linistita daca nu are nici un simptom. Si a mea a cazut de cateva ori cand era mica, e drept ca nu pe ciment...asa ca tacs-o spune ca acum suntem 2 cazute in cap.
Eu trec la crosetat un calculator nou, ca nu mai am scapare de Adela...asa ca vechiul meu comp merge la Adela si eu imi fac unul nou. Tocmai mi-au venit piesele. Lui tati i-am facut acum 2 ani unul super, super...dar care acum e deja perimat se pare. Mey ce repede avanseaza tehnologia asta.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
Andries spune:
Felicia La Multi Ani!! Si multa sanatate si putere de munca, sa te bucuri de cei dragi!!
Multumesc pentru urari!! Viata la 18 ani ? Pe fiecare picior adica ... bine pe naiba, primul gand a fost ceva de genu': "of Doamne mai am doar 4 ani pana la 40" !! Eu sunt nascuta pe 24, anul acesta fac chef duminica. Trebuie sa ma gandesc la un meniu deosebit, cu realizare maxim 3 ore ...si sa nu fie catering
Daria nu stiu ce sa iti spun, e greu al naibii sa iei o decizie in situatia data. Dar iti doresc sa fii impacata cu decizia ta, sa nu suspini dupa alternativa.
Ioana..da, le spun cam prea la obiect, dar stii ca in relatiile directe, fata in fata, oamenii nu reactioneaza atat de bine daca spui lucrurilor pe nume? Majoritatea prefera sa "impachetezi" adevarul in cuvinte amabile si cumva abigue am invatat sa ma abtin in multe situatii.
Robi, felicitari si acomodare rapida cu noile responsabilitati!!! Daca inglejii tai sunt de la mama lor din UK, din experienta mea pot spune ca sunt in general niste tipi corecti cu zero sentimente. Se poate lucra civilizat cu ei. Bafta!!
Cristal imi pare tare rau de MAria cu pb cu polipii. Dar eu tot pe operatie as merge. Sanatate!!
Gabi...gradina ta seamana cu a mea si ambele cu un teren de fotbal de liga a III a io mai posed si niste javre pripasite de te miri unde ....cum naiba sa scap de ei intr-un mod uman?
Alice sanatate mexima si speram ca esti bine, fara complicatii!!
Rox felicitari pentru santiere si pentru mutat in apt. Daca stiam acum niste ani cat timp, bani si sanatate consumam cu investitia in casa ...
ma lasam pagubasa si imi cumparam apt. Dar acum e imposibil sa mai schimb ceva. Zugravesc si ma mut.
Andries
kim222 spune:
nu am disparut dar nu am mai avut timp..
facut internare pt Sorin daca toto sintme la diabet..si nu prea sint bune..as putea spune f proaste pt un tinar de 38 de ani!
La multi ani Felicia si Andreea!!! Tot ce va doriti!! Andreea tu nu esti pe lista!
Liliana o pup azi pe Rox..Azi avem petrecere la 12 la curte..vreo 3 prieteni cu ocazia Floriilor..si seara o bem pe Rox..
Daria eu nu as renunta la asa salariu!!!
we placut!
szivarvany spune:
Polux, multumesc pt cuvintele frumoase.
De fapt va multumesc tuturor.
Am stat toata noaptea sa ma gandesc ... si intr-o lume ideala nici n-ar fi trebuit sa ma gandesc sa trebuiasca sa muncesc atata, in lumea aia ideala daca as fi vrut sa aleg sa muncesc aveam cu cine o lasa pe Giulia. Dar lumea aia nu exista. Pt Giulia exist doar eu.
Asa cu cine sa o las ? Sa dublez salarul bonei ?
Ne-am plimbat aseara cu cainele si trotineta si ma tot gandeam ca nici macar asta nu as putea face. Un an de zile cap coada nici concediu nu as avea de fapt. Si cred ca m-ar uri crunt.
Nici asa nu ma iubeste ea nespus de mult insa nu este intr-o situatie foarte fericita oricum, daca o mai "parasesc" si eu ?
Si uite asa o las balta, imi achit luni o parte din restanta la asociatie si-mi bag picioru`.
Ce naiba sa fac ?
Kim, imi pare tare rau pt problemele de sanatate ale lui Sorin, sper sa fie totul bine
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
cristalina spune:
Kim sanatate lui Sorin!
Andries, la multi ani si petrecere frumoasa.
Io vazui reteta asa ca am sarit pe facut cozonaci...stiu, stiu, e post, dar ma legai si eu de faptul ca maine-s Floriile (la multi ani florilor, sa traiti cu numele!)
Daria, ai gasit raspuns.
Nu te are decat pe tine (ma rog, si pe tatal ei, dar vad ca el nu prea ii da importanta, asa ca...)
Noi am fi putut sa plecam cate 3-6 luni, pe bani mai frumosi decat aici (as fi ingrata daca as spune ca acum nu avem salarii bune) dar asta ar fi insemnat sa lasam fetele. Ar fi dat super frumos la CV, banu' ban...si 3 luni nu-i asa mult, dar tot nu ma lasa inima...
Cine mai facea cu ele cozonac sa se umple fetele de faina pana si in urechi?!
Un weekend frumos in continuare, ma duc sa ma uit cum imi cresc cozonacii....:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
La Multi Ani tuturor ce-si serbeaza onomastica de Florii
Urez din timp ca poate maine e soare si ne petrecem ziua pe afara
Weekend frumos tuturor
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
roberta04 spune:
LA MULTI ANI DE FLORII!!!
Olivia, sanatate multa lui Sorin!
Eu vorbesc singura prin casa, am aflat ca numai proiectul si aducerea tevii de gaze de la vecin pana la noi costa cam 2000 Euro... In plus, teava de gaz este proprietate privata si ni se cer minim 1000 EURO sa ne racordam si noi
...intre timp am ars si friptura pentru pranz