Hai Michelle!Bv Nemary,Bobita,Lili!Iepu 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 5
dayanara spune:
rebiana felicitari pt luarea in greutate, e bine ca mucisorii n.o afecteaza la supt
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
catus76_ro spune:
Salutare dragi mamici si inca burtici!
Am ajuns si noi acasa( de sambata, ca a facut icter in maternitate) si pot sa va spun ca ne-am acomodat super bine
...de nici mie nu-mi vine sa cred ca nu mai sunt asa stressi ca la primul copil!
Bebe vlad e un cumintel, papacios si somnoros, desi in ultimul timp a mai redus timpul de somn. Operatia a decurs f bine, m-am bucurat ca mi-am auzit puiul plangand din momentul scoaterii din burtica si l-am vazut rozuliu si dragalas. Recuperarea a decurs f bine, sapt asta tr sa scoatem firele, acum ne "luptam" cu alaptaul...ceea ce se pare ca reuseste in proportie de 90% ( ii mai dau un biberon de formula noaptea), dar tr multa odihna, lichide, non-strss si multa, multa rabdare si perseverenta![]()
![]()
. Azi i-a cazut buricutul, aseara eu si tati am facut o "semi-baita" si ne-am descurcat f bine si fara ajutorul mamei sau al soacrei
De abia astept sa-i treaca varicela lui Cristian si sa-si cunoasca fratiorul
...cred ca voi plange de emotie vazandu-i pe amandoi la un loc

In final felicitari proaspetelor mamici, nasteri usoare celor care vor urma si bebei sanatosi la toate
Multi pupici de la o mamica implinita

GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de VLAD-ALEXANDRU 16 martie2010!
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Intrebare, daca stiti cumva: cum se face acum la iesirea din tara, imi trebuie pasaport pentru fiecare pitic? Adica si bb Alex va avea pasaport individual? Vrem sa plecam in BG in august, in aceeasi formatie ca anul trecut. Vom fi 8 adulti si 9 copii... ![]() 37+ |
Eu il am trecut pe Luca pe pasaportul meu.. si astfel intentionez si cu printesita! (eu-s mai plimbareata
Ce distractie trebuie sa fie pe voi in august!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara rebiana felicitari pt luarea in greutate, e bine ca mucisorii n.o afecteaza la supt roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Noaptea suge greut.. cu intreruperi, schimbatul pozitiei insa ziua e mai bine (doarme bine, papa bine)! Se screme de numa' atunci cand papa, de la burtica, de-mi vine si mie sa ma vait (la fel facea si Luca) insa una peste alta ia bine in greutate si asta e motivul meu de fericire pe ziua de azi!
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
nafi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
Eu il am trecut pe Luca pe pasaportul meu.. si astfel intentionez si cu printesita! (eu-s mai plimbareata Ce distractie trebuie sa fie pe voi in august!! ![]() Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Rebiana - tare simpatica esti cu butoiul tau!
Felicitari ptr iepurica ce devine tot mai dolofanica! Cred ca asta este singura perioada din viata unei fete cand gramele sau kg-ele in plus sunt o bucurie!Cat despre pasaport asa cum ai zi si tu se poate face si separat si eu personal cred ca e mai bine individual. ptr ca cel de bebe e valabil doar 6 luni sau cam asa ceva si implicit pe urma trebuie sa-l ti-l schimbi destul de des...Nu de alta dar eu una nu vreau sa-l schimb ca am si eu in sfarsit o poza reusita pe el!

Am reusit sa fac salamul de biscuiti! e delicios!
(acum ce sa zic si eu..trebuie sa ma laud singura pana vine sotul si va aprecia el insusi!Acum ma odihnesc un pic si ma apuc de supa de rosii cu galuste!

37+
Riccardohttp://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
dayanara spune:
eu l.am trecut pe ivan pe pasaportul meu, in romania si e valabil 5 ani, dar am inteles ca acum se fac doar individuale, nu.s sigura...
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Nafi sar'na mult! 
Eu l-am trecut pe Luca pe pasaportul meu cand avea un an si am iesit din tara cand avea 1 an si 5 luni si la 2 ani si 4 luni. Nu mi-a zis nimeni sa-l schimb la 6 luni! Desi la ce poza am... eu mi-as dori sa trebuiasca sa-l schimb! ![]()
annya9 spune:
ANDIRA,eu stiu ca pasaportul se face individual si are valabilitate de 3 ani la copiii mai mici de 6 ani. Sper ca nu te-am bagat si mai tare in ceata!
34+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
dayanara spune:
da 3 ani nu 5! m.am uitat acum pe pasaportul meu , la ivan si l.am facut in 2008 , expira in 2011 pt el
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nafi spune:
Nu vreau sa va incurc cu perioada de valabilitate ptr ca vorbesc din auzite doar. Anul trecut un fost coleg de servici i-a facut pustiului sau de 1 an si de la el am inteles ca l-a facut individual ptr ca la bebe mici se schimba mult mai des si ramasesem cu astea 6 luni...dar desigur cele care ati facut deja stiti mult mai bine!
37+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/