Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)
Raspunsuri - Pagina 16
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
ce tareeeeeeeeeeee!!!!! va invidiez! _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
iti trimitem si tie si ne trimiti apoi o poza ca sa te avem si pe tine la album
merge?
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
cristies spune:
Alexutzzza, super bine a crescut Yannis! Sincer iti spun ca pe mine deja a inceput sa ma dispere ideea de suc de mere. Cred ca n-o sa-i dau pana n-o putea sa muste el din mar.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
mcrissa spune:
micki super ecusoanele, abia astept intalnirea.sa ne gandim de acum la un loc unde sa le lipim, poate ne mai intalnim accidental prin parcuri si sa ne recunoastem.
Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan
Atat sunt de mare
cristies spune:
Micky, sa va faceti repede bine! Super ideea sotului. Eu sunt intr-o dispozitie creatoare azi, asa ca ma gandesc ca ar fi bine sa apara si o ca sa stim ca sunt pufuleti. Ca poate fura cineva patentul si o sa se confunde pufuletii cu iepurasii si delfinasii.
Zic si eu...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Micky, sa va faceti repede bine! Super ideea sotului. Eu sunt intr-o dispozitie creatoare azi, asa ca ma gandesc ca ar fi bine sa apara si o ca sa stim ca sunt pufuleti. Ca poate fura cineva patentul si o sa se confunde pufuletii cu iepurasii si delfinasii. Zic si eu... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
si pentru ca ma pregatesc serios pentru rolul de soacra mare, i-am zis ca sa apara cumva si ca suntem pufuleti de ian-febr ca mai sunt si alti pufosi si norisori si puisori prin odisee...
deh! suntem mai cu mot!
decenuela spune:
citat din mesajul lui cristies Alexutzzza, nu stiu daca babycalm e acelasi cu babydrink. Dar banuiesc ca nu. Mamicile sfatuitoare asta au zis: orice dar nu babydrink ca nu mai scapi de el! Fetele, cred ca ar trebui sa sterg poza aia ca altfel chemati protectia copilului. Nu l-am maltratat, asa arata el daca-l pui pe burta, ca n-are stare la sedere, parca face flotari. Asta e poza care va fi pe invitatii. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
frumosule
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....tot 9, LA NAIBA
micki_mica spune:
si ca sa stiti, eu stau in iancului si merg in parc la circ, la obor si in 23 august...
cand ies, anunt si daca ajungem la o forma grafica in general acceptata, le facem si vedem cu ne-om vedea.
daca vremea e frumoasa, ajungem si in ior...
dar sa se faca puisorul bine si sa imi recapat vocea, ca sunt mai vorbareata de fel si sa pot vorbi la intalnire
si pentru lorex si larisel si ...cine nu e de fapt din bucuresti trimitem! desigul lui larisel, la dublu!
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Nik0le Cred ca m-am grabit nitel cand am spus ca am scapat de colici, azi am avut doua reprize a cate o ora de plans neconsolat. Pana acum. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
m-a luat frica si pe mine...
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
decenuela spune:
citat din mesajul lui xela_07 lorex - superbe pozele cu Iuria cris.dogorel - si eu ma gandeam ieri ca temperatura era ca cea din casa dar m-am gandit ca totusi .... am vazut un bebeu cu combinezon, caciula groasa, gluga si paturica . Eu l-am lasat cum sta in casa (body subtire cu pantalonas)+costumas gen catifea si o caciulita subtire din bbc, fara paturica. Cred ca i-a fost cald ca prea a plans . Dar psihic nu am putut sa procesez sa-l imbrac mai subtire cand ma gadeam ca acu 3 zile ii puneam combinezonul . Deh, procesorul se misca greu . decenuela - ziceai ca ai strans lucruri sa le dai. Nu mai ai de gand sa faci alt bebe? Sa nu faceti ca mine, am zis ca nu mai fac altul, am dat si in scris chiar . Prin urmare am dat toate lucrusoarele la o femeie sarmana care avea o bebica mai mica cu 6 luni ca Andreea. Nu-i bai ca am primit si eu altele la randul meu la Cristi, dar ca idee ... dupa ce face copilul un anisor incepi sa te gandesti la al doilea. Cred ca si organismul nostru ne-o cere Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
ehe maica...la varsta mea nu ma mai gandesc iar tasu (46),,,risca sa devina buni :))...si asa e grizonat ...asa k le dau..sa fie primit
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....tot 9, LA NAIBA
oani_2002 spune:
Eu nu stiu ce-mi amintesc din ce-am citit printre aspirator si bebe, dar incerc...
- am vazut invitatii de botez super faine si originale
- am vazut poze frumi, frumi, cu Sara de emanuelle, cu Alexis de cristies, cu Iuria de lorex
- am laudat ideea super de sot de micki_mica; pacat ca eu nu pot sa ma intalnesc cu nimeni aici
- am citit ca bebe Yannis de al3csa face 2 lunite si ia bine in greutate de cand e acasa cu mami si tati lui. Sa cresti repede, luptatorule mic!
- am citit ca alexutzzza se "razboieste" cu pediatra si cu medicii si bine face
- am citit de bolnaviorul mic Florin si d emami lui micki_mica. Sa va faceti bine repede, repede, amandoi!
- am vazut ca Nik0le crede ca s-a cam grabit cu afirmatiile despre colici, dar poate, poate...a fost doar ultima intamplare si gata
- am mai citit ceva ce era interesant despre decenuela, dar nu-mi pot aminti nici sa ma impuscati, asa ca o fara comentarii
- si am mai citit ca avem un ultim pufulete aproape "pe drum". Hai Ioana!!! Nastere usoara, azi sau maine sau cand o fi sa fie!
Si sigur am mai citit si am mai vazut si altele, dar m-au lasat neuronii si nu-mi mai amintesc
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)