Hai Michelle!Bv Nemary,Bobita,Lili!Iepu 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 4
dayanara spune:
cori o sa te descurci, eu am stat cu ivan singura in conditiile in care sotul pleca luni si venea vineri sau si mai tarziu :) e greu intr.adevar, dar daca te organizezi e ok
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CoriMami Hai Michelle, Liliana si Nemary ![]() ![]() ![]() Bebe a mea doarme si eu ma tot fatai prin casa in loc sa profit... Ma gandesc ca de saptamana viitoare raman doar eu cu copilul, mama nu sta in Bucuresti si oricum saraca a venit sa ne ajute si a prins-o o raceala, de mai mult zace in pat ![]() Mai stiti cazuri care s-au descurcat singure cu un copil de 3 saptamani si un sot care munceste 11 ore pe zi, vine seara tarziu obosit, ii trebuie mancare si etc? Dati-mi o speranta . Singurul ajutor, imi voi lua o menajera o zi pe sapt...desi stiu ca nu e suficient, totusi mai bine decat deloc. Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina http://family.webshots.com/album/576994005BFuzVa?vhost=family |
cori mami, sigur dar 1000% te vei descurcaaaaaaaa!!!!!
Lasi shmotrul pentru menajera, tu 100 doar cu bebelina Eliza si sa speram ca veti fi sanatoase, mai iesiti la o plimbarica, fata o sa doarma mai bine, mai creste si ai sa fi AS in toate.
Trebuie sa ai doar incredere multa in tine!
Bafta!!!!
sanatate mamei tale!

castelana fericita
38+
freedelia spune:
Fetelor, am o intrebare -- se poate dezactia airbag-ul doar pe o parte? Adica sa fie activat pe partea soferului dar dezactivat pe fatza dreapta? Noi am trimis ieri masina sa ii dezactiveze airbagul pe fatza si ne-au adus-o cu ambele dezactivate ca cica doar asa se poate. Mira-m-as... Nu prea imi convine mie sa pun scoica in fatza dar nu ajung cu mana la scaunul din spate in masina asta noua, asa ca am decis in final pentru aceasta solutie, dar parca as vrea sa am siguramta airbagului pt mine...
Honey -- mie imi place MULT mai mult Maya Rebecca.
Diana -- si mie imi placea mult Seventh Heaven si mi-as dori sa am si io asa multi copii -- pacat ca am sarcini asa grele, ca altfel chiar as face o liota de copii...
OAnka -- imi pare tare rau, sa stii ca in cazuri din astea se recomanda continuarea alaptatului, desi nu stiu daca si in cazul in care ai puroi... Dar asa stiam, ca numai alaptand, cu multa odihna si cu lichide multe trece mastita...
Alina -- dar cum definesti odihna?? Stai si te uiti pe pereti?? Asa ajungem ca evreii ultra-ortodocsi, care nu aprind nici un chibrit, ca is aia e munca. Si doar impotriva lor a zis Hristos cand a vindecat in zi de Sabbat ca nu tre sa interpretam asa munca... Asa nu mai mergi nici la plimbare, ca si ala este efort... In fine, uneori unele biserici sunt mai mult cu superstitiile decat cu litera Scripturii...
Cori -- eu cred ca o sa te descurci. Daca e greu, revin cu sfatul meu de moara stricata, cumpara-ti wrap si umbli cu copilul dupa tine prin casa. In wrap plange mult mai putin, iar tu poti sa faci ce ai nevoie. Parerea mea, de mama "asezonata" este ca la inceput este cel mai usor. Mult mai greu iti va fi cand va fi mobil copilul, cand va vrea mai mult decat apropierea fizica -- atunci trebuie sa petreci timp adevarat cu el, sa ii vorbesti, sa va uitati la carti, sa va jucati, etc. Acum, pana in 4-5-6 luni e simplu. Curaj!!!
VA pup -- ma duc sa zac in pat un pic, pana se trezeste pitica sa manance...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
greenfrog spune:
Cori si sotul meu are un program din asta de sta ore fara numar la munca. In primele saptamani nu imi imaginam cum as putea sa ma descurc singura cu bebe dar acum am inceput sa ma obisnuiesc. Ia-ti ajutor la curatenie si tu ocupa-te de bebe cum zicea si castelana.
Ina si noi avem problema asta, nu elimina aerul aproape deloc dupa alaptat desi circul cu el in brate si il bat pe spate vreo 10 minute in sir. cred ca de aceea are si atat de multe gaze. eliminam si noi laptic cand sughitam. este un sughit foarte puternic, i se misca tot stomacul.
Nemary, Michelle, Liliana nasteri usoare! 

Tinem pumnii si asteptam vesti!
Rebiana acum ceva vreme ti-am trimis PM cu raspunsurile celor de la neonatologie de la Filantropia. L-ai primit?
annya9 spune:
Freedelia, depinde de marca de masina. La masina noastra, de exemplu, se poate dezactiva aerbegul pe fata dreapta din torpedo-ul din dreapta .
34+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
dayanara spune:
freedelia da, depinde de masina, la unele se dezactiveaza din interior cum spune annya, altele e necsar sa le duci in service
cat despre pozitie e mult mai sigur sa o tii in scaunul din fata cu spatele la directia de mers decat in spate cu fata la directia de mers. ca sa o poti vedea, uite aici un demo
http://www.youtube.com/watch?v=fKIeExpDLDA
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CoriMami Mai stiti cazuri care s-au descurcat singure cu un copil de 3 saptamani si un sot care munceste 11 ore pe zi, vine seara tarziu obosit, ii trebuie mancare si etc? Dati-mi o speranta . Singurul ajutor, imi voi lua o menajera o zi pe sapt...desi stiu ca nu e suficient, totusi mai bine decat deloc. |
Eu! .. acum fac fata aceleiasi situatii dar cu doi copii. O fericire, nu alta!

Bumbitza frumoase lucrusoarele pt bebe Ilinca!
Ce cocheta va fi!
Si goooooo la coafor! Ce-as vrea si euuuuu!!Azi am luat o rochita de la kiabi. O nebunie!! Abia astept vara.. din toate motivele posibile!
Oana sper ca esti acasica deja! Multa sanatate!

Roxi
tot cu muci e Mara.. mai ales noaptea!! Nafi
sigur rezisti pana vine sotul! Incarca-te cu optimism! Silvia am primit PM inainte de a naste... m-am convins pe pielea mea ca asist de la bebelusi sunt mult mai reci decat acum 3 ani. Scuze ca nu am raspuns, intre timp am nascut, apoi am uitat

Castelana asa am convingerea ca vei fi o mamica minunata de numa'!!

Oanka te simti mai bine? Imi pare asa rau ca treci prin dureri! Cantitatea mea de lapte e infima pe langa a ta.. mie nici macar nu-mi sunt umflati sanii (a treia si a patra zi dupa nastere au fost tensionati si apoi fas!)
sa iti revi rapid!Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andira spune:
Delia - foarte probabil sa depinda de tipul de masina, dar ma mir sa se poata dezactiva numai impreuna.
Nu poti sa mai intrebi pe cineva? Sau sa intri pe forumul specializat, vezi ca fiecare marca are in general un forum unde se intreaba diverse.
Si legat de ce ma intrebai cu incruzitul, intr-adevar nu bag nici eu cutitul cand o scot din cuptor, dar ma infig cu spatula de lemn sau de teflon, fara jena.![]()
37+
andira spune:
Jasmine - 
Pana la urma te-ai hotarat cand te duci la dr?
Eu vineri ma duc din nou.
Greenfrog - deci avem intalnire dupa ce nasc
.
Intrebare, daca stiti cumva: cum se face acum la iesirea din tara, imi trebuie pasaport pentru fiecare pitic? Adica si bb Alex va avea pasaport individual?
Vrem sa plecam in BG in august, in aceeasi formatie ca anul trecut.
Vom fi 8 adulti si 9 copii... 
37+
Rebiana27 spune:
Uitasem sa ma laud... de fapt sa-mi laud zana! Are 3500 g!! 
N-am primit cantarul pentru ea, inca, insa ne-am cantarit impreuna pe cantarul meu de baie, apoi eu separat si am calculat diferenta!
Asta ca sa vedeti ca-mi gasesc si motive de bucurie nu numai de plonjare in butoi cu toata gratia!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!