Copilasi de Iulie - August 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi...alte probleme,.... alea din USA au disparut..acum vorbim de prediabet si alte minuni..Prima masura ar fi slabitul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ma prezint si eu la raport... Imi ploua in gura cand vorbiti de cozonaci dar eu spun pas pana cand ma voi muta la casa mea.

Eu sunt in faza in care vreau sa ii fac lui Matei niste analize pe saptamana viitoare si nu am idee daca vor fi influentate de varicela.
Stiu ca sunt nebuna si prapastioasa dar ma gandesc la ce e mai rau cand vad ca toata ziua se plange ca e obosit...
Azi l-am dus la gradi, toate bubele au facut cojite si dr. de familie plus asistenta de la gradi ne-au dat OK-ul sa il ducem.

Cu gazul m-am linistit, asta e, am gasit deja alta firma care ne-a cerut din start cu 25 milioane mai putin pentru lucrare.

Sar de la una la alta dar am si o veste buna, vineri s-a nascut Luca, finutul nostru, 3360 grame, sanatos si, dupa parinti, o frumusete de baietel

Va pup, am treeeeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Olivia multa sanatate lui Sorinvezi, stia Luca ceva cand zicea ca trebuie sa slabeasca
Rox am priceput, deci se intind cat ii tine tava... m-a pus beleaua sa ma uit la toate pozele cu papa...dupa ce ca imi era foame...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

acum sa nu va inchipuiti ca-i un colos..dar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, atunci spor la dieta de dupa Pasti
Luca ce mai face ? Ca de el nu ne spui nimic

Rox, ioi ce-am fazut si eu pe acolo

pies: vi-am mai zis ce-mi mai zice Giulik ? Din categoria: viata si moartea a` la Juliette
"Mami, tu mai cresti ?"
Nu.
"Aaa, tu imbatranesti si te faci baba si urata si apoi mori"
Da Giulik, ma voi stafidi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Hehehe... Daria nu o lua in tragic... si mie imi spune Eva dragalasenii d-astea, cum ca o sa imbatranesc si o sa mor si ea o sa primeasca casa noastra... a facut si planul cum imparte camerele la cei 5 copii ai ei, cred ca o sa mai construiasca ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Kim, atunci spor la dieta de dupa Pasti
Luca ce mai face ? Ca de el nu ne spui nimic

Rox, ioi ce-am fazut si eu pe acolo

pies: vi-am mai zis ce-mi mai zice Giulik ? Din categoria: viata si moartea a` la Juliette
"Mami, tu mai cresti ?"
Nu.
"Aaa, tu imbatranesti si te faci baba si urata si apoi mori"
Da Giulik, ma voi stafidi

sa va zic de-ale lui Vic:

- Mama, A si D s-au nascut gagici asa e? (A si D sunt surorile mele mai mici)
- Cum adica?
- Pai arata ca niste gagici adevarate.
- Aha. Si eu cum arat?
- Ca o doamna simpla.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La noi cea mai tare a fost vineri. Lupta cu sufla-ti drequ` mucii, ba nu, etc etc. Alege Giulik sa si ia 3 patratele de hartie igienica si iese tropotind ca un cal ca ea niciodata nu mai intra in acel wc (de acasa); mai si ma pun pe un ras d ala de nu ma mai puteam opri, ca deh, io rad cu tot capu` si Giulik in culmea nervilor urland ca ce am de rad. I-am spus sa inceapa sa-si caute un loc de pipikk dat fiind ca nu mai intra acolo si evident mi-o si imaginam incaltata pe tocuri dansand pe loc cum face cand o scapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, daria, multumim de vizionari.
gabi, frumaosa narcisa, am facut si noi cateva ceva prin gradina asi am avut un week-end plin. va place invartita mea:
http://apha.shutterfly.com/13032

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

carmen, daria, multumim de vizionari.
gabi, frumaosa narcisa, am facut si noi cateva ceva prin gradina asi am avut un week-end plin. va place invartita mea:
http://apha.shutterfly.com/13032

Meii mie imi place mai mult tzopaiala ta

Mergi la inceput