Copilasi de Iulie - August 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
alice2004 spune:
Ca uitasem sa pun si eu pozele cu ouale de paste ! La noi gizmoul nu mai are rabdare sa mearga la biserica !
O seara minunata tuturor !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roberta04 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Va doresc Paste fericit, cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
Ieri nu am avut Net, asa ca m-am dedicat bucatariei si curateniei, drept urmare, nu am dormit azi-noapte de durere de maini si de picioare...
Azi ne propusesem sa iesim cat mai mult dar e urat afara...
cristalina spune:
Adevarat a Inviat!
La noi se da stingerea pe la 21-21.30, asa ca nici vorba de mers la biserica noaptea (fetele). Eu am fost cu socrii sa iau lumina, John le-a pazit...:)
Iepurasul a adus triciclete, asa ca fetele si-au inceput ziua cu sporturi extreme pe hol...:)))
E asa frumos afara...super!
O raza de soare si un gand bun de la noi...Sarbatori fericite!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Hristos a inviat!
Luca nu m-a lasat pana nu l-am dus la biserica la 12...tati a stat acasa..Azi ne-am trezit la 11..acum plecam la socrii si Luca este super incintat ca are cravata!
Andries spune:
Hristos A'nviat!!
sarbatori fericite si tot ce va doriti!!
la noi iepurasul a adus carti care au fost si apreciate spre marea mea uimire , noi suntem plecati la munte asa ca ne relaxam in curte la un soare cu dinti!!
curatenie...ce-i aia? nu veniti la mine acasa ca nici vasele spalate nu sunt.
Andries
szivarvany spune:
Andries, vasele nespalate sunt extraordinar de fidele si asteapta mereu
Sper ca ati petrecut bine cu totii
Noi am stat azi acasa ca eu n-am avut timp sa termin ce aveam de facut, asa ca dupa munca am stat amandoo in relax, maine la fel
Vi-am zis vreodata ca Giulia este foarte darnica, pana vine vorba de dulciurile ei ? Moama, nu ti-ar da nici daca ar primi 99 de ciocolati Milka uriase, iar daca te intreaba cu juma` de voce "tu vrei" cred ca in gand isi repete "zi ca nu, zi ca nu vrei"
Iepurasul i-a adus oo Kinder si Barbie, iepurasi - i-a mancat pe toooti si eu am reusit sa-i cumpar o groaza de rochite, bluzite, fustite si sunt asa de multumita
In rest, am primit un caprior si un miel si l-am impartit frateste la prietene, care spre supararea mea s-au simtit datoare desi am explicat ca dar din dar se face.
Eu facui puiul-familist la cuptor (adeca e puiu` si are 4 pulpe intregi in loc de 2) si tot azi am facut si baigliul cu mac, aseara n-am mai avut nervi.
I-am facut Giuliei tort cu ciocolata si unul diplomat, a zis ca ma iubeste
Atat din vest, o seara frumoasa tuturor
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kim222 spune:
..si noi ne-am adunat de pe drumuri
poze de azi:
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/20100404?authkey=Gv1sRgCJrmqoiTgJPiBg#slideshow/5456345311709443330
Andries spune:
Oaaauu cat de tare...m-ai bagat in belea Olivia, acum trebuie sa caut doua cravate pentru pusti si neaparat vesta!
Andries
g_ioana spune:
HRISTOS A INVIAT!!!!
Maria a fost pentru prima oara la Inviere si a rezistat pana la 2 noaptea...si la 7 dimineatza era fresh!!!
Noi suntem tot la Buzau si ne pregatim again de masa de Pasti
va pupacesc si va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi
corianai spune:
Neata fetele!
Hristos a inviat! am citit ca ati petrecut frumos de paste, noi mai mult ne-am facut de lucru cu diverse prostioare pe aici... deh daca tot a venit socrul a trebuit sa-l exploatam putin, a montat dulapuri in pivnita, niste plinte, cate ceva prin gradina.... ce-i drept nici vreme frumoasa nu am avut.
Eva s-a specializat in pictura, daca tot merge cu gradi la o profa de pictura in fiecare saptamana, are acasa vopsele si materiale profesioniste si vinde tare scump tablourile... bunicul a cumparat vreo 4 buc mai nou se face pictorita ca cica se castiga bine
as fi vrut si eu tare mult la biserica dar n-ai cu cine... la mine in famelie se pare ca eu sunt singura cu inclinatie catre cele sfinte
va pup, o saptamana frumoasa