Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 2
DarkBendis spune:
Buna seara la toata lumea!!
Acum am ajuns si eu pe forum... ieri noapte am ajuns acasa de la Londra, azi zi de servici/... apoi despacheteaza bagaje, da papa la bebe... ooofff si ce vesti gasesc!
Ledi, multa multa sanatate oooooffff prin cate sunteti nevoiti sa treceti, bietii de voi!! Sa speram ca asta e "ultima" si ca de acum inainte o sa iasa soarele si la voi 

Inca o data, multa multa sanatate!!! 

Anca, LA MULTI ANI 

"Iesirea" la Londra a fost super-faina, obositoare tare dar zau ca a meritat totul. Ne-am simtit extraordinar de bine, ne-am intalnit cu prieteni dragi noua pe care nu i-am vazut de mult, Mister a petrecut o jumatate de zi cu bunicii (prima data cand am putut iesi si noi "ca lumea" de la 3 dupa-amiaza pana tarziu). A invatat sa se plimbe in sus si in jos pe scari... ma rog, coboratul scarilor insemnand de fapt ca aluneca pe burtica treapta cu treapta si se foloseste de picioare ca sa franeze
, l-a scarmanat pe Zack pisoiul mare amator de joaca, a rascolit sertare, a explorat ... a lui a fost lumea. Si in plus a papat bine si la 9 jumatate era deja adormit (iar cand am ajuns noi acasa la 1 noaptea nici macar nu s-a intors in patut).
Avem si poze... sper ca in maximum 2 saptamani sa am netbook nou si sa le pot "scoate"
Ciufik, imi pare rau dar in aprilie tot in Scotia voi fi. Cel mai probabil vom ajunge in Romania in iunie. Multa sanatate lui Andrei! Cine il opereaza la Zalau? Tot Hadidi?
Va pup si fug sa fac ceva de papa pentru subsemnata (bebe a mancat de cina dar eu ba.. si in curand vine si tati acasa)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
anca_ spune:
fetelor, multumesc mult de urari! Da, e ziua mea azi, implinesc 31 de anisori
, nu am facut public, dar facebook-ul sa traiasca, vorba lui Jasmi
Imi pare rau ca tocmai azi nu avem vesti bune de la Ledi, dar poate se imbunatatesc si la ei lucrurile de acum incolo, ca au avut multe de tras si parca nu se mai termina.
anca_ spune:
cris, Andy e bine, i-a trecut durerea de ureche dupa a doua zi de antibiotic, acum nu mai are simptome, doarme bine, e totul ok, doar trebuie sa continue tratamentul cu antibiotic pt era pt 10 zile.
Acum vad ca circula un virus de stomach flu prin zona, o multime de copilasi bolnaviori si adulti, si simptome nasoale, sper sa nu luam.
ada_coman spune:
La multi ani!!! Anca 

Ledi multa sanatate. 
Naty sanatate si tie. Curaj. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
pyc spune:
Ledi draga tinem pumnii sa fie totul bine si sa te refaci repede!
Fetelor nu prea am urmarit povestea lui Ledi, caci am intrat foarte rar.....oricum sarcina extrauterina e urgenta majora....cum naiba nu si-a dat nimeni seama?? Uite asa s-a ajuns la o operatie absolut evitabila si la o trompa in minus....plus stresul si urmarile psihologice dupa o astfel de experienta.....si David care o asteapta acasa......Ma ingrozesc cand ma gandesc......si mai ales sunt revoltata contra medicilor care stau si nu fac nimic, pana e prea tarziu! Apai ori e extrauterina, ori nu e......si daca e, este URGENTA majora si vitala! Cum e aia "suspiciune de extrauterina" si sa trimiti femeia acasa ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.......in plus cu dureri de burta si sangerari. Revoltator!
Pupici Ledi si sa te faci bine repede!
koruccia spune:
Ledi, refacere usoara! Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, dar important e sa fii bine!
Naty, sanatate si tie si curaj pentru RMN!
anca, la multi ani! Cu sanatate si tot ce iti doresti tu!
micola spune:
la multi ani anca!!! sa fii sanatoasa si sa iti implinesti toate visele!!!
Ledi, numai ganduri bune, sanatate, sa iti revii repede, sa treci peste, si sa mergi inapoi la David cat mai repede si mai bine!!
IRINA.C spune:
Dhhhh....draga mea Pyc asta sugeram si eu vineri,eu am insa un talent sa supar lumea si mi a fost teama sa am un ton mai vehement cu Ledi--ca data trecuta
.In plus nu era vina ei , un medic a trimis-o acasa.Ce ii ziceam eu "sa nu stea bla bla" era tocmai pt ca stiam ca extrauterina mai ales cea rupta inseamna pericol VITAL.Dc recititi ce am scris vineri asta sugeram.Rusine fara margini doctoritei ei!
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de
Andreita
ariya spune:
AM SI EU NEVOIE DE UN LABORATOR CARE FACE COPROCULTURA!BEE,stiu ca tu ai facut ...poti sa-mi spui ce recipient imi trebuie,te rog si de unde sa-l iau si unde sa ma duc?tre sa-i fac miercuri lu' micu'...multumesc!
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
IRINA.C spune:
Iti fac eu la Gomoiu .Tu adu si un CNP de copil.
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de
Andreita