Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Nici eu nu dorm cu el in pat .. Nu stiu .. mi-e frica sa nu-l obijuiesc asa .. in plus acum vreo 2 sapt imi povestea o colega care are o fetita de 9 ani si mai vrea un fratior .. dar doarme cu parintii in pat .. Ea a incercat sa-i spuna ca nu poate venii fratiorul daca ea e acolo .. nu vreau sa ajung aici .. mi-ar fi tare greu .. (poate sunt un pic egoista)

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

jiji e un ciudat. doarme in dormitor in pat...pe o paturica impaturita, asa la perete. eu fac naveta...de obicei prima parte dorm cu jiji mare...dupa 2 cu jiji mic...ca e per de bondareala. asa k nu stiu ce sa zic cu obisnuinta....

oricum e haios dimi cand io adorm intepenita pe-o parte el la fel si se trez sa caute tata....dar i-e lene sa desch ochii...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

F tare imi place cum ii imparti pe amandoi .. Eu am crezut ca stati toti in acelasi pat

Poze

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Invitatia noastra pt botez o sa arate asa Am facut deja comanda pt ele, in doua-trei zile ma apuc sa le impart...

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

fff tare

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

hello fetele!

dar aveti ceva spor la scris, nu gluma!

noi am fost la dr si ne-a interbat cum am reusit sa racim asa tare (si eu tusesc si azi am ramas si fara voce). diagnostic bebe: rinofaringita.

avem de luat multi ml cu diverse chestii(humex, eurespal, zyrtec) si de pus in nasuc ser+aspirat+vibrocil... cam mult dar e bine ca nu are nimik la plamani.

eu sunt tot zombie de tuse, durere de gat si nesomn, dar incerc azi sa ma refac. pana vineri cand mergem la dr iar, sa fim amandoi bine.

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

zyrtec? io luam med asta in concediu, pt alergia pe care o am de la soare

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

dap...zyrtec...

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Micki superbe ecusoanele!! Eu stau la 2 ore distanta de Bucuresti.. o sa va invidiez din privincie, la intalneala!
Nik0le sa speram ca Irina nu are colici! Mara se screme si plange de numa' atunci cand papa... mi-e o mila de ea de ma topesc!
Evyme faine si originale invitatiile!
Cristies foarte tare poza gargaritului!!
Al3csa la multe lunite luptatorului!
.. pentru prima pagina.. Mara a avut la nastere 49 de cm.
Azi am cantarit-o.. desi e impropriu spus (nu am cantar pt ea, inca) ne-am cantarit amandoua pe cantarul meu de baie, apoi eu separat si am calculat diferenta. Asadar zanutza are 3500 g! Simteam ca a pus ceva carnita pe ea!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxa spune:

fetele ce bine imi pare ca v-am gasit in sfarsit; inainte de a naste va citeam la odiseea sarcinii in 40 sapt, dar dupa ce am nascut(03.02) nu am mai intrat asa des pe forum si v-am pierdut dar nu m-am lasat pagubasa.va pup pe toate si va citesc in fiecare zi pt a afla noutati despre cresterea comorilor noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

CRIS.D LA MULTI ANI! Scuze de intarziere dar cum a tot fost vreme frumoasa am stat mai mult pe afara decat in casa si nu am mai avut timp de scris.

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)
poze

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

cris ca si tui ai bb mare..cum stai cu operatia?
pe mine park ma doare in interior , la colturi....of...jiji

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

io am avt probleme de astea la vro luna juma dupa si a zis dr ca e de la firele care se topesc si e o reactie e pielii, mie chiar mi se intarise asa un pic deasupra liniei si simteam disconfort la op si ..nu dureri dar asa cum ai la febra muschiulara stii? si s-a rezolvat (la recomandarea dr) cu supozitoare de ketonal (2 pe zi in primele 2 zie si inca 4 zile cu 1 pe zi..io am pus 2 pe zi in pr 2 zile si inca 2 zile cu 1 ca trecuse) si cu diclac gel (un fel de diclofenac zic io) aplicatii pe cicatrice 2-3 ori pe zi si dup asta eram din nou fluturash!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxa

fetele ce bine imi pare ca v-am gasit in sfarsit; inainte de a naste va citeam la odiseea sarcinii in 40 sapt, dar dupa ce am nascut(03.02) nu am mai intrat asa des pe forum si v-am pierdut dar nu m-am lasat pagubasa.va pup pe toate si va citesc in fiecare zi pt a afla noutati despre cresterea comorilor noastre.

te asteptam si pe tine cu vesti

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doxa

Bine ai revenit ma bucur ca ne-ai gasit si te asteptam mai des pe la noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

nu aruncati cu rosii!!!nu sunt mama denaturata,dar azi am facut baita cu puiutul in cada mareeeaman2!si ce i-a mai placut cand s-a vazut in atata apaaaso cum se lipea de mami si ne iubeam...offf,mai vrem

mai am si eu o intrebare?cat trebuie sa manance un copil de 2saptamani?mie imi mananca si cate 5masuri(s-a intamplat o sg data /masa.)dar in general cate3-4acum a papat 2 jumate si imi doarme pe picioare(le-am intins pe masuta) si scriu cu o mana si cu alta tin tastatura

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

nu aruncati cu rosii!!!nu sunt mama denaturata,dar azi am facut baita cu puiutul in cada mareeeaman2!si ce i-a mai placut cand s-a vazut in atata apaaaso cum se lipea de mami si ne iubeam...offf,mai vrem

mai am si eu o intrebare?cat trebuie sa manance un copil de 2saptamani?mie imi mananca si cate 5masuri(s-a intamplat o sg data /masa.)dar in general cate3-4acum a papat 2 jumate si imi doarme pe picioare(le-am intins pe masuta) si scriu cu o mana si cu alta tin tastatura

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Din cate stiu eu nu este bine .. Sunt multi microbi .. poate chiar nu sa ai .. si el ia imediat .. Numai face asa .. Eu stiu ca abia pe la 1 ani poti sa-l pui .. dar si atunci e discutabil

Poze

Mergi la inceput