Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 6
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor mie nu mi-a intrat indemnizatia si trebuia sa imi intre in 20, voua v-au intrat?? Mami puiutului Vlad Mihai Cutiuta cu bijuterii "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Mie trebuia sa imi intre cel tarziu ieri. Si nu e.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
Ciufik spune:
buna
am vb cu Ledi. are dureri, i-a fost rau toata noaptea, nu a ingrijit-o nimeni, nu a vazut-o nici un medic toata ziua...
mi-e scarba de tara in care traim :(.
cred ca niste sms-uri de incurajare i-ar prinde bine.
CADIA spune:
BEBELUSI, mie mi-a fost virata indemnizatia pe card, la timp, adica pe 17, dar am auzit multa lume plangandu-se de intarzierea ei.
CIUFIK, imi trimiti te rog pe PM, nr lui LEDI?
4+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
micola spune:
mie trebuia sa-mi intre pe 19 si de dimineata nu erau....sunt imbracata, aveam de gand sa cobor sa vad daca au intrat...
ma duc, totusi, sa verific, ca trebuie sa-i iau si piticului apa. va anunt
cele carora nu le-au intrat banii aveti cumva card BCR? eu bcr am..
nu pot sa cred despre ledi...cum sa nu te viziteze o zi intreaga niciun doctor???????????????????? in ce lume traim?????
anna-mama spune:
In Bucuresti au intrat, eu am card BCR si nu au fost probleme. Probleme sunt cu banii in tara 
Va rog, dati-mi si mie nr de tel al lui Ledi pe PM!
ada_coman spune:
Multa sanatate Ledi. 

Despre sistemul medical din Romania, nu mai are rost sa comentez. Cum sa nu te consulte nimeni o noapte si o zi intreaga?
Pana si la noi la Iasi sunt medici care se ocupa frate de asemenea cazuri si le iau fff in serios, nu de putine ori am asteptat pe holuri la maternitate cand eram insarcinata si mergeam la control, pt ca drita mea avea astfel de cazuri si le lua ca urgente. Nu pot sa cred asa ceva. 

Cami ziceai ca e al doilea oras Constanta, la ce e al doilea?
Aalina va imbratisam cu drag.
Multa sanatate si voua.
Crisspy sanatate multa lui Razvi. De cat timp ii faci nebulizari? Ii trebe un siropel care sa rupa din gatut, ca aerosolii inmoaie sputa si ea ramane acolo si se tot plimba. La noi a mers mai bine Eurespalul. Ca am luat o gramada si noi...
Cris bine ca ati scapat de grija cu acceidentul. Sanatate multa Dariei.
Lisa sanatate multa Anei. 
Sanatate tuturor! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
As vrea si eu nr Leditiei, daca mi-l poate da cineva. Multumesc frumos! 
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Micola bravo pt noptile dormite si pt ca ai trecut asa usor peste incarcat.
Ai putea sa-i dai si dimineata laptic, dar nu stiu cum, daca el bea din canita cu pai. Dar bea un pic de laptic (300-350 ml) nu se-ncurca.
Alexutu.
Eu am primit indemnizatia la timp banii, deja nu mai sunt 
Va pup pe toate. 
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
ada_coman spune:
Cadia cum te simti? Ce face samburelul, iti da batai de cap? 
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada_coman Crisspy sanatate multa lui Razvi. De cat timp ii faci nebulizari? Ii trebe un siropel care sa rupa din gatut, ca aerosolii inmoaie sputa si ea ramane acolo si se tot plimba. La noi a mers mai bine Eurespalul. Ca am luat o gramada si noi... ![]() |
Ada

Eurespal luam si noi...
Nebulizari ii fac de sambata dimineata cu dexa si ser fiziologic de 2 ori pe zi...astazi o sa faca numai o data, diseara, pt ca mama mea e la munca si cine sta cu el nu stie cu d'astea...
Si plange saracutzul de ti se rupe sufletul...numai la reclame se mai potoleste...
Nu stiu daca v-am povestit dar a zis si el in sfarsit mama...dar in timpul nebulizarilor si in timp ce plangea...mi-au dat lacrimile, parca s-ar fi rugat de mine sa nu-l mai chinui

Anna am trimis PM insa nu stiu daca a ajuns ca nu vad nimic in outbox...incerc sa te adaug pe mess
Eu sunt mai nu stiu cum asa...am incercat sa-i scriu Leditiei vreo 5 mesaje pana acum si nu-mi gasesc cuvintele...mi se pare ca orice i-as spune nu e de ajuns ...nu-mi doresc decat sa treaca peste tot cosmarul asta si sa mearga acasa la David...si sa iasa odata soarele si pe strada lor
Crisspy,
fericita de
Razvi