Trucuri pentru a te imbraca super (3)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitza2005 spune:
tumpi rochia de mireasa e super, mai imi place si rochita ta dar dupa camasuta aia alba nu ma dau in vant.
Cea mai tare e pisica ta -are niste accesorii f sic si-i vin bine
Off topic -prajitura aia e "desteapta" , praj. cu iaurt sau pasca cu smantana ????
tumpi spune:
Eh, gabitza, cum ziceam in tinereti mai purtam asa ceva, pozele sunt vechi, au peste 10 ani,imi mai permiteam sa umblu asa
Dada, Mitzuleana mea e tare asortata.
Prajitura e "tort nemtesc cu branza"
Ia uitati aici fetele, ce ziceti de rochita asta, cu ce ar merge mai bine.Incaltarile nu-mi plac, eu as lua la un alt dres, nu negru si as pune niste accesorii colorate.Eu as indraznii chiar la ceva galben sau verde matur
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ramonapreda spune:
Fetelor, ma bag si eu in seama cu voi... vad ca sunt pricepute. Va rog ,spuneti-mi si mie ce bijuterii as putea pune la o rochie alba cu dungi negre,fara bretele si putin evazata ( nu stiu cum ii spune modelului). Urmeaza sa merg la un botez si tocmai mi-am achizitionat rochia asta,care sper sa ma si avantajeze. Eu sunt cam grasuta,am 1,73 si 72 kg (dupa ce m-am lasat de fumat ,am luat 10 kg si nu am mai reusit sa le dau jos),dar mi-a placut mult rochia si nu ma prea pricep la bijuterii. Ma gandesc ca trebuie ceva negru clar ,dar ce ,cum ,in ce fel?
puskin spune:
Ramonapreda, pune o poza cu tine imbracata cu rochita. Nu e neaparat sa pui bijuterii negre.
Am fost ieri intr-un magazin de pantofi italienesti si m-am imbolnavit...niste pantofi superbi . N-am cumparat nimic.
Rayuela spune:
Eu sint o demodata incurabila:)
Nu mi-a placut niciodata moda de acum,in schimb sint o mare amatoare de moda a anilor 50,60,70.Si chiar asa ma si imbrac,cu riscul de a starni zimbete in jur.
Citeodata anii 70,gen Love Story:evazati,helanca,trenchcoat
Alteori rochite in forma de A si pantofi colorati
Dar marea pasiune o am pentru anii 50,ador rochiile acelor ani si pantofii.
daca m-ati vedea imbracata www.poshgirlvintage.com/1950s-classic-white-tea-length-simple-dress-p-1585.html" target="_blank"> in rochia asta si cu pantofii astia,ati zice ca sint demodata sau nebuna?:))
iarina spune:
Rayuela sandalele sunt absolut geniale, imi plac la nebunie
Rochita asa si asa, nu-mi place ca e alba, daca ar fi fost mai colorata sau cu buline mi-ar fi placut mai mult.
danamiha spune:
Rayuela, e frumoasa rochia!
Nici eu nu suport moda actuala si nu ma intereseaza ce se poarta.
Imi plac lucrurile clasice, simple si elegante.
puskin spune:
Rayuela si mie imi place mult rochita, imi plac si sandalele . Eu as zice ca esti eleganta si rafinata, nicidecum nebuna.
De unde iti cumperi modelul asta de rochite?
ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rayuela Eu sint o demodata incurabila:) Nu mi-a placut niciodata moda de acum,in schimb sint o mare amatoare de moda a anilor 50,60,70.Si chiar asa ma si imbrac,cu riscul de a starni zimbete in jur. Citeodata anii 70,gen Love Story:evazati,helanca,trenchcoat Alteori rochite in forma de A si pantofi colorati Dar marea pasiune o am pentru anii 50,ador rochiile acelor ani si pantofii. daca m-ati vedea imbracata www.poshgirlvintage.com/1950s-classic-white-tea-length-simple-dress-p-1585.html" target="_blank"> in rochia asta si cu pantofii astia,ati zice ca sint demodata sau nebuna?:)) |
M-ai atins drept la inima cu link-urile astea! Si eu sunt mare fana anii 50, haine retro, anii 20 si tot asa! Am fost de cateva ori nasa si o data mi-am facut tinuta si coafura anii 50, iar altadata anii 20, doar tinuta, parul nu mi-a iesit, ca n-a stiut coafeza
valentinag spune:
Mie pantofii ascutiti imi plac.Mi se pare ca sunt cei mai feminini,iti face piciorul frumos,finut,bineinteles completati c-o rochita eleganta,avea SJP o tinuta superba pus ade voi,aia in rochie cu buline si pantofi rosii.
Ruxandra,esti o finuta si arati tare bine,imi pare rau ca n-am reusit sa ne vedem cand am fost la tine,mi-ar fi facut placere sa te cunosc si live.
Rayuela,rochia imi place,daca era si cu buline ceva,era mai meseriasa,sandalele interesante,nu genul meu,dar mi-ar placea sa vad fete imbracate asa pe strada!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea