Copilasi de Iulie - August 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!
da, da, si mie imi plac pozele cu topaiala Andreei. si e una cu ei toti 4 pe scaune in gradina.. superba!!
Andries ce tare Vic!!
Cori, ce planuri mari are Eva!!
ma duc sa termin ceva... revin
sa aveti o zi buna de tot!
szivarvany spune:
Buna dimineata
Care cum sunteti ?
Strigam catalogul ?
Io si Rox prezente.
Restu` ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
corianai spune:
Si io, si io!!
Super faza cu Vic asa deci...
Pe mine ma intreaba mereu Eva ce am vrut eu sa ma fac cand voi fi mare si cum s-a intamplat ca am ajuns doar o mama obisnuita... cam greu sa-i explic copilului de ce sunt eu studenta la aproape 40 de ani si de ce nu sunt educatoare sau ... vreo alta profesie populara intre prietenele ei. Ea mai nou se face vanzatoare la mall ... dupa ce a trecut prin fazele de coafeza, casiera la supermarket, si pediatru... oare de ce nu vrea nici un copil sa se faca inginer??
szivarvany spune:
Corina, Giulik se face gradinareasa de flori
g_ioana spune:
Neatzasi eu prezent dar am o migrena si muuuuult de lucru...
Super dialogurile cu piticlontii,care mai de care mai istet si haios,pupacim pe Adelutza,Vic,Giulik si Eva
Maria mea ma complimenteaza tot timpul...nici nu vrea sa auda ca imbatranesc ca se pune pe plans
In week-end am avut o discutie interesanta despre tampoanele ob...era reclama pe disney chanel,asa ca vine si ma intreaba "unde aluneca mai usor,pe ce parte a corpului ca astia au uitat sa spuna in reclama!!!!"
Olivia multa sanatate lui Sorin...eu zic ca daca va stabiliti un regim alimentar adecvat, analizele se vor imbunatatii...iti spun eu din proprie experienta ca de 3 ani mancam intreg familionul dupa regimul lui tati si ne-am obisnuit..si ne simtim ok
Cuscrela esti ok,ti-ai revenit!!
Elisi o mare imbratisare de la Iasi!!!
Ca niciodata parca nici nu zici ca vine pastele...de pregatit nu pregatesc nik,ca merg la mama iar cadouri de iepuras nu iau ca mi-am cheltuit toti banii,pe exemplare de teze,rezumate si alte prostii...si pana pe 15 mai este....in rest,visez noaptea ca-s in vacantza la mare
szivarvany spune:
Ioana, si spune-ne si ce ai explicat nu ne lasa asa cu oukii`n soare
Noi aseara am fost in parc, azi mergem la grafica si apoi ramanem in parc
carmenp spune:
si iost cea mai frumoasa si cea mai desteapta numa` kuru` e putin cam mare cit veceu`;))
roberta04 spune:
Si eu, si eu, vazut poze frumoase cu familia din OK (ce-mi place cum suna :) )
SIMONA, ti-am trimis PM, te rog sa imi confirmi pe aici daca l-ai primit!!!
Ioana, si Matei se uita fix la reclama cu OB, am fost salvata de clopotel, adica mi-a sunat telefonul... Eu ce sa-i zic, el mi-a zis intr-o zi ca a inteles ca fetele fac pipi prin fund, de aia nu au cuc
Matei se face doctor de animale, e greu sa retina medic veterinar :)
Va pup, mai revin!
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp si iost cea mai frumoasa si cea mai desteapta numa` kuru` e putin cam mare cit veceu`;)) tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
Philip - chiar am vazut pozele tale ieri si remarcasem si eu planta asta cirliontzata - ce fel de planta e? Am vazut si azaleele - am si eu, dar soiul de apartament, am inteles ca au aparut si pe la noi soiuri rezistente la inghet, dar inca nu am vazut cu ochii mei daca rezista...Trambulina e a voastra?? Cred ca Stefan ar fi super-fericit cu asa ceva!
Kim - multa sanatate si succes la cura - din experienta proprie am vazut ca barbatii slabesc mult mai repede decit noi, asa ca pune-l la treaba!
Andries, Daria si Ioana - super-dialoguri!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Daria eram in pana de inspiratie asa ca i-am explicat exact procesul tehnologic...normal ca nu m-a crezut "hai fugi d'aici ca faci glume cu mine"
Carmencita...hai meii ca ultima oara cand te-am zarit erai slaba si zvelta ca o caprioara
Corina cand faci cozonacii?.....mandra mea cand va fi mare va deveni unu din trei:spion in misiune,pompier sau vanator!!