Copilasi de Iulie - August 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

rob, ce bine iti sta pe terasa si ce a crescut Matei. wow.
mey, cine vrea la trambulina e bine venit, numai sa ne anuntati din timp sa fim acasa
pup la gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

asa, asa , mai dati;)) gabi, aia`i Cetatuia care se vede acolo?
edit, bree da` si voi va miscati repede, bravo, o dati la gata anul asta?

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

Carmen, special pentru Pasa, pozele de mai jos:

http://home-and-garden.webshots.com/photo/2927269430102114542RPyHce

A se vedea diferenta intre pozele facute pe 7 martie, 20 si 24 martie :)

Il vedeti si pe Matei dupa 10 zile de varicela si pe madra cocoana pe viitoarea terasa

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Carmen, da, e Cetatuia...

target-ul este: gata la rosu + izolatie + tamplarie pana la mijlocul lunii mai...apoi, Doamne ajuta sa obtinem restul de bani :)
Petro spune ca oricum ne mutam anul acesta...

Am uitat sa va spun ca de ieri avem si curentul electric in casa :) avem si o priza instalata si a inceput operatiunea "gaz metan"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna,
Vazut cupii frumosi...Roberta,spor in continuare la ridicarea casutie(arati f. sik in poze)

Noi suntem bine...am fost cu Andreea la Brasov, cu alergia ei...mai cu treaba, mai de placere ne-am facut drum doua week. la Moeciu.Problema ei este ca are IgE ridicat...adica in loc sa aibe max. 52UI/ml , copilul meu are 104UI/ml...fata de anul trecut unde analiza arata un indice de 122UI/ml...per total intr-un an a scazut cu 20% anticorpii astia...

Mutumesc tare mult pt. urarile din 26martie...

Roxana, am ramas datoare cu un raspuns...cu medicu de familie, cu vaccinul antigripal.Imi spuneai de ce nu am facut scrisoare si la colegiul medicilor din Bucuresti.Am primit raspun de pe unde am trimis in Pitesti cum ca au trimis ei in Bucuresti nemultumirea noastra....astfel fuseram informati prin e'mail chiar de cei din Buc.ca au luat la cunostinta cele intamplate...de atunci nu ma stim nimic. Evident ca acum avem un nou medic de familie. Pup.

Poze cu noi
http://picasaweb.google.com/Felicia.Nedelea/MoeciuMartie10#5451379571594401186

Mergi la inceput

pentru aprecieri! Da' de catzel nu zicetzi nik ?

Andreea, vin eu, vin eu, ca am intepenit pe scaun la birou :)

Pako, si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut pozele, Roberta, place la mine tot Matei e f inalt si frumos ca mama lui
Vazut si catelul, tare cuminte e

Pako, nu mai tre sa zic ce copii frumosi ai

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Pako, vazut copii frumosi!

Mey, Matei nu e chiar inalt, sunt eu mica de statura :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicia ce mare pare Adreea!! Cum mai este acomodarea? La noi este muult mai nasol decit ne asteptam
Robi merge f repede in faza asta..stai sa vezi cind ai senzatia ca nu se mai termina faza "la rosu". Aveti apa la suprafata de ati facut hidroizolatie la soclu?

Noi sintem ziua si stresul..maine cred ca dam afara si echipa a doua,pentru marlanie..chit ca nu au terminat decit 99,9% din faza "la rosu".

Sint super obosita azi am stat numai la camera de garda..nu credeam ca vad atitia cu HIV intr-o singura zi..faza nasoala a fost cu gravida in 8 saptamani...s-a gasit hepatita B si 99% HIV.
Am vazut deja 2 cazuri de enterocolita la debut,la copii de 3 ani la care pediatrul s-a repezit cu Ampicilina +Gentamicina...
Cea mai tare faza a fost cu una de 50 de ani care a luat ca "venea gripa" Ampicilina la vreo 3 -4 ore mai lua cite doua...pina a facut candidoza

edit: Carmen ce-o sa te injure Papa...nici nu ai idee!!!
Monica super tare cum plecati cu orga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatzadau io cafelutza azi
Eu am fost inscrisa la maraton vreo cateva zile...asa ca intr-o zi am dat o fuga pana la bucuresti si m-am si intors..
Am cetit tot,am vazut si poze,super arata vecinicasi minunile Feliciei...in rest nu mai tin minte nimic
Daca ma incadrez in timp azi ne facem bagajele si plecam in minivacantza unde sper sa ma odihnesc si eu ca tot omu..asa ca va doresc din tot sufletul sa aveti SARBATORI FERICITE SI LINISTITE alaturi de cei dragi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
spor tuturor la treburi azi!
Cristal, drum bun cu orga cu tot... criminal!!
Andreea ahahahahahhaa, da, venim venim la sarit
Robi, spor mult la casuta, sa fie totul bine si sa terminati cum va doriti.
ma intorc la trebile mele, azi am gramezi la servici....
pup tuturor!

Mergi la inceput