Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)
Raspunsuri - Pagina 15
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica aaa... si sa nu uit! sotul meu chiar nu a glumit si a pregatit o grafica pentru un colant de pus pe carut sau cumva, pentru recunoastere intalnire in parc. a facut doua modele, din autocolant, imprimat, taiat pe contur. pentru baietei si pentru fetite pentru carut...ecuson...vedem noi. ceva discret dar vizibil. asta pentru intalnirea viitoare pe care nu am stabilit-o dar o vom avea. pareri noi? Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
FFF frumoase ecusoanele Felicitari sotului!
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
Nik0le spune:
cristies, super poza!
evyme, foarte tare invitatia, originala!
micki, aoleu, cate medicamente, sa va faceti bine repede! Tare sotul tau, grozava ideea!
Si Irina adoarme singura seara... hmmm... ma gandesc ca ar putea sa adoarma la fel de bine la ea in patut, nu? O sa incerc.
al3csa, alexuzza, felicitari pt crestere!
xela, deci iesi cu bebe in wrap, degeaba ma uitam prin parc dupa caruciorul tau hauck albastru...
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
lorex spune:
Evyme, dandana, bea, xela, emanuelle
Multumim de complimente!
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
Nik0le spune:
La multe lunite Yannis, Zita si Matei!
Nik0le spune:
Cred ca m-am grabit nitel cand am spus ca am scapat de colici, azi am avut doua reprize a cate o ora de plans neconsolat. Pana acum.
evyme spune:
Noi suntem maraiti acum... Cred ca ne lipseste plimbarea zilnica ... Si eu care ma gandeam ca o sa reusesc sa trag un pui de somn peste zi... Sunt cam zombie, ca dl bebe de ieri de la ora 18.00 papa numai la o ora- o ora jumate (am avut mese la 18.00, 19.00, 20.00, 21.30, 23.30, 2.00, 3.30, 5.00, 7.00, 9.00, 11.30, 13.00) E prima oara cand face asa, mananca putin si des, el care era ceas si manca fix la 3 ore Sper doar sa nu-l tina prea mult, ca altfel o iau razna
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
xela_07 spune:
citat din mesajul lui Nik0le xela, deci iesi cu bebe in wrap, degeaba ma uitam prin parc dupa caruciorul tau hauck albastru... Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
in ultimul timp am iesit cu carutul (chicco). ies cu wrapul doar cand sunt singura si cu Andreea dar atunci nu ajungem pana in parc.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui Nik0le Cred ca m-am grabit nitel cand am spus ca am scapat de colici, azi am avut doua reprize a cate o ora de plans neconsolat. Pana acum. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
hai ca nu mai e mult si trece perioada asta ...
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
cristies spune:
La multe lunite sarbatoritilor zilei Yannis, Zita si Matei!
Multumim Al3csa de tratatie!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
Evyme, m-am distrat maxim cu invitatia ta! Am mai spus cred ca am jumatate din familie rapidista. Cred ca ar fi in culmea extazului sa fac si eu una ca tine!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc