Hai Liliana! Bravo Mihaela, Anca!Iepu 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Inca o data "neata, fetele!", asta pentru ca am scris un mesaj lung cat casa si nu stiu dece s-a pierdut.

Acuma parca mi-e lene s-o iau de la capat.
Dar am sa-l scriu pe franturi.

Pentru inceput, ca tot m-am distrat cu superstitiile legate de bebelusi...stiam ca acel cutit pus sub perna sau saltea indeparteaza duhurile rele care ar veni sa ii faca rau copilului.
Dar stati ca nu stiti tot, si femeia gravisa trebuie sa aiba unul sau macar ceva taios, ca sa taia durata travaliului.

Mama ma tot indeamna sa cumpar ceva sa-i dau ei si sa-i ramana, ceva simbolic, ca cica face in 24 de ore de la nastere o lipiuta si o pune peste noapte cu sare, apa, zahar si nu mai stiu ce, casa vina ursitoarele.

Mai, fete, una peste alta sunt haioase in toata naivitatea si primitivismul lor, doar sa nu devina morbide.

Hai, ca merg sa pregatesc masa pentru Dami si scriu din nou, ca iar o sa mi se piarda ce-am scris, daca ma lungesc.

Pup

Cristina +34 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.Dar pe asta ati auzit-o?NU PUPATI BEBELUSUL PE TALPI CA NU O SA MEARGA REPEDE?A venit o tanti in vizita acum cateva zile si ma apucasem eu sa smotocesc bebilina si sa o pup in talpi...a inceput tanti sa o "stearga" de pupicuri.....sa nu o mai pupi ca nu mai merge fata.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

Mihaelagrosan – felicitari pt ingerasa ta – si Bravo pt travaliul fulger

Andra_S ma bucur ca te-ai descurcat si ai pastrat lapticul, iar referitor la faptul ca in maternitate nu e medic, probabil ca nu ar trebui sa ne mai mire nimic

Miria_Cristina si Ioanaact – insanatosire grabnica si aveti grija de voi au nevoie sa fiti sanatoase

Annya - imi pare rau ca ai probleme cu somnul, eu am avut perioade in care nu puteam dormi noaptea, dar recuperam in cursul zilei , mai e un pic, important e sa fiti sanatosi

Honeybaby f. tare comparatia cu sticla de lapte – f. sugestiva – ; in ceea ce priveste temerea ta cu declararea bebelunei - suna la starea civila a sect 6 si vezi ce program au (Drumul Sarii 85, tel +40(21)4105708) de aici trebuie sa iei o negatie, sau ceva de genul asta ca nu ai inregistrat bebeluna in sect 6 unde s-a nascut si apoi mergi o declari in sectorul tau - stiu ca asta e procedura

Bumbitza – vb cu bebeluna sa stea cumintzica pana marti, intre timp incearca sa nu faci prea mult efort, (frigider-baie- dormitor...ordinea o stabilesti tu) ; si eu tot pierd din dop de joi cate un pic, vad ca azi nu a fost cazul, vedem dupa baie, poate s-a terminat

Nemary - si eu am avut un weekend crancen, mai ales ziua de ieri am simtit ca sunt sub presiune, aveam tot timpul impresia ca se scurge ceva din mine ( asta era senzatia) dar mergeam la baie si minc sau f. putin din dop, dar starea generala a fost una f. proasta - cu multe contractii dar total neregulate si nu ma gandeam decat ca merg la spital si cine stie peste cine dau

Eu merg azi la control dupa amiaza , si apoi si la un epilat daca ne mai tin membranele , si vedem ce ne spune dr, daca ma internez si eu maine iti scriu diseara, oricum am nr tau de telefon

acum merg la dus, astept sotul si vedem ce ne spune dr.

pe toata lumea

38+ cu MATEI

dpn 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

miria si la noi soacra mea a pregatit masa pentru ursitoare. I-au pus si o carte pe masa ca sa ii placa lui bebe sa invete. Mi-a spus sotul, noi eram inca in spital.

nu s-a mai confruntat nimeni nu constipatie la bebelusi? saracutul se inroseste tot si incearca sa faca dar nu iese decat niste aer. de ieri dimineata nu a mai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

miria si la noi soacra mea a pregatit masa pentru ursitoare. I-au pus si o carte pe masa ca sa ii placa lui bebe sa invete. Mi-a spus sotul, noi eram inca in spital.

nu s-a mai confruntat nimeni nu constipatie la bebelusi? saracutul se inroseste tot si incearca sa faca dar nu iese decat niste aer. de ieri dimineata nu a mai facut.

Un sfert de supozitor de glicerina sau cu termometrul in poponet? Parca asa ziceau fetele pe aici...
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Gata, am revenit, ca oricum am obosit cat am pregatit un lapte cu cereale.Si mai vroiam sa mut muntii pana nasteam!

Tusesc de mi se invineteste fata, am haraituri in piept, desi iau ACC si urechile imi sunt infundate. Cans vorbesti cu mine, stau intai si-mi traduc ce-ai zis, apoi deschid gura sa zic ceva.

Noptile le dorm, dar am ritualul meu pana ma intorc de pe o parte pe alta si e destul de lung.

Am o pica pe mine ca m-am imbolnavit taman acuma de nu va imaginati!!
Afara e soare si cald si behai, stranut, tusesc si am tarai ca o baba, dupa ca abia ma misc dintr-o camera in alta.

As fi vrut sa colind prin magazine zilele astea, dar nu am cum, iar barbatul meu e prins cu serviciul. Dar mi-o veni si mie randul, ca deja intram in aprilie si mi se incheie odiseea. M-am uitat dupa patuturi, saltele, aparatori, dar inca nu-s foarte convinsa daca sa iau ce am vazut. Mie imi place intr-un anumit fel si daca nu gasesc ce vreau ma acomodez mai greu cu alte variante.

Hai, ca iar inchei mesajul ca sa pot sa vad nitel si de fata.

Cristina +34 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

silvia daca nu a iesit de multe zile cred ca.i poti pune jmate de supozitor cu glicerina, dar daca tot vine pediatra, asteapta si vezi ce spune

denisa pai singura in mall, dar ivan cui il las? :) cu el dupa mine nu pot vedea nimic, asa ca el ramane cu ta.su la joaca mereu, se duc isi bea leo cafeaua, ivan suc se distreaza n.au treaba :)

niki tu ai avut travaliul asa scurt sau cand ai icneput sa impingi inainte de expulzie? adica de acasa direct in sala expulziei sau ai stat si in sala de travaliu?

pe aia cu pusul unei monezi pe buricul copilului o stiati? de.a dreptul scarbos, exact pe buric, care tre sa fie curat!

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Probabil cutitul il tii acolo sa-i sperii pe cei care vin cu 'sfaturi' pentru bebe. E ca in faza cu tatal ce-si curata pusca de vanatoare cand vine pustanul sa-i scoata fata in oras.

Sotul meu a zis deja ca-si ia un gun... pentru 3 fete, iti dai seama ca are nevoie .

Plus ca ne apuca pe amandoi nervii cand vedem reclama aia la Jacobs, cu pustiul ala care iese de la fii-sa din camera / baie (ca n-am inteles niciodata exact), si-i face cu ochiul tatalui fetei.
Cred ca orice tata de fata s-ar umple de draci la o faza de-asta...

36+

nu stiu reclama dar cred ca e cam...
da cred ca si tine ca rolul cutilui e de a speria domnitele astea sfatoase

castelana fericita 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

uitati aici babisme

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1046

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Probabil cutitul il tii acolo sa-i sperii pe cei care vin cu 'sfaturi' pentru bebe. E ca in faza cu tatal ce-si curata pusca de vanatoare cand vine pustanul sa-i scoata fata in oras.

Sotul meu a zis deja ca-si ia un gun... pentru 3 fete, iti dai seama ca are nevoie .

Plus ca ne apuca pe amandoi nervii cand vedem reclama aia la Jacobs, cu pustiul ala care iese de la fii-sa din camera / baie (ca n-am inteles niciodata exact), si-i face cu ochiul tatalui fetei.
Cred ca orice tata de fata s-ar umple de draci la o faza de-asta...

Unde mai pui ca si nevasta-sa e toata un zambet cand vorbeste de prietenul fetei... Cum sa nu se umple saracul de draci?
Stiu o vorba referitoate la tati si prietenii fetelor, dar e urata rau si nu o scriu aici.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput