Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

buna dimi
noi am dormit bine azinoapte si ne-am trezit la 10 aman2...se plictisise Mario langa noi
akm e in carut,o plimba Mario k eu sa fac cate ceva prin casa....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neata!

larisel ai doua fetite tare dragalase, si ce fericit e tati cu ele!
dar tu nu mai dormi?
vreau si eu bere, avem voie?
evyme si voi sunteti tare frumosi
mamidepuiuti
danyelana si eu dorm cu bb in pat, cred ca din comoditate si ptr faptul ca in patut adoarmemai greu, mai intai urla si cateodata nu vrea deloc dar ziua doarme numai la el in patut. Ma gandesc ca o sa-l dezvat pe urma imi fac eu iluzii
Andre_lina ce mai face Tudor?

Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Si acum despre noi.

Gargaritzul a plans la dus de am crezut ca albesc. Il deranjau farurile celorlalti. Am mers vreo 40 de km cu lumina aprinsa in masina mea ca sa nu-l mai distraga ceilalalti. Stiu ca nu e safe, dar n-am avut de ales.
La intors s-a zambarit la toate si n-a scos un sunet.

Ca atare, a uitat ca era bine sa dormi in masina!
Dar lumea n-a uitat ca trebuie sa-l infofolesc ca pe-o mumie si ca "il trage curentul" si asta de zeci de ani, nu de acum. Iar sunt extrem de fericita ca platesc 30 de ani la casa si ca chiar daca nu dorm si nu mananc cand/cat trebuie stau foarte bine cu mansarda. Iar am primit jde mii de sfaturi cu diversificarea, cu imbracatul (si mai ales cu fesul in casa)....

Povestea cea mai draguta a fost cand in parc cu Alexis imbracat sport ne-am intalnit cu o bunica si cu parintii unui baietel de trei luni. S-au minunat de Alexis ca e mare, ca e smecher bla bla bla, pana am intrebat si eu cat are al lor: trei luni ! Era in cosmonaut, cu caciula pe frunte si cu fularul peste nasuc, dormea de nici ochii nu se vedeau. Cand au auzit ca noi suntem mai mici au inceput: cum sa-l tii cu fes?, fara fular?, geaca aia e subtire!!!, n-are manusi! de cand sunteti afara ca nu trebuie sa stea prea mult!

Si erau niste oameni practic necunoscuti. Am ras de m-am tavalit ca in excesul lor de zel ii trageau fesul peste urechi si incercau sa-i ridice gluga, iar Alexis care credea ca se joaca cu el le dadea peste maini .

De dormit a dormit in reprize pe afara (cam 10 minute si apoi admira peisajul) mai zbiera cand vroia sa vada si din pozitie verticala... cert e ca nu l-am pus deloc in marsupiu.

Eu in schimb am mancat cu mare pofta niste urzici si m-am cam stricat la stomac, dar la el nu s-a dus. Nu am inteles fenomenul, mai cercetez.

Si am stabilit botezul in prima saptamana dupa Pasti. Invitatii o sa fac un model de pe site-ul www.sweetpeagreetings.com/boy_christening" target="_blank">asta, dar intai trebuie sa-i fac poza.

Am mai primit o gramada de hainutze! Nu stiu cand o sa le poarte, momentan iar am o gramada de spalat.

Am editat ca am uitat sa pun linkul catre site.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

buna dimi
noi am dormit bine azinoapte si ne-am trezit la 10 aman2...se plictisise Mario langa noi
akm e in carut,o plimba Mario k eu sa fac cate ceva prin casa....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Te insotesc si eu la facut cate ceva!
Felicitari pentru agricultura! Ai aranjat floricelele?

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:

Micki_mica, ce ceai ii dai?

Cresc

ii dizolv oscilo in baby drink. in 30 ml de ceai un tubulet.
in mod curent nu ii dau ceai. nici sab simplex nici bonisan nici alte chestii, in afara de laptic de la mine si arar, seara, putin LP cand mai vrea si nu mai e de unde (mai ales cand am dureri de cap, productia scade)

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Am intrebat de ceai pentru ca am vorbit in week-end cu mai multe mamici care-mi spuneau sa nu cumva sa-i dau ceva indulcit pentru ca nu-ti mai bea nimic altceva. Toti copii nu beau decat baby drink ca are ceva dulce in el. Si de multe ori ar vrea sa le dea ceai de menta daca au problemutze la stomac sau alte combinatii si n-au cu cine se intelege decat daca pun foarte mult zahar sau miere in ele (copii de care vorbesc sunt maricei - la un an jumate - doi).

_

Cresc

eu am gustat tot, la inceput, din ce papa el. adica TOT. daca mie nu imi place nici lui nu ii dau. stiu ca laptele meu e dulceag. mai dulce decat laptele nan 1, care intre noi fiind vorba nu e prea gustos. baby drink e dulce.
citeam intr-o editie mai veche "mama si copilul" ca in ultima instanta cele care nu aveau lapte puteau folosi lapte de vaca cu apa diluat si se adauga niste zahar.
eu am testat pe fimiu si ceai de chimen si anason neindulcit si l-a luat. recunosc, ma abtin cat pot la dulciuri, dar nu pot f bine.
si ultimul oscilo in apa fiarta si racita l-am diluat si l-a luat.

acum stim ca tuturor copiilor le plac dulciurile. si cum si eu am fost copil ce radeam ce prindeam...nu reinventez roata.

stiu ca de aia e bine sa pape mama mai putin dulce, ca ii face lapticul dulce tare. apoi vine si aia cu ingrasatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza !!!!

Multumim de cafelutza Decenuela!

Noi aseara am picat late dupa baitza ......asa ca n-am mai apucat sa scriu nimic ...iar acum nu mai stiu ce vroiam sa scriu ...dar nu va suparati voi ...nu-i asa?...ca nu v-am nominalizat pe toate...

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Citat:

Neata!!!!!!!

Am aparut si noi din nou pe firmament. Dar avem de recuperat, nu gluma, ca ati fost tare harnicute!

_

Cresc

bine ai revenit!

_
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

elefantico si noua ne-a fost dor de voi...
multa sanatate isabelei

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

saliu...cred ca ultimul nostru pufulete vrea sa ne cunoasca. M-a sunat Ioana_fota acum. E in spital la Medgidia, azi dim pe la 4 au luat-o niste dureri care n-au trecut cu no-spa. Deocamdata asteapta sa o vada doctorita, ca nu a vazut-o decat moasa din cate am inteles si nu i-au spus mare lucru, doar ca e in inceput de travaliu. Acum asteapta, se simte ok, nu cred ca a intrat inca in durerile alea mari...dar oricum e pe ultima suta de metri. Spune ca ne anunta ea cand sa scoatem agitatele...dar io zic sa le scoatem la incalzire ca nu mai e mult.
Va saluta si va pe toate...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

saliu...cred ca ultimul nostru pufulete vrea sa ne cunoasca. M-a sunat Ioana_fota acum. E in spital la Medgidia, azi dim pe la 4 au luat-o niste dureri care n-au trecut cu no-spa. Deocamdata asteapta sa o vada doctorita, ca nu a vazut-o decat moasa din cate am inteles si nu i-au spus mare lucru, doar ca e in inceput de travaliu. Acum asteapta, se simte ok, nu cred ca a intrat inca in durerile alea mari...dar oricum e pe ultima suta de metri. Spune ca ne anunta ea cand sa scoatem agitatele...dar io zic sa le scoatem la incalzire ca nu mai e mult.
Va saluta si va pe toate...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

HAI IOANA!!! HAI IOANA!!!

Mergi la inceput