Copilasi de Iulie - August 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ca uitasem sa pun si eu pozele cu ouale de paste ! La noi gizmoul nu mai are rabdare sa mearga la biserica !
O seara minunata tuturor !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Va doresc Paste fericit, cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!

Ieri nu am avut Net, asa ca m-am dedicat bucatariei si curateniei, drept urmare, nu am dormit azi-noapte de durere de maini si de picioare...
Azi ne propusesem sa iesim cat mai mult dar e urat afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Adevarat a Inviat!

La noi se da stingerea pe la 21-21.30, asa ca nici vorba de mers la biserica noaptea (fetele). Eu am fost cu socrii sa iau lumina, John le-a pazit...:)
Iepurasul a adus triciclete, asa ca fetele si-au inceput ziua cu sporturi extreme pe hol...:)))
E asa frumos afara...super!
O raza de soare si un gand bun de la noi...Sarbatori fericite!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hristos a inviat!
Luca nu m-a lasat pana nu l-am dus la biserica la 12...tati a stat acasa..Azi ne-am trezit la 11..acum plecam la socrii si Luca este super incintat ca are cravata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hristos A'nviat!!

sarbatori fericite si tot ce va doriti!!

la noi iepurasul a adus carti care au fost si apreciate spre marea mea uimire , noi suntem plecati la munte asa ca ne relaxam in curte la un soare cu dinti!!

curatenie...ce-i aia? nu veniti la mine acasa ca nici vasele spalate nu sunt.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries, vasele nespalate sunt extraordinar de fidele si asteapta mereu

Sper ca ati petrecut bine cu totii
Noi am stat azi acasa ca eu n-am avut timp sa termin ce aveam de facut, asa ca dupa munca am stat amandoo in relax, maine la fel
Vi-am zis vreodata ca Giulia este foarte darnica, pana vine vorba de dulciurile ei ? Moama, nu ti-ar da nici daca ar primi 99 de ciocolati Milka uriase, iar daca te intreaba cu juma` de voce "tu vrei" cred ca in gand isi repete "zi ca nu, zi ca nu vrei"
Iepurasul i-a adus oo Kinder si Barbie, iepurasi - i-a mancat pe toooti si eu am reusit sa-i cumpar o groaza de rochite, bluzite, fustite si sunt asa de multumita
In rest, am primit un caprior si un miel si l-am impartit frateste la prietene, care spre supararea mea s-au simtit datoare desi am explicat ca dar din dar se face.
Eu facui puiul-familist la cuptor (adeca e puiu` si are 4 pulpe intregi in loc de 2) si tot azi am facut si baigliul cu mac, aseara n-am mai avut nervi.
I-am facut Giuliei tort cu ciocolata si unul diplomat, a zis ca ma iubeste

Atat din vest, o seara frumoasa tuturor

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

..si noi ne-am adunat de pe drumuri

poze de azi:

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/20100404?authkey=Gv1sRgCJrmqoiTgJPiBg#slideshow/5456345311709443330

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Oaaauu cat de tare...m-ai bagat in belea Olivia, acum trebuie sa caut doua cravate pentru pusti si neaparat vesta!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!
Maria a fost pentru prima oara la Inviere si a rezistat pana la 2 noaptea...si la 7 dimineatza era fresh!!!
Noi suntem tot la Buzau si ne pregatim again de masa de Pasti
va pupacesc si va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata fetele!
Hristos a inviat! am citit ca ati petrecut frumos de paste, noi mai mult ne-am facut de lucru cu diverse prostioare pe aici... deh daca tot a venit socrul a trebuit sa-l exploatam putin, a montat dulapuri in pivnita, niste plinte, cate ceva prin gradina.... ce-i drept nici vreme frumoasa nu am avut.
Eva s-a specializat in pictura, daca tot merge cu gradi la o profa de pictura in fiecare saptamana, are acasa vopsele si materiale profesioniste si vinde tare scump tablourile... bunicul a cumparat vreo 4 buc mai nou se face pictorita ca cica se castiga bine
as fi vrut si eu tare mult la biserica dar n-ai cu cine... la mine in famelie se pare ca eu sunt singura cu inclinatie catre cele sfinte
va pup, o saptamana frumoasa

Mergi la inceput