Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Neatza si de la noi
Vroiam sa va intreb daca mai doarme cineva cu bebe in pat? Patutul lui e la noi in camera momentan dar nu vrea in el nicicum. Am avut cateva tentative esuate, terminate cu urlete asa ca pt moment am renuntat.

Citesc din urma si revin

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Eu dorm cu el de la prima trezire de la 12,1 2 noaptea pana la 6 dim.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Neatza si de la noi

Decenuela, mai e cafea? Merci pt o cana mare pt ca tare am nevoie, sunt chiauna de somn. Arthur s-a trezit la 12, a papat, s-a trezit iar la 2 si a adormit mufat si de la 2.45 nu a mai adormit decat cateva minute in brate la mine si trezit de cum il pun jos. Parca l-as pune in maracini nu alta

Vroiam sa va intreb daca mai doarme cineva cu bebe in pat? Patutul lui e la noi in camera momentan dar nu vrea in el nicicum. Am avut cateva tentative esuate, terminate cu urlete asa ca pt moment am renuntat.

Citesc din urma si revin

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

imi pare rau pt nesomnul tau...
cand alex e cumintel,doarme in patut,cand e carait,il mut in pat langa mine,asa ca,in fiecare seara,ii pregatesc 2 paturi...ca doar nu stiu cum va fi noaptea...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ADINA BULINA sa fiti sanatoasesi sa fie bine Daria!!!!!!

micki micka multa sanatate la bebe...........sper sa fiti mai bine/.

decenuelasa folositi sanatosi caruciorul!!!!!!

alicredo ma bucur ca sunteti bine..........si bebe e bine...cam nashpa cu musafirii......daer ce sa faci????

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata si de la noi

Eu nu prea am nevoie de cafea .. de altfel nici nu prea beau ..

Tati se ocupa de paza de noapte ... eu dooooorm si ce mai dorm .. sau stau cu el pana la 6 dimineata si dupa aia fug in alta camera .. Eu nu pot sa ma declar chiauna ...

Bebe este fffff cuminte .. plange numai de foame .. si de colici mama lor de colici .. bine mai mult se screme .. scartaie .. il doare tare rau burtica .. of .. lasa ca mai este un pic si scapam si noi de ei ..

Zicea cineva la un moment dat ca nu ii place sa intre pe forum ca ii da LP .. si eu ii dau LP si nu ma simt deloc in plus .. Asa ca .. Hai curaj!! Nu e o nenorocire daca nu ai LM .. Asta este .. ne facem noi mari cu LP

Raportez iesiri de vreo 2 zile afara ... Imbracat bine bine .. ca doar noi suntem micuti raaau ... Dar ce ii mai place afara .. as sta cu el toata ziua .. In prima zi am stat doar 5 min .. ieri am stat aproape o oraa ... azi cred ca stau mai mult

Va pup si va doresc o zi asa ca vremea de afara

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Larisel, multumim de info. Eu stiindu-mi background-ul aplic foarte multe. Si eu vreau la coafor. La noi s-au inchis ochii, sun gri cu urme de verde.

Decenuela, ai grija mami cu petrecaretul!

Myky, fa-te bine ca vezi tu cu lapticul. Daca plangi si te necajesti nu-l ajuti pe bebe

Ale1212xa, a dormit 8 ore continuu? Al meu a avut un maxim istoric de 5 ore. Si asta acum mult timp.

Multumim de tratatie Cris.dogarel si inca o data La Multi Ani . Ce ai primit cadou?

Decenuela, si eu mai bufnesc din cand in cand... Nu s-au linistit inca hormonii...

Mamidepuiuti, ce bine ca a dormit mult dupa vaccin. Numai al meu n-a inteles ca ar trebui sa doarma mai mult.

Bea Tare de tot cu sexul!!!!

Lorex felicitari pentru stelutze!

Emanuelle, Larisel, ce bine dorm copilasii. Mai dorm si ziua?

Mcrissa, merci de pontul cu suptul.

Dastefa, multa sanatate Mirunei!!!

Adina_bulina, bine ai revenit! O sa fie bine, o sa vezi!

Micki_mica, ce ceai ii dai?

Decenuela, eu ii tai unghiile cand papa si doar cu unghiera. Cu forfecuta nu pot deloc.

Myky, asa e, mai primesti un salariu! Noi am mai vorbit de el, se da imediat dupa ce ai nascut, dupa ce duci copie dupa certificat. Cei de la HR trebuie sa-ti spuna. Eu am noroc de o colegutza foarte dulce care mi-a aranjat totul si functionam prin curier, ca la mine jobul e departe... Enjoy!

Decenuela, si eu aveam impresia ca respira greu pana am vazut un bebe care efectiv fonfaia si mi-a trecut! Si eu incerc sa nu-l protejez prea tare de frig si alte asemenea, ca unchi-su nu sta in casa iarna decat la peste 25 de grade, de duduie centrala...

Alicredo, bine ai revenit!!! Si noua ne-a fost dor de tine!

Nik0le, daca e slabutza o propunem la top-modelul odiseei. Doctorul ce-a zis?

Vad ca si Mamidepuiuti zice tot asa cu modelutza

Larisel, si eu trebuie sa-i iau crema de protectie. Deocamdata s-a bronzat putin pe nasuc

Vizionat poze foarte frumoase! Avem cei mai frumosi pufuleti ever!

Gata si capitolul 11!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies
Ale1212xa, a dormit 8 ore continuu? Al meu a avut un maxim istoric de 5 ore. Si asta acum mult timp.
Decenuela, eu ii tai unghiile cand papa si doar cu unghiera. Cu forfecuta nu pot deloc.

_

Cresc

da, a reusit performanta asta...si eu stateam si ma uitam la el daca sa il trezesc sau nu

eu unghiutele i le tai cu forfecuta...cand doarme

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Cresc

ii dizolv oscilo in baby drink. in 30 ml de ceai un tubulet.
in mod curent nu ii dau ceai. nici sab simplex nici bonisan nici alte chestii, in afara de laptic de la mine si arar, seara, putin LP cand mai vrea si nu mai e de unde (mai ales cand am dureri de cap, productia scade)

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

Si acum din temele generale:

Felicitari tuturor celor ce au scapat de colici! Sa fie tot asa si de acum inainte!

Cu noptile nedormite... vor trece!

Imbracatul, grea problema. Al meu tipa la imbracat - dezbracat, asa ca nu facem schimbari de tinuta pe strada ca se lasa cu strigaturi. Daca e foarte cald, de exemplu in mall ii deschei geaca si o labartez, iar daca ies seara ii pun o paturica ca a lui Larisel (pentru linistea mea, ca el oricum a descoperit ca daca ridica picioarele e mult mai amuzanta paturica, asa ca ii tine fix nimic)

Jucarii. La inceput trebuia sa ma joc eu cu el non-stop si sa-i atrag atentia la cate una ca altfel era mai interesant peretele. Mai nou nu mai are nevoie de mine decat cand nu ajunge la ele. (sau cand trage prea tare si ii ricoseaza in nasuc).

Carucioare. Vreau si eu unul mic... Asta imi ocupa scaunul din fata sau dupa caz tot portbagajul. Mai vedem...

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:

Cresc

ii dizolv oscilo in baby drink. in 30 ml de ceai un tubulet.
in mod curent nu ii dau ceai. nici sab simplex nici bonisan nici alte chestii, in afara de laptic de la mine si arar, seara, putin LP cand mai vrea si nu mai e de unde (mai ales cand am dureri de cap, productia scade)

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Am intrebat de ceai pentru ca am vorbit in week-end cu mai multe mamici care-mi spuneau sa nu cumva sa-i dau ceva indulcit pentru ca nu-ti mai bea nimic altceva. Toti copii nu beau decat baby drink ca are ceva dulce in el. Si de multe ori ar vrea sa le dea ceai de menta daca au problemutze la stomac sau alte combinatii si n-au cu cine se intelege decat daca pun foarte mult zahar sau miere in ele (copii de care vorbesc sunt maricei - la un an jumate - doi).

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

hai BUNA DIMINEATA, citesc de la 9, dar nu am zis nimic... gigi doarme pe mine... eu ii mananc nasul

Am avut o noaptea mai agitata,are puseu de crestere, ca papa incontinuu!

Ce vreme frumoasa, care iese in tineretului??

Eu si decenuela vom fi acolo cu baietii!

VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput