Hai Michelle!Bv Nemary,Bobita,Lili!Iepu 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

multumesc mult pt incurajari!

fetele cu problema cu sanii tari, tensionati - pe mine pompa Avent manuala m-a scos din bucluc. La inceput mulsul a fost dureros, si fiindca nu aveam curaj, il facea sotul. El a fost mulgatorul meu in prima saptamana

Apoi sanii au inceput sa-si regleze secretia, s-au desfundat si canalele, iar de vreo 3-4 zile nu ma mai mulg de loc fiindca si copilul suge mai bine. Dar totusi pompa a fost cruciala in prima saptamana mai ales.

Cu rabdare multa veti reusi. Iar pt sfarcuri dureroase, Bepanten Plus- asta mi-a facut bine.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/576994005BFuzVa?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Delia - si la noi airbag-ul se dezactiveaza din interior.Intra pe site-ul oficial al masini si vezi ce gasesti acolo, sau da un mail la ei direct.
Ma bucur ca-ti place numele bebelunei

rebiana - fericitari pt greutate. Astia mici cresc tare repede.

Cactus bine ai venit acasa. Vad ca toate mamicile de bb 2 sau bb3 se descurca super bine

Mi-a expirat si mie pasaportul in ian. Trebuie sa fac altul , mai la vara sa vina si bebeluna.

Am dat cu aspiratorul si s-a facut burta beton dupa care a spalat gresia din baie in 4 labe si nu am mai avut nimic.
In curand o sa trec la mersul in 4 labe

Denisa, 38 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

vad ca multe va plangeti ca scrieti mesaje lungi si le pierdeti,cred ca e agasant

eu scriu in Word si de acolo iau textul cu copy/paste

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Tocmai ne-am intors si noi de la plimbarica.A fost prima noastra plimbare.Am scos-o fara caciulita-sper ca nu am facut o nefacuta.Nu prea ne place soarele dar ne obisnuim noi.Fetelor cand le-a cazut buricul la bebeii vostri?..ca noua nici acum nu ne-a cazut..nici mult nu mai dureaza dar...

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Fetelor, am o intrebare -- se poate dezactia airbag-ul doar pe o parte? Adica sa fie activat pe partea soferului dar dezactivat pe fatza dreapta? Noi am trimis ieri masina sa ii dezactiveze airbagul pe fatza si ne-au adus-o cu ambele dezactivate ca cica doar asa se poate. Mira-m-as... Nu prea imi convine mie sa pun scoica in fatza dar nu ajung cu mana la scaunul din spate in masina asta noua, asa ca am decis in final pentru aceasta solutie, dar parca as vrea sa am siguramta airbagului pt mine...

Eu stiam ca se poate dezactiva numai pe o parte. Dar poate depinde si de tipul de masina. Cauta pe net tipul tau de masina si vezi ce scriu aia la datele tehnice, sigur trebuie sa scrie ceva de airbaguri si dezactivarea lor...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mersi fetelor -- noi aven un Buick GL8, in caz ca are cineva idee. Altfel, am sa ma duc cu ea la un service sa mai cer o parere...

Dayanara -- cu fatza la directia de mers oricum nu o puneam, dar as fi vrut sa o pun in spate, insa cum nu ajung sa ii dau suzeta sau sa o sterg la gura daca vomita, etc, am decis ca e mai sigur in fatza.

Andira -- nu stiu cum e acum cu pasaportul, dar stiu ca oricum iti trebuie fie pasaport individual pt bebe, fie sa fie trecut in pasaportul tau. Daca e individual, e valabil 3 ani.

Va pup, tre sa hranesc printesica.

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira
Intrebare, daca stiti cumva: cum se face acum la iesirea din tara, imi trebuie pasaport pentru fiecare pitic? Adica si bb Alex va avea pasaport individual?

Daca iti e valabil pasaportul vechi, tu si fetele mari nu aveti probleme. Dar pentru Alex va trebui sa faci pasaport si cred ca doar biometric ii face si ala e doar individual.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Eu il am trecut pe Luca pe pasaportul meu.. si astfel intentionez si cu printesita!

S-ar putea sa nu te lase. Dar poate in tara sunt alte reguli. Aici clar ne-au spus de la ambasada ca de acum inainte fiecare cu 'docomentu' lui! Noi oricum aveam individual pt. Tudor, ca sa poata calatori cu oricare dintre noi. Si ne-au mai spus ca de aici nu se mai prelungeste validitatea unui pasaport vechi si numai biometrice se fac. dar asta se poate prin ambasada, poate in tara inca regulile sunt mai putin stricte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nafi
Cat despre pasaport asa cum ai zi si tu se poate face si separat si eu personal cred ca e mai bine individual. ptr ca cel de bebe e valabil doar 6 luni sau cam asa ceva

Pasaportul unui copil e valabil 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Eu il am trecut pe Luca pe pasaportul meu.. si astfel intentionez si cu printesita!

S-ar putea sa nu te lase. Dar poate in tara sunt alte reguli. Aici clar ne-au spus de la ambasada ca de acum inainte fiecare cu 'docomentu' lui! Noi oricum aveam individual pt. Tudor, ca sa poata calatori cu oricare dintre noi. Si ne-au mai spus ca de aici nu se mai prelungeste validitatea unui pasaport vechi si numai biometrice se fac. dar asta se poate prin ambasada, poate in tara inca regulile sunt mai putin stricte.

E clar ca trebuie sa ma interesez! Bine ca s-a adus in discutie subiectul!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput