Trucuri pentru a te imbraca super (3)
Raspunsuri - Pagina 9
Carmena spune:
Rayuela, suuperbe si rochia si sandalele. Eu daca le-as gasi, le-as cumpara fara sa stau pe ganduri si le-as purta cu o mare placereAm si eu o rochie stilul anilor 50 , de vara inflorata. Imi place mult Din nefericire, in peisajul anilor 2010 prea putin mai vezi astfel de tinute...Pacat.
Pentru ca am dat nastere la discutii, si asta inseamna ca invatam, cand v-am provocat cu dantela si pantofii ascutiti Ce nu as mai purta EU niciodata, si mi se par oribile, fesurile acelea de iarna impletite si prea mari parca pe capul purtatoarelor, care "atarna" efectiv in spate.(poate ma ajuta Tumpi sa pun o foto, sigur stiti despre de vorbesc Pentru mine, sunt extrem de dezagreabile. Ce spuneti, va plac si de ce?!
gabitza2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena Rayuela, suuperbe si rochia si sandalele. Eu daca le-as gasi, le-as cumpara fara sa stau pe ganduri si le-as purta cu o mare placereAm si eu o rochie stilul anilor 50 , de vara inflorata. Imi place mult Din nefericire, in peisajul anilor 2010 prea putin mai vezi astfel de tinute...Pacat. Pentru ca am dat nastere la discutii, si asta inseamna ca invatam, cand v-am provocat cu dantela si pantofii ascutiti Ce nu as mai purta EU niciodata, si mi se par oribile, fesurile acelea de iarna impletite si prea mari parca pe capul purtatoarelor, care "atarna" efectiv in spate.(poate ma ajuta Tumpi sa pun o foto, sigur stiti despre de vorbesc Pentru mine, sunt extrem de dezagreabile. Ce spuneti, va plac si de ce?! |
Fesurile alea eu zic ca sunt pentru pustoaice de generala sau liceu si lor le sta chiar bine. mai bine sa poarte din alea iarna decat sa mearga cu capul gol la -10 grade. Eu imi pun o broboada ca sigur fes din ala nu as purta.
apropo de fesuri am mai vazut prin primavara cateva pe la metrou -genul ala fes de noapte ca pe timpuri la barbatii cu camasi de noapte. alea chiar ca nu-mi plac
valentinag spune:
Carmena,intradevar caciulile alea sunt oribile,n-as purta nici batuta!Am avut in tinerete o rochie de dantela,navy,fara bretele,aratam minunat in ea(mi-au murit laudatorii),acum nu as mai purta,ca ma face si mai grasa decat sunt...
Gabitza,si eu port "broboade"de fapt sunt salurile mele de iarna,alea groase,si cand e ger afara le infasor,asa cum isi pun musulmancele hijabul,in rest capul gol,deh fudulia(vb consortului)
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ane2200 spune:
citat din mesajul lui Carmena Pentru ca am dat nastere la discutii, si asta inseamna ca invatam, cand v-am provocat cu dantela si pantofii ascutiti Ce nu as mai purta EU niciodata, si mi se par oribile, fesurile acelea de iarna impletite si prea mari parca pe capul purtatoarelor, care "atarna" efectiv in spate.(poate ma ajuta Tumpi sa pun o foto, sigur stiti despre de vorbesc Pentru mine, sunt extrem de dezagreabile. Ce spuneti, va plac si de ce?! |
La www.divahair.ro/moda/moda/7_piese_vestimentare_si_accesorii_obligatorii_pentru_iarna/fes_tricotat#slideshow " target="_blank">astea te referi? Mie imi place cum arata la pustoaice. Eu personal nu am incercat niciodata, desi ma tenteaza
P.S. Ai vazut ca am scris si aici?
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Varsta Raul
TweetyGeo spune:
Mie nu-mi plac rochiile din dantela. Zici ca mi-am pus perdeaua pe mine. In schimb imi place la o rochie sa iasa de sub tiv putina dantela, sau cordonul sa fie din dantela. Catifeaua mi se pare invechita si se pun toate scamele pe ea. Prefer matasea.
Nu-mi iau pantofi ascutiti, gen ciocate pentru ca imi fac piciorul sa para mai mare.
Nici broboade nu port, le asociez cu mamaia.
Nu port rochii mulate si colanti, chiar daca sunt la moda, pentru ca mi se vad toate suncile.
ralucis spune:
citat din mesajul lui TweetyGeo Mie nu-mi plac rochiile din dantela. Zici ca mi-am pus perdeaua pe mine. In schimb imi place la o rochie sa iasa de sub tiv putina dantela, sau cordonul sa fie din dantela. Catifeaua mi se pare invechita si se pun toate scamele pe ea. Prefer matasea. Nu-mi iau pantofi ascutiti, gen ciocate pentru ca imi fac piciorul sa para mai mare. Nici broboade nu port, le asociez cu mamaia. Nu port rochii mulate si colanti, chiar daca sunt la moda, pentru ca mi se vad toate suncile. |
Catifeaua nu este deloc invechita, dimpotriva, este un material care nu o sa se demodeze niciodata pentru ca este unul pretios, deosebit, care pica perfect pe corpul unei femei. Parerea mea De exp, colectia asta si catifeaua din ea au fost magnifice: http://www.style.com/fashionshows/complete/F2009RTW-LANVIN
Uite aici si alte rochii de vis din catifea :
http://www.nydailynews.com/blogs/fashionweek/fromthefrontrow/BCBG-velvet-dress.jpg
http://img2.timeinc.net/people/i/2007/stylewatch/blog/070625/angelina_jolie_300x400.jpg
http://cdn3.ioffer.com/img/item/689/808/66/o_KYLaVRajLXhK2zw.jpg
http://www.stylecovered.com/wp-content/uploads/2009/11/Hijab-style-velvet-dress.jpg
http://prommafia.com/wp-content/uploads/2009/08/purple-velvet-draped-dress.jpg
Rayuela spune:
Ce ma bucur ca va plac!
Alte rochii anii 50,adorabile,m-as imbraca oricind in ele.
www.pinupgirlclothing.com/pinup-couture-sailor-swing-dress.html" target="_blank">asa
www.pinupgirlclothing.com/daisy-dress-white-cherry.html" target="_blank">asa
www.pinupgirlclothing.com/dayna-dress-white-black.html" target="_blank">asa
www.pinupgirlclothing.com/joanie-dress-olive-green.html" target="_blank">asa
www.pinupgirlclothing.com/dorothydressblack.html" target="_blank">asa
www.pinupgirlclothing.com/evelyn-dress-yellow-vintage-floral.html" target="_blank">sau asa
Cred ca strazile anilor 50 erau splendide,cu doamne imbracate in astfel de tinute!Eleganta si foarte senzuale,zic eu:)
Carmena spune:
Ane bine ca ai venit, sper sa mai revii pe aici, daca nu...tot povestim noi Da, la acestea ma refer, dar din fericire, cel postat de tine e acceptabil, sunt unele mai lasate, asa pe spate si in culori gri, mustar, kaki, de par vechi de 1000 ani...Si am o rugaminte, nu-ti lua orienteaza-te spre alte modele.
Eu spre exemplu, iarna, daca ninge, pentru birou, port o palarie cu boruri ceva mai mari, cu borul ridicat in fata, dintr-un material de iarna, gros, dar care nu se deformeaza.
La geaca de ski, la patinoar si sanius , port caciulite asortate cu fular, genul Love story cu floare sau ceva aplicatie pe una din urechi.
Si fesul ala chiar ca nu-mi place...
Carmena spune:
Raluca f frumoase modelele puse, oare se vand cu corpurile manechinelor?
Sincera sa fiu, unul din motivele pentru care nu ma omor dupa dantela, nici dupa catifea este ca optic "ingrasa". Plus ca de regula, fiind opulente ca si materiale, le sta bine lucrate in clasica rochie dreapta sau creion, care nu sta bine decat pe un corp destul de aproape de perfect Si atunci, asa cum zice si Tweety, prefer matasea, pentru ca e mai fluida...Si merge un fald in zona sanilor, unul in zona burticii
Mai e f faina insa, catifeaua aia de pica greu,mai fluida, imi placeNu am din pacate nici un articol de imbracaminte nici din catifea