Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multa, multa sanatate Leti. Sa ajungi cu bine acasa la David.

Anca cu intarziere.

Naty ma rog sa fii bine.

Noi suntem in refacere dupa un virus urat rau, copii au trecut mai usor, eu am ramas cu o behaiala de zici ca imi scuip plamanii non stop. Sper numa sa tina vremea asta calda sa pot sta pe afara ca poate imi revin si cu bibilica.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI ANCA!

Multumesc de sustinere fetelor.
Azi noapte nu am dormit aproape de loc de grija si m-a mai pocnit si o raceala urata
In fine, m-am programat la RMN joi searad, la 18,45, sper sa rezist acolo si mai ales sa nu fie ceva grav.

cris exista intr-adevar un aparat RMN deschis in Bucuresti. Dar mi-e mi-a recomandat dr. o anumita clinica si vreau sa merg acolo fiindca am incredere deplina in el si ma gandesc ca stie el ce stie.

irina da, stiu ca asta e suspiciunea, mi-a zis si varu-miu, am citi si eu pe net si ieri mi-a confirmat Horhoianu. Oare faptul ca am o valoare f. buna la prolactina are importanta? Am 7,96 in conditiile in care maximul e 24,20.
Oricum, iti voi urma sfatul, iau si un test de sarcina si incerc sa ajung si pt. bHCG.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Scrisesem un mesaj si l-am pierdut...

Ledi, insanatosire grabnica si sanatate multa. Este inadmisibila si impardonabila lipsa de interes si neprofrsionalismul dr care, desi suspiciona SEU-ul, nu a depus toate diligentele pt a evita un pericol si o interventie chirurgicala.

Naty, sa dea Dumnezeu sa ai un rezultat bun si sa iti dispara toate temerile!

Eu azi am fost la analize si m-a chinuit un asistent cum nu m-a chinuit nimeni niciodata. Si am tot facut analize si investigatii, plus ca nici nu sunt o miorlaita de fel. Cert era ca mai aveam putin si lesinam...

Fetelor, herpes zoster e acelasi lucru cu varicella zoster? Eu am cerut sa imi faca anticorpii la varicela si acolo au trecut la herpes zoster 1 si 2.

Alexia tot mucita dar mai cu chef de joaca.

Pup fetele. Fug la biblioteca.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ce o mai face Ledi? Mai aveti vesti?

Naty, iti tin pumnii sa scapi cu bie si usor de analize si RMN
Anca, La multi ani, sa ti se indeplineasca tot ce-ti doresti!
Micola, felicitari, trebuie sa-i scot si eu mesele de noapte ca altfel nu o mai scoatem la capat
Crisspy, cum mai e Razvi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Nu pot sa cred fetelor ce citesc, Doamne ajuta pe Ledi, uff

La multi ani Anca, nu am stout nici eu ca e ziua ta

Naty bafta si tie si sanatate multa

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am vorbit acum cu Ledi. are inca dureri rau de tot si ii e tare foame - din pacate e inca pe regim pana maine. sper din suflet sa ii poata da drumul acasa la sfarsitul saptamanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Crisspy, cum mai e Razvi?

Anna ...Razvi e mai bine, nu mai face temperatura, insa are muci si tuseste...a inceput sa rupa si noaptea il deranjeaza...mai si varsa din cand in cand din cauza secretiilor...il aspira si il nebulizeaza mama in continuare

Nici nu pot sa ma concentrez la munca, ma gandesc mereu la Ledi si la David...sper sa treaca durerile alea nenorocite repede si sa-i dea drumul acasa

Rox multumim ca ne tii la curent

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Offf, saraca Ledi, Dumnezeu sa o ajute sa se refaca repede si sa scape de dureri. Rox, te rog, daca poti sa-i transmiti cand mai vobesti cu ea ca sunt cu gandul la ea

Mergi la inceput

Crisspy, mi-e mila de Razvi ca-l chinuie asa tare raceala asra, sper sa scape repede de ea. puiul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor mie nu mi-a intrat indemnizatia si trebuia sa imi intre in 20, voua v-au intrat??

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput