Copilasi de Iulie - August 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

si eu cu un ochi pe aici ...va salut pe fuga
noi ..curatenie ,spalat , calcat , cumparaturi , pregatiri de Paste ...
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Mi-s stresata pentru ca am preluat multe sarcini noi dar nu m-a iertat inca nimeni de celelalte, am de lucru o tona, toti vor ceva de la mine...

Dar trec si peste asta...

In plus, nu stiu ce fac cu Matei saptamana viitoare, socrela nu vine, mi-a zis sa il duc la ea, dupa varicela Matei e racit si nu stiu daca e chiar bine sa umble brambura pe afara de dimineata pana noaptea...
Noaptea trecuta am visat ca am varicela si eram plina de bube , Petro a zis ca inseamna bani si am luat salariul...

De Alice mai stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Brei, daca tot ma strigati, sa raspund, sa nu va uitati zi si noapte la oteveu, ca la serialu' cu elodia aia adevarata !
Nu am crezut vreodata ca o boala dasta din copilarie facuta la patrujsiunu de ani este atit de nasoalaaaa !! As zice ca daca stiam ma mai gindeam la facut copii care aduc fel de fel de virusi de la gradi acasa, dar sa nu fiu chiar asa de prapastioasa, hehe !!
Sou, ma simtesc mai bine, am mai inviat si am putut parasi locul din pat (din care nu m-am ridicat fro citeva zile), am scapat de febra 39-39.5 care devenise pretena mea de suflet, mi-a facut mama si fundu' ciur cu niscaiva polidin, mai ramine sa scap de urmele de la bube, ca zici ca am stat in delta goala pusca prada stolurilor de tintati hamesiti !
Nu ma simt full capacity ok, dar oricum e o imbunatatire fata de saptamina trecuta ! Nu am reusit sa stau la pisiu si sa scriu, am mai citit ceva ceva din urma, promit ca o sa trec prin toate postarile voastre, sa ma pun la curent cu noutatile !
Am vazut doar ca Eli a pierdut sarcina ... imi pare rau, Eli !! Sper din suflet ca esti ok, iti trimit numai ginduri bune si sanatate multa !
Si sanatate multa si lui Sorin de Olivia ! Ce mai face Luca ??
Va pup cu drag pe toate, nu stiu daca de sarbatori o sa fiu acasa, multumesc pentru urarile de Florii , Florin nu ma lasa sa gatesc mai nik (de altfel nici nu aam putere) si socrela ne-a dat tel ca e singura acasa la Tgv si sa ii facem o vizita ! Nush cum dreq sa plec io la drum cu fata pe care o am !!
O seara faina va doresc tuturor !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

si io prezent...azi am plecat la 8 si am revenit la 8..in rest pe drumuri
Alice si Daria ..ma intrebati de Luca..este f bine in zilele cind il luam la prinz..si de 2 ori pe saptamana ramane la somn..si atunci nu-i convine..dar au disparut crizele asa cum erau inainte..pt ca repet obsesiv ca este ok sa plinga, nu ma enervez..si si-a cam pierdut din repertoriu

Multumesc pt urarile de sanatate..azi ne-am testat de toate hepatitele si HIV..deh daca stai in spital iti vin idei. Sorin are si regim alimentar dat de profa ..dupa Paste incepe..

Maine incepem la infectioase..sper sa nu ne pricopsim cu vreo minune!

Alice bine ai revenit..
Eli imi pare asa de rau..

in rest ma scuzati ca doar atat am putut scrie..

edit:
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/20100331?authkey=Gv1sRgCKDg_sS1itKYGg#slideshow/5454882182873356034

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neataaa, la cit mai putine pacaleli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buon giorno la tuoata trupa.
Kim, m-as muta Pupam Luca cel cuminte
Alice, iu ar alaiv Bine ai revenit
Sunt prin zona ... haideti la semnat condicile

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Eli imi pare tare rau!

Alice, sanatate multa si refacere rapida! Acum trebuie odihna multa si mancarica buna ca sa te pui pe picioare...
Olivia, ma bucur ca Luca a redus intensitatea...tot e bine...:)
Eu n-am mai scris de cand am facut cozonacii (desi v-am citit si v-am vizionat).
Roxana, beton reteta de cozonaci, e drept ca ai tai ies mult mai frumosi...:) Nu stiu daca imi ies si de Paste ca ma duc la mama soacra si nu reusesc sa potrivesc cuptorul acolo, mi se cam ard prajiturile....
Vazut poze frumoase de Andreea/philip cu invartita si cu trambulina sau cum i-o zice Vreau si eu!!
Am vizionat-o pe Eva la baitza
Ce seamana Pat si Eva...adica, observasem dinainte dar acum ca se mareste Eva parca e mai evidenta asemanarea (sau asa mi se pare).

Azi Maria picteaza oua la gradinita...La 4 dimineata s-a trezit si m-a tinut de vorba ("nu vreau sa-l fac galben, vreau sa-l fac roz"...:))))
Du-a amiaza imi iau familionul si pelcam la curtea de arges...Cu orga dupa noi ca trebuie sa repetam pentru concurs...sper sa dorm mai bine (o pun pe Mariuca sa doarma cu John) ca de 2 saptamani de cand dorm cu amandoua sunt cam chiauna...

O zi frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Hello!
Si eu pe aici, cu gandul ca de maine stau acasa 4 zile
Am vazut poze cu casuta Oliviei, cu constantenii frumosi si... sper sa nu ratez pe nimeni.

Vad ca deja va pregatiti de plecarile de Paste, noi stam pe acasa, luni cred ca mergem ( ca in fiecare an) la socrii mei.

De maine intru in bucatareli, nu am de gand sa ma omor de data asta, dar deja se miorlaie pe langa mine, Petru vrea salata de boeuf si rulada cu carne, tata vrea sarmale, Matei e mai modest (seamana cu mine ) si nu vrea decat o tava maaaaare cu friptura.

Alice, refacere rapida
Maine sunt 3 saptamani de cand a avut Matei prima bubutza, oare mai pot face eu??

OLIVIA, inca o data, sanatate multa lui Sorin!

Azi e ziua Ecaterinei, prietena lui Matei, avem petrecere dupa-amiaza, era emotionat tot de dimineata

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

v`am zis ca l`am montat pe pasa sa ne apucam de casa? l`am incurajat cu pozele oliviei, aporpos, mi se pare sau chiar va miscati repede cu casa?

Mergi la inceput

Carmen, special pentru Pasa, pozele de mai jos:

http://home-and-garden.webshots.com/photo/2927269430102114542RPyHce

A se vedea diferenta intre pozele facute pe 7 martie, 20 si 24 martie :)

Il vedeti si pe Matei dupa 10 zile de varicela si pe madra cocoana pe viitoarea terasa

Mergi la inceput