Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Invitatia noastra pt botez o sa arate asa Am facut deja comanda pt ele, in doua-trei zile ma apuc sa le impart...

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

originale...foarte tare ideea...microbistilor

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Noi ne-am bagat la somnicul de pranz...de la 8.30 am intretinut-o cu diverse activitati, de nu stiu ce sa mai inventez Cam greu sa gandesc cu o minte de 1 luna jumate....

Lorex pentru agitate.
Multumim Xela pentru aprecieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

aaa... si sa nu uit!

sotul meu chiar nu a glumit si a pregatit o grafica pentru un colant de pus pe carut sau cumva, pentru recunoastere intalnire in parc.

a facut doua modele, din autocolant, imprimat, taiat pe contur.
pentru baietei si pentru fetite pentru carut...ecuson...vedem noi. ceva discret dar vizibil.

asta pentru intalnirea viitoare pe care nu am stabilit-o dar o vom avea.

pareri noi?

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

foarte dragutz din partea sotului! arata supeeer! multumeste-i mult! e o idee minunata ca si io ma tot uit pe strada si ma intreb daca nu-s mamicile noastre

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

nu rezistam sa nu recuperez akm...la urma era mai muuult...am ajuns la zi,akm chiar calc...AM ZIS!!!

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Alexutzzza, nu stiu daca babycalm e acelasi cu babydrink. Dar banuiesc ca nu. Mamicile sfatuitoare asta au zis: orice dar nu babydrink ca nu mai scapi de el!

Fetele, cred ca ar trebui sa sterg poza aia ca altfel chemati protectia copilului. Nu l-am maltratat, asa arata el daca-l pui pe burta, ca n-are stare la sedere, parca face flotari. Asta e poza care va fi pe invitatii.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Asta da, e f. frumoasa

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanuelle

Eu recuperez destul de incet din urma...asa ca incerc sa raspund la ce mi-a sarit mai tare in ochi.

Olga, si noi o sa facem Infanrix. Sa ne spui cum s-a comportat Ana dupa.
Cristies foarta haiosa patania din parc
Lorex, Iuria este o scumpica Si noi avem poze si filmuletze noi
Tanasi noi vrem sa facem invitatii virtuale...inca nu ne-am apucat. Multumim mamidepuiuti pt site-ul cu invitatii.

Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010) - rechinasul fomist
poze
www.youtube.com/profile?user=cristidumitru79" target="_blank">filmuletze

e simpatica foc, si a mea-si baga degetele in oki sau se screme la trezire nu-i pui manushi? nu se zgarie?

imi permit sa-ti sugerez ceva...sa-i pui prosopel si sub spatic la baitza ca ma gandesc ca-i tare si rece caditza..

...si cu ce ulei o dai acolo?

_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna dimineata fetele

Azi dam de baut care mai dreste care mai pofteste ... Am facut 2 lunitze .. tot cu colici si cu muci .. of dar mai e un pic si scapam de ei .. (sper). Va pup si va doresc o zi frumoasa

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

sa creasca mare si sanatos!!!!!

_

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Invitatia noastra pt botez o sa arate asa Am facut deja comanda pt ele, in doua-trei zile ma apuc sa le impart...

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

poze bebe Sebastian

f tare! invitatie de microbist

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

am fost ieri la dr
Yannis e bine, creste mare si frumos, are 5200g (la o luna avea 3980g, la iesirea din maternitate avuseese 3070 deci a luat super bine). A zis dr ca el creste f repede si ptr a preveni rahitismul sa ii dau 4 picaturi de Vigantol pe zi ceea ce nu vreau si nici nu o sa fac ptr ca va grabi inchiderea fontanelei.
M-am plans ca e cam constipat, nu iese decat o data pe zi, ca inainte cand era mic mic iesea de 5-6 ori si a zis ca asa sunt copii mici la inceput (aviz lorexcare se ingrijora de ce nu iese si bobitza)si ca o data pe zi e f bine si ca de la o data la 2 zile in mod regulat ma pot plange ca e cat de cat constipat si cik dup ce ne face infarix sa incep sa ii dau suc de mere 2-3 linguritze pe zi si i-am zis pai si cum ramane cu toata folosofia si propaganda cu hranitu exclusiv cu laptic pana la cel putin 4 luni? si ea ee teoria...dar copii constipati beneficiaza de suc de mere si a zambit concluziv asa si a inchis subiectu. Iarasi nu am de gand sa ii dau nimic pan la 4 luni stiu ca diversificarea precoce predispune la alergii si apoi nu cred ca stomacul lui e pregatit pre toate enzimele alea din mere si mai ales ptr pesticide, conservanti
Am argumentat si despre vaccine , pan la urma facem infarix acum si la 4 luni si rotarix la 3 si la 5 luni.
Am mers si la ortoped, copilul e f sanatos dpv ortopedic dar sa mai facem totusi o eco de sold la 3 luni sa mai venim la el (nenea ortoped) la 4 luni si daca e vreun dubiu ii facem radiografie!!! no way... o sa fac ecografia aia de amoru artei la 3 luni il duc la 4 luni la ortoped dar no way radiografie...daca e clinic sanatos nu vad de ce ma mai plimba si la eco dar ma rog...

de Yannis

imi place atitudinea ta! bravo!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

aaa... si sa nu uit!

sotul meu chiar nu a glumit si a pregatit o grafica pentru un colant de pus pe carut sau cumva, pentru recunoastere intalnire in parc.

a facut doua modele, din autocolant, imprimat, taiat pe contur.
pentru baietei si pentru fetite pentru carut...ecuson...vedem noi. ceva discret dar vizibil.

asta pentru intalnirea viitoare pe care nu am stabilit-o dar o vom avea.

pareri noi?

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

ce tareeeeeeeeeeee!!!!!
va invidiez!

_

Mergi la inceput