Copilasi de Iulie - August 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
corianai spune:
Ioana pai inseamna ca ii place adrenalina... are o directie clara, nu ca Eva de la vanzatoare la pediatru
Eu nu mai stiu cand mai fac cozonacii si daca mai apuc... socrul tocmai ne-a anuntat ca vine maine si nu joi seara cum era planificat... eu mi-am luat joi liber pt smotru, mancare, cumparaturi, si multe multe altele... acum m-a luat ca din oala, casa e ca la balamuc, frigiderul gol, eu ajung azi la 6 acasa si maine plec la 7 dimineata
Carmen... era sa cad de pe scaun de ras
carmenp spune:
geoana, is mey, cre` ca ie din cauza ca mi se turteste kuru` cind m`asez pe wc;))
ce stiti de elodia?
eli, imi pare rau
corianai spune:
Intrebare: ce marime de bicicleta e buna acum? cu roti ajutatoare sau fara???? vrem sa-i cumparam Evei de paste bicicleta noua si nu stim cum sa fie, cat de mari rotile... eu nu cred ca poate fara roti ajutatoare... sa incercam?
szivarvany spune:
Corina, noi o avem pe cea de la 3 ani evident cu rotile ajutatoare aici se vede oleaca.
Insa am vazut prin parc copii de 4-5 ani care mergeau cu 2 roti
La noi nu se va intampla curand, din comoditatea ambelor parti
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
carmenp spune:
si io tre` sa`i iau, ma gindeam sa`i cat cu roti pe care apoi sa i le dau jos, hm?? nu`i ghini?;))
szivarvany spune:
Rotile ajutatoare se pot demonta fara nicio problema tehnica.
Insa io n-am de gand E prea greu pt toata lumea
Bitza are roti relativ mari, asa ca cred ca noi curand nu luam alta
Edit: am si io un subiect la parintii intreaba. Vreau pareri pls !
Si acum o strig pe ALICEEE, UNDE IEJTI ???
carmenp spune:
ti`am vazut subectu` da` nu ma poci iesprima pen` ca unu din defectele mele ie lipsa de diplomatie prin urmare in mod sigur mi s`ar fi pus negru`n fata okilor mey albastri;)) si m`as di dus din prima derect la ma`sa;))
corianai spune:
Iezact geoana, bine spus!!
Daria vazut bececleta... o fi de 14" sau de 16"??? la noi nu au roti laterale, se cumpara separat si am impresia ca nu se potrivesc la biciclete mai mari... asta era problema. o sa colindam magazinele de bececlete si va tinem la curent.
szivarvany spune:
Corina, e marca Hauser, o costa mult la vremea aia insa a meritat investitia Am sa ma uit la masura rotilor si ti zic diseara.
Merci pt raspunsuri.
leeloo2004 spune:
Ce s-a intimplat cu Eli???????
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.