Copilasi de Iulie - August 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la mine, sunt la servici si azi si maine
Sarbatori fericite tuturor

Revin mai incolo

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia, chiar este mai maricica Andreea fata de cat ar trebui sa fie la varsta ei...ii cumpar hainute pt. 7/8 ani.Liviu e tzantzaric...si in marea majoritate chestia asta vine de la mancare.Andreea mananca cu pofta ce-i dau, pe cand Livi e tare scarandiv...nu mai zic de dulciuri...am impesia ca Andreea pune pe ea numai cand priveste prajitura, nu mai zic cand o mananca, ramane fara aer...avem mari discutii pe tema asta.Liviu ce mai mananca ciocolata dar si acolo selectata...
Cu acomodarea e ok acum...s-au aranjat bine la noi.Nede iar vrea s-o ia din loc, mie chiar imi place Pitestiul si imprejurimile.
E grava chestia cu antibioticele...sora-mea ii da celui mic si la o raceala, la recomandarea med. de fam.(preventiv sa nu se duca raceala la plamani)...chiar nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Unde vrea Nede sa plece????

azi s-a terminat si cu echipa a doua..seful lor (singurul cu care s-a discutat) s-a gindit sa scoata bani nemunciti de la noi..asa ca pa!..la noi nu merge asa..

in rest Luca a fost la socrela azi, nu a vrut sa vina acasa..asa ca ma duc la curatenie si facut ciorba de loboda si stevie..

mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Un Paste fericit si plin de lumina si de la mine de tare departe. Acum de Sarbatori distanta pare si mai mare...dar trece.
Noroc cu copilul care ma tine ocupata si incearca sa ma ajute (a se citi incurce) la bucatarie.

Oricum acum sunt okay, comparat cu Craciunul cand mi se inecasera toate corabiile...si nu numai de nostalgia si dorul de casa, din mult mai multe motive.

Azi sunt chiar bucuroasa ca am dat de cap calculatorului pe care il construisem zilele trecute si care nu voia sa mearga neam, dar neam...

Spor la bucatarit fetele. Eu cica fac salata acum...cand Adela si sotul au plecat la gimnastica...hahaha, si eu in loc de tocat morcovi si alte cele stau pe net.

Eu mai intru, dar voiam sa fiu sigura ca va urez toate cele bune de sarbatoarea Pascala.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Sarbatori Fericite, fetele mele dragi,
cu sanatate, fericire si multa lumina in suflet !
Sa petreceti placut alaturi de toti cei dragi voua !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Sarbatori fericite, luminoase si pline de bucurii!
Iepurasul sa va aduca tot ce va doriti.
Paste Fericit!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Paste fericit alaturi de cei dragi!!!

Eu ma apuc de curatenie (mama ce avint am...), Luca este toto la bunici..la noapte i-am promis ca mergem la biserica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Paste Fericit !

Lumina Sfinta sa va calauzeasca viata!

O vacanta frumoasa, cu mult soare si lumina!

Va pupam

ps noi ne impachetam de drum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Un Paste linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Paste fericit tuturor

Am terminat si noi oole
Suntem in urma cu muncile pentru ca am fost cateva ore bune in parc . Giulia nu mai are rabdare si vrea sa le ciocneasca pe toate, in rest ma dixtrez Pup trupa

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput