Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

anca LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIII

ARYIAAAAAAAAA te imbratisezzzzzzzz .... mereu cand citesc postarile tale ma faci sa devin mai puternica pentru ca asa esti si tu ... sanatate tuturor

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Naty, intereseaza-te poate au in Bucuresti pe undeva, open mri, sotul meu a facut acum 2 ani si asa am reusit sa vad si eu cum arata aparatul.Tot culcat stai, dar nu intri in tub, ai ceva deasupra si pe laterale este liber, picioarele sunt jumate afara.E special conceput sa inlature senzatia claustrofoba.Mai nou am vazut pe aici si stand-up mri.

http://www.info-sanatate.ro/articol,131,792,Hiperdia_Prima_Bucuresti_Colentina_detine_singurul_aparat_RMN_deschis_din_tara.html

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cris, bine ca ati scapat de stresul cu accidentul, chiar ma intrebam ce-ati mai facut. Multa sanatate Dariutei!

Lisa, pe unde umbli?

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iulia, voi ce mai faceti, ce nazbatii mai face Carla ?? Merge singurica nu??
Daria mea, mai nou a invatat sa vorbesca la telefon si vine la noi si ne pupa pe gura , suntem topiti amandoi cand vedem ca isi manifesta si ea dragostea fata de noi .Vreau sa-i cumpar o masuta cu scaun, lego si un telefon, vad ca s-a plictisit de jucariile pe care le are acum, am zis sa-i schimb putin activitatea.In rest iesim in parc in fiecare zi, mai putin in zilele ploioase cum a fost azi, ne dam in swing si mergem prin iarba.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Ledi,draga mea,sanatate multa si sa treci cu bine peste incercarea asta.
Anca,sa ne auzim si peste 20-30 de ani. NU UITA DE BERE!!!

noi cu muci,nu a dormit decat dupa 12 noaptea ,de la 20-12 plansete ca nu putea suge suzeta din cauza mucilor...vai mare necaz

imi e si cunmva sa vorbesc despre ceva frumos cand vad si citesc numai necazuri.
mi se face scarba de sistemul medical din Romania,chiar daca am unele rude in domeniu. NO COMMENT!!!

la toate!
feliciatri tutror pentru progrese,jur ca am citit tot,dar chiar nu vrea sa lungesc mesajul.

aaa,aryia,bafta multa si rabdare ca va trece si perioada asta. na...eu iti zic de parca nu ai tu destul aexerieneta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui pyc

Irina, nicio secunda nu m-am gandit ca ar fi vina lui Ledi......e evident vina medicului la care s-a dus si care desi avea o suspiciune de sarcina extrauterina a lasat-o acasa, fara sa-si duca diagnosticul pana la capat....si URGENT! Si e si vina celor de la laborator....adica cand se face bHCG pt o suspiciune de extrauterina e si asta o urgenta de laborator! Adica cum e aia ca faci analiza vineri si-ti da rezultatul luni!Pai in Franta ai rezultatul in urgenta, in maximum 30 de minute si nu lasi pacienta acasa pana nu te asiguri 100% ca nu e extrauterina. E efectiv strigator la cer....Probabil fetele care nu-s medici nu isi dau seama exact de gravitatea intarzierii unui astfel de diagnostic, dar noi vedem altfel lucrurile. Eu am facut 4 ani garzi regulat la urgente si mai fac si acum cateva pe luna si imi vine sa ii dau in cap dr care a trimis-o acasa cu o astfel de suspiciune de diagnostic!

Nu cred ca mai e cazul sa discutam despre sistemul medical din Ro, care e sub orice critica....totusi, in orice tara din lumea asta, SEU e urgenta majora, nu e loc de nicio amanare de diagnostic....de ce in Romania nu e considerata ca atare?? Imi pare tare rau ca nu am citit zilele astea.......daca as fi vazut as fi sarit si eu cu gura si as fi insistat sa nu stea acasa cu dureri, hemoragii si cu o astfel de suspiciune de diagnostic!

Oricum acum nu se mai poate schimba nimic, asta este.....sa se refaca repede draga de ea, ca are atatea de facut acasa si o asteapta David mic!

pyc,

nu ma pot face avocatul diavolului...chiar daca asta ar fi sist sanitar din ro

v-am zis ca si eu am trecut prin trei astfel de episoade... si consider ca medicii au actionat ft bine
bhcg a fost facut in urgenta,
trat metrotexat cu multe asistente pe langa mine..., sef sectie, multe evaluari echo inainte, dupa trat, analize inainte si dupa

... consider ca a fost exemplar ce au facut in cazul meu... caci dupa 3SEU am ramas insarcinata si am doi copilashi acum ..multumesc lui dumnezeu

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata!

cum o mai fi Ledi, draga de ea? m-am gandit si azi-noapte la ea
noroc cu roxana, ca ne da vesti

porumbita, cum mai sunteti voi? mai alaptezi? doarme noaptea?
anna, voi?
ca parca noi eram cu trezirile nocturne dese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

sa nu uit:
porumbita, Alexutu bea laptele seara din cana cu pai...ziua bea apa/ceai/suc de fructe, iar seara laptic. foarte rar ii mai dau cu lingurita, vreo 50-100 de ml, daca nu-l mai vrea cu paiul, dar in ultimele zile l-a baut direct din ea...in timp ce se joaca, bineinteles, il urmaresc si ii bag repde paiul in gurita, se opreste, bea cat are chef si apoi il impinge cu manuta, si tot asa pana il terminam, dar macar nu mai dureaza 2 ore, ci cca 45 de min pana il da gata. o sa scriu si la subiectul creat de tine, ca poate daca il mai aduc pe prima pagina mai vine careva cu alte idei
dar eu ii dau numai seara...acum, ca nu o sa-l mai alaptez, ( nu a ami supt de ieri dimineata, nu mai are rost sa-i mai dau) cred ca e nevoie sa-i dau si de dimineata, nu? seara bea cam 300-350 ml..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neataaa!!!!

Acum am citit de Leti ingrozita.Deschisesem calculatorul sa vad dc am un PM de la ea, si cand am intrat pe forum.Muulta sanatate si ne gandim la ea.

NATY, sunt sigura ca totul va fi bine.Si eu sunt claustrofoba

4+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Ledi multa sanatate si recuperare grabnica ...

Anca ma bucur sa aud ca Andy e bine

Cris sper ca Dariutza sa se simta bine sa puteti face vaccinul in siguranta ...ce bine ca ati scapat de faza cu accidentul

Dark ma bucur ca ati petrecut o minivacanta placuta...asteptam pozici cand reusesti achizitia de notebook... lui Mister umblaretz

Micola felicitari pentru intarcat si pentru somnic...am vazut si pozicile, scumpic foc Alexutu

Naty tin pumnii sa iasa totul bine

Lisa sanatate mult Anuscai ...ai nabii muci, asa e si Razvi moare dupa suzi da' nu poate sa respire cu ea in gura din cauza mucilor

O zi usoara la toate lumea si sa auzim numai de bine

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput