Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Coprocultor la orice farmacie.Face caca in ce face olita/ pampers si recoltezi si pui in coprocultor

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Multumesc,Irina!

o sa ma duc la Bals,unde am mai dus de la copiii mai mari...cred ca sunt ok acolo...

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

sunt f ok , doar e spital de infectioase

Primul an cu Andrei
Poze Andrei

Mergi la inceput

Irinaaaaaaaaaaaaaa,scuze,acum am vazut si mesajul anterior!!!!

Vin la tine,cum sa nu!cand te gasesc miercuri?

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

da' tu nu ai un mess unde vorbim in timp real?in loc sa ne raspundem asa?inca o data,scuze ca nu am vazut ce imi raspunsesei!

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Irina, nicio secunda nu m-am gandit ca ar fi vina lui Ledi......e evident vina medicului la care s-a dus si care desi avea o suspiciune de sarcina extrauterina a lasat-o acasa, fara sa-si duca diagnosticul pana la capat....si URGENT! Si e si vina celor de la laborator....adica cand se face bHCG pt o suspiciune de extrauterina e si asta o urgenta de laborator! Adica cum e aia ca faci analiza vineri si-ti da rezultatul luni!Pai in Franta ai rezultatul in urgenta, in maximum 30 de minute si nu lasi pacienta acasa pana nu te asiguri 100% ca nu e extrauterina. E efectiv strigator la cer....Probabil fetele care nu-s medici nu isi dau seama exact de gravitatea intarzierii unui astfel de diagnostic, dar noi vedem altfel lucrurile. Eu am facut 4 ani garzi regulat la urgente si mai fac si acum cateva pe luna si imi vine sa ii dau in cap dr care a trimis-o acasa cu o astfel de suspiciune de diagnostic!

Nu cred ca mai e cazul sa discutam despre sistemul medical din Ro, care e sub orice critica....totusi, in orice tara din lumea asta, SEU e urgenta majora, nu e loc de nicio amanare de diagnostic....de ce in Romania nu e considerata ca atare?? Imi pare tare rau ca nu am citit zilele astea.......daca as fi vazut as fi sarit si eu cu gura si as fi insistat sa nu stea acasa cu dureri, hemoragii si cu o astfel de suspiciune de diagnostic!

Oricum acum nu se mai poate schimba nimic, asta este.....sa se refaca repede draga de ea, ca are atatea de facut acasa si o asteapta David mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ledi se plangea de dureri foarte mari care nu treceau cu nimic, bine ca nu a ajuns mai tarziu la spital, ca cine stie ce se intampla .Din nou ne izbim de sistem si de doctori incompetenti care iti pun viata in pericol.
Anca, ce tinerica esti!!!.Pediatra mi-a zis ca si aici sunt epidemii de stomach flu si croup ( nu stiu daca am scris bine), care ar fi un fel de laringita.
Dark, ma bucur ca v-ati simtit bine la Londra, Mister e deja obisnuit cu, calatoriile.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Pupam!

Intrasem vesela sa vb despre primavara, despre cat de zbantuita e Eliza de m-a cocoshat de-a binelea, despre filmul "buza sparta a Elizei" ep.2 (de data asta cea de jos - acum vreo 4 ore). Nu-mi mai arde de nimic! suspiciune de extrauterina?? suspiciune?? pai femeia asta putea sa moara, puii mei! putea sa se prapadeasca plimbandu-si copilul prin parc! nu se poate asa ceva! nu se poate!
Ledi, sanatate, vino acasa rpd si fa-te bine, lasa k intri pe forum cand te simti OK, s-or gasi fete sa ne dea vesti despre tine, deocamdata lasa tot si stai cuminte sa te faci bine, noi suntem p'aici si te asteptam cu rabdare, cu multa dragoste si cu tot sufletul catre tine!

Naty, tinem pumnii! eu am facut RMN acum 10 ani a doua zi dupa accident, am strans ochii, mi-am controlat respiratia si am numarat in gand. S-a terminat rpd. Cat despre utilitatea RMNului - in poza a iesit vertebra L1 tasata, cand de fapt ea era facuta aschii, in fine s-or fi schimbat lucrurile.

Anca, LMA!

Sanatate bebeilor bolnaviori!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Naty dc vrei sa te linistesc fa un beta hcg.Ei suspicioneaza tumora hipofizara-adenom secretant de betahcg.Dc valorile sunt ok te duci linistita la rmn.nu atat zgomotul deranjeaza cat...claustratia.mai putin fidel e un test de sarcina.dc e neg sanse mari sa fii ok.

Pyc ce sa mai zic???sa se faca bine!si da are dreptate Ira, se poate muri pe strada.Naty stie de la telef cat eram de infuriata vineri

Primul an cu Andrei
Poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

pyc si irinac sunt total de acord cu voi
mi se pare de tot rasul sa ai un astfel de presupus diagnostic si sa te trimita acasa .... si e constanta ... al doilea oras al acestei minunate tari .... offfffffffff

ledi suferinta putina si multe
speram ca davidutul e bine

dark pt plimbarica frumoasa

micola felicitari pt intarcat

korucia ce diagnosgtic ziceai ca are fata ta si de ce? explica-mi si mie plsssssssss

noi am fost prin carrefour cu tati si antonia
ne-am plimbat
am facut cumparaturi
apoi am luat cadou pt cumn ata care maine face 30 de ani
si ne-am oprit pe la ea sa il dam si daca nu a mers antonia de m-a zapacit
ei tot tinuta de maini
da isi da drumul din ce in ce mai multttttttt
a fost super in seara asta
s-a zbenguit mult si frumos

va pupi
fug
la nani

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput