Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)
Raspunsuri - Pagina 14
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme Invitatia noastra pt botez o sa arate asa Am facut deja comanda pt ele, in doua-trei zile ma apuc sa le impart... fericita de Sebastian Mihai poze gravi trusou bebe revelion de gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
originale...foarte tare ideea...microbistilor
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
emanuelle spune:
Noi ne-am bagat la somnicul de pranz...de la 8.30 am intretinut-o cu diverse activitati, de nu stiu ce sa mai inventez Cam greu sa gandesc cu o minte de 1 luna jumate....
Lorex pentru agitate.
Multumim Xela pentru aprecieri.
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui micki_mica aaa... si sa nu uit! sotul meu chiar nu a glumit si a pregatit o grafica pentru un colant de pus pe carut sau cumva, pentru recunoastere intalnire in parc. a facut doua modele, din autocolant, imprimat, taiat pe contur. pentru baietei si pentru fetite pentru carut...ecuson...vedem noi. ceva discret dar vizibil. asta pentru intalnirea viitoare pe care nu am stabilit-o dar o vom avea. pareri noi? Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
foarte dragutz din partea sotului! arata supeeer! multumeste-i mult! e o idee minunata ca si io ma tot uit pe strada si ma intreb daca nu-s mamicile noastre
de Yannis
cris_mario spune:
nu rezistam sa nu recuperez akm...la urma era mai muuult...am ajuns la zi,akm chiar calc...AM ZIS!!!
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
evyme spune:
citat din mesajul lui cristies Alexutzzza, nu stiu daca babycalm e acelasi cu babydrink. Dar banuiesc ca nu. Mamicile sfatuitoare asta au zis: orice dar nu babydrink ca nu mai scapi de el! Fetele, cred ca ar trebui sa sterg poza aia ca altfel chemati protectia copilului. Nu l-am maltratat, asa arata el daca-l pui pe burta, ca n-are stare la sedere, parca face flotari. Asta e poza care va fi pe invitatii. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Asta da, e f. frumoasa
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
lorex spune:
citat din mesajul lui emanuelle Eu recuperez destul de incet din urma...asa ca incerc sa raspund la ce mi-a sarit mai tare in ochi. Olga, si noi o sa facem Infanrix. Sa ne spui cum s-a comportat Ana dupa. Cristies foarta haiosa patania din parc Lorex, Iuria este o scumpica Si noi avem poze si filmuletze noi Tanasi noi vrem sa facem invitatii virtuale...inca nu ne-am apucat. Multumim mamidepuiuti pt site-ul cu invitatii. Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010) - rechinasul fomist poze www.youtube.com/profile?user=cristidumitru79" target="_blank">filmuletze |
e simpatica foc, si a mea-si baga degetele in oki sau se screme la trezire nu-i pui manushi? nu se zgarie?
imi permit sa-ti sugerez ceva...sa-i pui prosopel si sub spatic la baitza ca ma gandesc ca-i tare si rece caditza..
...si cu ce ulei o dai acolo?
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna dimineata fetele Azi dam de baut care mai dreste care mai pofteste ... Am facut 2 lunitze .. tot cu colici si cu muci .. of dar mai e un pic si scapam de ei .. (sper). Va pup si va doresc o zi frumoasa de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
sa creasca mare si sanatos!!!!!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui evyme Invitatia noastra pt botez o sa arate asa Am facut deja comanda pt ele, in doua-trei zile ma apuc sa le impart... fericita de Sebastian Mihai poze gravi trusou bebe revelion de gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
f tare! invitatie de microbist
_
lorex spune:
citat din mesajul lui alexutzzza am fost ieri la dr Yannis e bine, creste mare si frumos, are 5200g (la o luna avea 3980g, la iesirea din maternitate avuseese 3070 deci a luat super bine). A zis dr ca el creste f repede si ptr a preveni rahitismul sa ii dau 4 picaturi de Vigantol pe zi ceea ce nu vreau si nici nu o sa fac ptr ca va grabi inchiderea fontanelei. M-am plans ca e cam constipat, nu iese decat o data pe zi, ca inainte cand era mic mic iesea de 5-6 ori si a zis ca asa sunt copii mici la inceput (aviz lorexcare se ingrijora de ce nu iese si bobitza)si ca o data pe zi e f bine si ca de la o data la 2 zile in mod regulat ma pot plange ca e cat de cat constipat si cik dup ce ne face infarix sa incep sa ii dau suc de mere 2-3 linguritze pe zi si i-am zis pai si cum ramane cu toata folosofia si propaganda cu hranitu exclusiv cu laptic pana la cel putin 4 luni? si ea ee teoria...dar copii constipati beneficiaza de suc de mere si a zambit concluziv asa si a inchis subiectu. Iarasi nu am de gand sa ii dau nimic pan la 4 luni stiu ca diversificarea precoce predispune la alergii si apoi nu cred ca stomacul lui e pregatit pre toate enzimele alea din mere si mai ales ptr pesticide, conservanti Am argumentat si despre vaccine , pan la urma facem infarix acum si la 4 luni si rotarix la 3 si la 5 luni. Am mers si la ortoped, copilul e f sanatos dpv ortopedic dar sa mai facem totusi o eco de sold la 3 luni sa mai venim la el (nenea ortoped) la 4 luni si daca e vreun dubiu ii facem radiografie!!! no way... o sa fac ecografia aia de amoru artei la 3 luni il duc la 4 luni la ortoped dar no way radiografie...daca e clinic sanatos nu vad de ce ma mai plimba si la eco dar ma rog... de Yannis |
imi place atitudinea ta! bravo!
_
lorex spune:
citat din mesajul lui micki_mica aaa... si sa nu uit! sotul meu chiar nu a glumit si a pregatit o grafica pentru un colant de pus pe carut sau cumva, pentru recunoastere intalnire in parc. a facut doua modele, din autocolant, imprimat, taiat pe contur. pentru baietei si pentru fetite pentru carut...ecuson...vedem noi. ceva discret dar vizibil. asta pentru intalnirea viitoare pe care nu am stabilit-o dar o vom avea. pareri noi? Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
ce tareeeeeeeeeeee!!!!!
va invidiez!
_