Trucuri pentru a te imbraca super (3)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitza2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tumpi Gata , am vazut pantofii, nu-mi plac. Gabitza, ai dat pg principala de la Mango.O sa ma uit oricum. Mie imi place rochitawww.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-SuperZoomColors?ProductID=vT5_AAABWNUAAAEnGblNPIHr&tvar_sortiCol1=DA2031&tvar_sortiCol2=F4BCC1&tvar_sortiCol3=DA2031&tvar_sortiCol4=F4BCC1&usePictureSlides=true&ThumbID=0&Picture=2968352.jpg" target="_blank">asta |
Am pus poza cu rochita in albumul meu
http://community.webshots.com/album/577119020nAEHTg
si am mai pus una care imi place -si pare f potrivita pentru birou vara
ralucis spune:
gabitza, f frumoase rochiile, ce maxi e super, mai ales ca eu adoooooor rochiile maxi, am vreo 6 de zi si cred ca imi mai iau anul asta vreo 2-3!
puskin spune:
Tumpi, iti scriu repede ca uit. Bluze vaporoase, din matase, mi-am luat de la Massimo Dutti.
Gabitza, prima rochie, cea maxi, m-a omorat. Imi plac culorile, sunt preferatele mele .
puskin spune:
Carmena, multumesc de aprecieri. Parul l-am avut scurtut suficient de mult timp, acum il doresc mai lungut.
Amina, astept sugestiile .
almo spune:
Carmena cred ca mai toate din "ASA Nu" pe care le-ai prezentat anterior ar trebui postate pe prima pagina,
mai putin cea cu dantela si cu pantofii cu botul ascutit, care dupa parerea mea ar putea fi discutate.
dantela este foarte feminina si f eleganta, si da, depinde de articoulul de imbracaminte si de calitatea dantelei.
cred ca rochia de pe site-ul Massimo Dutti ti-ar face si tie cu ochiul uite aici http://www.massimodutti.com/Dutti/campaing-w
apoi bluza gri de dantela din linkul prezentat de conchita
mie imi place f mult si cred ca ar arata f bine pe sub un sacou.
Amina_Marina spune:
Citat: |
dantela este foarte feminina si f eleganta, si da, depinde de articoulul de imbracaminte si de calitatea dantelei. |
Foarte adevarat. Anul acesta chanel si inca citiva desginerii au introdus-o cu nesmtire. Mie-mi place dar nu pre am, doar o fusta dreapta si o bluza/maieu. Nu pot sa le port ca nu mai ma incap, trebuie sa mai slabesc inca vreo 3 kg. Le am pina sa ramana gravi cu fata.
Puskin, la acei pantaloni superbi, merge bluza acea rosie din link-ul Conchitei, ceva de genul ala ma refer , cu geanta de culoare nude pe care o ai si , pantofi la fel.
La navy, merge galben, rosu/roz sau nude.
geniest spune:
Va rog mult nu dati cu rosii pentru off-topic...
Cunoasteti vreun instructor (baiat sau fata, fara importanta) dornic sa presteze 1 ora de aerobic la sediul firmei la care lucrez ?
Avem spatiul necesar si, de asemenea, doritori de miscare...
De fapt, ca sa nu fiu total off-topic...vine vara si vrem sa mai incapem in hainele marimea S ...
Va rog mult daca cunoasteti pe cineva scrieti-mi pe PM.
Multumesc mult, mult !!!
conchita spune:
gabita, frumoase rochii. puskin, am reusit sa-ti vad tinutele, nu am nici o critica, imi plac mult. tu ai avantajul unei infatisari feminine, iti vine bine orice. ralucis, noi doua avem cam aceleasi gusturi vestimentare!
asa, acum legat de pantofii mei tuxxedo care nu va plac voua. :-)) ieri ne opriram la target ca am ramas fara plastilina si mi-au cazut ochii pe o cravata barbateasca inflorata la culme. n-am cumparat-o, dar parca ma si vedeam cu pantofii tuxxedo si cravata asortate la o fusta lunga, tiganeasca, albastru-turcoaz cu o broderie de matase la tiv in toate culorile, un corset de dantela pe sub o bluza de-aia taraneasca laaarga si cu decolteu pana-n brau. cravata fiind legata lejer, ca o esarfa. as arata ca pomul de craciun, dar e incitanta combinatia. :-))
norocul femeilor e ca pot imprumuta din garderoba masculina (cu masura si cu gust) si sa arate trasnet. un barbat in fusta sau in camasa de dantela ar fi considerat intr-o doaga. dar cred ca o femeie care isi arunca o fedora pe cap si mai ia si-un baston cu cap de diamante la o tinuta super feminina, are un aer asa de...iote-ma, sunt libera, experimentez, si putin imi pasa ce crezi tu despre fedora mea. :-)) plus ca mie mi se pare foarte sexy amestecul asta.
iubesc dantela, cea mai minunata inventie pentru femei, mai ales la lenjerie intima. sunt pur si simplu obsedata de dantele si matasuri.
tumpi spune:
Fetele sa-mi spuneti ce vreti sa trec pe prima pagina ca sa incept sa modific.
Ruxi, am inteles, am sa ma uit.Uite am gasit o poza cu bascalie, numai ca eu n-am palton alb, uite
Si am gasit ceva pozici cu dantelele mele.Mai am un maieut turcoaz, dar nu gasesc poza.Desi m-am ingrasat nu mi-a venit sa-l dau,desi cu al meu langa nu stiu cand as putea iesi in el
Azi am vazut 2 tipe, una care mi-a placut cum era imbracata, alta nu.Cea cu nu :pantalon negru,incaltari negre,camasa alba, veste mov, pana aici ok,dar avea o geanta turcoaz da din ala tipator.Il intreb pe al meu:la ce si-o fi asortat geanta, la care el:la sacosa(care era portocalie)
Cealata tipa, rochita-sarafan mustar,maleta maroniu, ciorapii galbeni, incaltarile ceva maroniu cu galben(n-am obs. prea bine ca eram in masina)
In schimb mi-am adus aminte de o gafa vestimentara de cand aveam vreo 12-13 ani.N-am sa uit niciodata, iesisem pe afara si dau nas in nas cu sor-mea cea mare care se holba la mine cum sunt imbracata.Aveam un sarafan din raiat verde inchis(il adoram,fusese al surorii celei marei), dres maro si........(cum afara eram vreme uratica) cisme de cauciuc bleu.Luand cismele separat ele erau frumoase,da nu se potriveau deloc tinutei.Efectiv am ramas traumatizata de atuci, n-am sa uit faza asta niciodata.Deh,copilarii si pe vremea lu´impuscatu nu aveam reviste de moda ca acum.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
tumpi spune:
tot in categoria dantele, am gasit acum o poza cu rochia de mireasa a mamei
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)