Copilasi de Iulie - August 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leeloo2004 Ce s-a intimplat cu Eli??????? Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008) Poze Povestea nasterii lui Tudorel Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding John D. Rockefeller, Jr. |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150469
Edit: am reusit sa vad si eu trupa OK, moama, e la voi in curte, e a voastra ??? Cat de mult va puteti distra, va invidiem Andreea Giulia e innebunita dupa trambuline
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
roxanaz spune:
neata!
Gabi, Eli a pierdut sarcina din pacate
si io ma gandeam daca Alice a terminat de scarpinat... sper sa nu se scarpine prea tare!!
Daria hahaha tu zici ca de lene nu scoate Giulia rotile ajutatoare... iti zic eu ce inseamna lene, aia a unui copil care nici macar nu vrea sa invete sa mearga pe bicicleta/trotineta!! am eu unul acasa...
am pus ceva poze noi aseara cu domnisorii: http://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Martie2010#5454525468349901074 (e una acolo cand face Eva ochii mici si puteti vedea un pic adevarata culoare a ochilor ei... care nu-s caprui cum din pacate arata majoritatea pozelor...)
azi e o ceata teribila aici. cah. si e de abia mercuri....
sa aveti o zi buna!
corianai spune:
Neata!
Imi pare tare rau pt Eli
Rox vazut pozele, Eva e o dulceata, si seamana cu tine perfect!! Patrick are o mutrita smecherita
La mine ploua... poate se inverzeste iarba ca a iesit cam sifonata din iarna asta cu multa zapada...
Ne-am gasit program pt maine, mergem la o serbare traditionala de paste, aici copiii se imbraca in costume speciale, o sa fac poze sa va arat, e tare frumos
carmenp spune:
vazut eva si pat
brei, ci ma nervati, ce`i cu lipsa asta de inactivitate pe dc?! ntzzzz;))
andrea, n`ai nika la shali de la sariturile alea? io cre` ca ramineam infipta
mac sa`mi cat de lucru, io am impresia ca azi ie vineri nush de unde pina unde;))
corianai spune:
Rox help... ma intreaba o pretena cum se cheama pe romaneste carnea de vita care se face sub capac la foc minuscul fara apa... stii tu.
Chiar asa... de ce e pustiu pe aici?
leeloo2004 spune:
Uite ca vin si eu, sa nu se mai plinga Carmen de lipsa de activitate... Eu abia am ajuns la birou, am avut treaba la administratia financiara, am trecut prin piata pentru ultimele cumparaturi de Paste si am inceput prin a viziona pozele Roxanei - mai Eva e o scumpete!!! Iar Pat mi se pare ca a crescut mult!
In rest - abia astept Sarbatorile astea - sper numais a fie si vreme frumoasa ca acum in Buc ploua...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
io lucru in draci ca am un deadline care pare din ce in ce mai aproape si toata lumea e asaaaaa laid back... nu pricep de ce
Cori, o bucata de carne? adica o anumita parte? pulpa, spata, antricot, nuca? se poate folosi orice dintre astea de mai sus.
multumesc de vizionari . Patrick a crescut intr-adevar teribil. iar capra il urmeaza
carmenp spune:
da` di ci esti stresata?
alice ie cu bube, am inteles si nu presteaza mey, da` lia ce mai face, se supara si dadu ignore la dc? da` madam speel? si caro? si mai sunt si alte duamne
szivarvany spune:
D`aia ca n`am fo` io la munca n-ati scris
Sunt libera, mers cu 4 copii la concurs de Paste, ramas in parc, venit pe ploaie, imediat merg iar dupa cupil Astacasamalaudrepede
Rox, absolut superbi ambii copii
Corina, rotile la bici sunt de 16.
Revin cand pot cu poze. cred
Pup trupa, mi dor de voi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela