Hai Liliana! Bravo Mihaela, Anca!Iepu 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
mai ales ca niste crampe pe gambe m-au terminat azi dimineata

Cand ai crampre, incearca sa impingi de calcai in jos si de degete spre corpul tau, in asa fel incat sa se intinda muschiul gambei...stii cand au fotbalistii crampe, stau culcati pe spate si cineva le impinge de varful labei piciorului in jos...e aceeasi chestie, numai ca nu stiu eu sa explic cum trebuie. Ideea e ca trec crampele, dar uneori ai nevoie de cineva care sa impinga, ca tu nu poti controla muschiul.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Miria, Greenfrog dragute soacre aveti, au pile la ursitoare... nu vin si la mine?, ca soacra-mea nu a venit nici sa-mi vada camera, sau macar pe mine, ce sa mai vorbesc de alte preocupari...

Lindal multumim pt lista. De certificatul de nastere am nevoie doar daca nu-s casatorita sau sunt divortata inteleg nu? L-am ratacit si ar fi trebuit sa fac altul...

Annya, si eu aveam perioade in care mi-era frica de noapte efectiv ca stiam ca nu ma voi odihni deloc... acum vad ca dorm destul de bine, doar pe dreapta insa ca pe stanga nu ma lasa bebe deloc, si e destul de greu, ma dor toate cele, apendice, ficat, oase

Andira, si pe sot il enerveaza reclama aia..."ce-i iubitule, intotdeauna ti-ai dorit un fiu nu?" Sotul mereu rade ca atunci cand vor veni la usa la fii-sa baietii, mai pune putina burta, isi ia si alti 2 prieteni burtosi, se imbraca in maieuri dintr-alea albe cu parul de pe piept pe afara si-l invita intai la o discutie... evident ca glumeste, dar imaginea ma amuza de fiecare data.

Castelana, sa stapanesti sanatoasa cadourile.

jasmine, andira, castelana...si eu fac parte din clubul doritoarelor de zodie berbecutz pt bebelutz, dar eu am rasuflat usurata de ieri, ca asa stiam ca de pe 21 se intra in zodia berbecului.

Honey, pai pana nu declara copilul nu-ti dau voie sa iesi din spital? Ce dusa sunt, eu pana acum n-am stiut asta...

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog
nu s-a mai confruntat nimeni nu constipatie la bebelusi? saracutul se inroseste tot si incearca sa faca dar nu iese decat niste aer. de ieri dimineata nu a mai facut.

Imi pare rau ca nu pot ajuta, nu am avut niciodata problema asta. E alaptat exclusiv?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

silvia daca nu a iesit de multe zile cred ca.i poti pune jmate de supozitor cu glicerina, dar daca tot vine pediatra, asteapta si vezi ce spune

denisa pai singura in mall, dar ivan cui il las? :) cu el dupa mine nu pot vedea nimic, asa ca el ramane cu ta.su la joaca mereu, se duc isi bea leo cafeaua, ivan suc se distreaza n.au treaba :)

niki tu ai avut travaliul asa scurt sau cand ai icneput sa impingi inainte de expulzie? adica de acasa direct in sala expulziei sau ai stat si in sala de travaliu?

pe aia cu pusul unei monezi pe buricul copilului o stiati? de.a dreptul scarbos, exact pe buric, care tre sa fie curat!

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Roxana-contractiile incepusera de dimineata dar erau neregulate si nu
foarte dureroase.Am sunat-o pe alina2 care era in spital ca nu stiam ce sa fac(mai vroiam o parere)...sa ma duc la spital sau nu...ca nu aveam chef sa ma duc pe acolo sa stau degeaba.M-am dus pe la 12 m-au pus la monitor erau tot neregulate si nu de intensitate f mare dar totusi m-au oprit acolo ca asa a decis doctorul.Contrctiile regulate si dureroase au inceput la ora 3 cand m-au si dus in sala de travaliu..la 3.40 am nascut.Am impins doar de trei-patru ori.Prima data nu prea mi-a iesit..a doua oara m-a taiat putin..apoi capul si apoi bebilina...gata...
Ne-am dat toti si cu parerea cand o sa nasc...sotul alinei mi-a spus ca o sa nasc in jurul orei 7 ,sotul meu a zis 8 eu am zis 2 noaptea...nu se astepta nimeni asa de repede
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah niki , acum inteleg, a durat putin oricum
intrebam pt ca aici se sta in sala de travaliu , apoi cand dilatatia e cat tre sa fie te duce in sala de expulzie

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna mamici,

ma bucur ca v-au placut pozicile noastre, intr-adevar suntem o odisee norocoasa cu copii frumosi, toate pozele de bebici pe care le-am vizionat fiind delicioase.

Cu constipatia - sigur merge cu termometrul, dar sa lubrifiezi varful cu ceva - ulei de bebe sau ung cu galbenele.

Fetele care aveti epiziotomie, in cat timp au disparut firele si cum va simtiti pe acolo? Ma gandesc ca peste o luna avem voie , dar parca nu am curaj.

Ce frumos e afara, si noi inca nu avem carucior, ca ne-am tot lalait si nu am luat nimic. Sper ca in weekend sa mai fie vreme buna, poate pana atunci ne invrednicim si noi sa scoatem copila. Deocamdata azi i-am facut o "baie de aer" in casa, cu geamul deschis larg si ea bine imbracata.

Pupam

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/576994005BFuzVa?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dragi mamci! Am citit pe diagonala.

Nici nu mai stiu daca m felicitat ieri pe Mihaela si Babyangel! Sa va fie vietile fericite draga Codrin si Angela!!!

Cu intirzire spunem si noi La multi ani pentru Jodie blonduta frumoasa a Dewliei! Sa fii sanatoasa si fericita!!!

Si tatal Ioanei din Ct s-a aniversat zilele trecute. La multi ani!

Oana ma bucur ca vei reveni astazi linga baietii tai! Numai sanatate sa fie in casuta voastra de acum incolo! Esti o mamica puternica!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

annya - am o colega care toata luna a 9-a a dormit numai stand in fund in fotoliu,ca altfel nu putea

bumbitza - de pe 21 a inceput zodia berbecului,dar fiind duminica mi-a fost teama ca nu-l prind pe dr,asa ca mi-am fixat obiectivul pt 22

nibi - super travaliu ai avut,mai rar asa ceva

cori - pt o prima plimbarica de 10 minute poti sa iesi cu bebelina in brate,pana va luati carucior

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mesaj de la Anca (Babyangel) :

"Noi suntem foarte bine, cumintei dar nu prea mancaciosi. Azi mi-l aduce in rezerva.
Sa va zic completari: Apgar 9, 55 cm si 4050 g. Pupici la toata lumea!"

Bravo, mami, sa-ti vina repede lapticul si sa papati cu pofta .

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Noi suntem bine. Eu ma lupt sa am laptic suficient, astzi sper sa gaseasca sotul si Galactogil la farmacie sa incerc si cu granule. In rest incerc sa beau 3 litri de lichide si sa ma alimentez bine. David oboseste repede la supt, in rest e foarte alert. E foarte dulce cum "se uita" in jur si a inceput sa zimbeasca cind o aude pe Daria in preajma.

Asteptare usoara si in sanatate mamicilor de aprilie.

Iepurasi mincaciosi si fara colici.

Vladimirescu ai reusit sa te odihnesti cum ti-ai propus? Si eu aveam acelasi plan dar nu imi iese deloc...Ce face Tudor?

Cristinicuta, nu ne dai nici o veste despre tine si beb Alex? Cum a fost nasterea?

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput