Trucuri pentru a te imbraca super (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

tumpi rochia de mireasa e super, mai imi place si rochita ta dar dupa camasuta aia alba nu ma dau in vant.
Cea mai tare e pisica ta -are niste accesorii f sic si-i vin bine

Off topic -prajitura aia e "desteapta" , praj. cu iaurt sau pasca cu smantana ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Eh, gabitza, cum ziceam in tinereti mai purtam asa ceva, pozele sunt vechi, au peste 10 ani,imi mai permiteam sa umblu asa

Dada, Mitzuleana mea e tare asortata.

Prajitura e "tort nemtesc cu branza"

Ia uitati aici fetele, ce ziceti de rochita asta, cu ce ar merge mai bine.Incaltarile nu-mi plac, eu as lua la un alt dres, nu negru si as pune niste accesorii colorate.Eu as indraznii chiar la ceva galben sau verde matur

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapreda spune:

Fetelor, ma bag si eu in seama cu voi... vad ca sunt pricepute. Va rog ,spuneti-mi si mie ce bijuterii as putea pune la o rochie alba cu dungi negre,fara bretele si putin evazata ( nu stiu cum ii spune modelului). Urmeaza sa merg la un botez si tocmai mi-am achizitionat rochia asta,care sper sa ma si avantajeze. Eu sunt cam grasuta,am 1,73 si 72 kg (dupa ce m-am lasat de fumat ,am luat 10 kg si nu am mai reusit sa le dau jos),dar mi-a placut mult rochia si nu ma prea pricep la bijuterii. Ma gandesc ca trebuie ceva negru clar ,dar ce ,cum ,in ce fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Ramonapreda, pune o poza cu tine imbracata cu rochita. Nu e neaparat sa pui bijuterii negre.

Am fost ieri intr-un magazin de pantofi italienesti si m-am imbolnavit...niste pantofi superbi . N-am cumparat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Eu sint o demodata incurabila:)
Nu mi-a placut niciodata moda de acum,in schimb sint o mare amatoare de moda a anilor 50,60,70.Si chiar asa ma si imbrac,cu riscul de a starni zimbete in jur.
Citeodata anii 70,gen Love Story:evazati,helanca,trenchcoat
Alteori rochite in forma de A si pantofi colorati
Dar marea pasiune o am pentru anii 50,ador rochiile acelor ani si pantofii.
daca m-ati vedea imbracata www.poshgirlvintage.com/1950s-classic-white-tea-length-simple-dress-p-1585.html" target="_blank"> in rochia asta si cu pantofii astia,ati zice ca sint demodata sau nebuna?:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Rayuela sandalele sunt absolut geniale, imi plac la nebunie
Rochita asa si asa, nu-mi place ca e alba, daca ar fi fost mai colorata sau cu buline mi-ar fi placut mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Rayuela, e frumoasa rochia!

Nici eu nu suport moda actuala si nu ma intereseaza ce se poarta.
Imi plac lucrurile clasice, simple si elegante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Rayuela si mie imi place mult rochita, imi plac si sandalele . Eu as zice ca esti eleganta si rafinata, nicidecum nebuna.
De unde iti cumperi modelul asta de rochite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rayuela

Eu sint o demodata incurabila:)
Nu mi-a placut niciodata moda de acum,in schimb sint o mare amatoare de moda a anilor 50,60,70.Si chiar asa ma si imbrac,cu riscul de a starni zimbete in jur.
Citeodata anii 70,gen Love Story:evazati,helanca,trenchcoat
Alteori rochite in forma de A si pantofi colorati
Dar marea pasiune o am pentru anii 50,ador rochiile acelor ani si pantofii.
daca m-ati vedea imbracata www.poshgirlvintage.com/1950s-classic-white-tea-length-simple-dress-p-1585.html" target="_blank"> in rochia asta si cu pantofii astia,ati zice ca sint demodata sau nebuna?:))

M-ai atins drept la inima cu link-urile astea! Si eu sunt mare fana anii 50, haine retro, anii 20 si tot asa! Am fost de cateva ori nasa si o data mi-am facut tinuta si coafura anii 50, iar altadata anii 20, doar tinuta, parul nu mi-a iesit, ca n-a stiut coafeza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mie pantofii ascutiti imi plac.Mi se pare ca sunt cei mai feminini,iti face piciorul frumos,finut,bineinteles completati c-o rochita eleganta,avea SJP o tinuta superba pus ade voi,aia in rochie cu buline si pantofi rosii.
Ruxandra,esti o finuta si arati tare bine,imi pare rau ca n-am reusit sa ne vedem cand am fost la tine,mi-ar fi facut placere sa te cunosc si live.
Rayuela,rochia imi place,daca era si cu buline ceva,era mai meseriasa,sandalele interesante,nu genul meu,dar mi-ar placea sa vad fete imbracate asa pe strada!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput