Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata!!!!!!!

Am aparut si noi din nou pe firmament. Dar avem de recuperat, nu gluma, ca ati fost tare harnicute!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

elefantico si noua ne-a fost dor de voi...
multa sanatate isabelei

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Neata!!!!!!!

Am aparut si noi din nou pe firmament. Dar avem de recuperat, nu gluma, ca ati fost tare harnicute!

_

Cresc

cum i-a placut gargaritzului in excursie?

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Neatza si de la noi
Se pare ca suntem singurii care nu am iesit ieri. La noi batea vantul destul de tare. Sara de cate ori a iesit pe vant mai puternic mi-a prins cate un virusache asa ca evit sa ies cu bebe cand bate vantul. Sambata in schimb am stat toata ziua afara.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Nici eu nu ii scot pe vant puternic. Am aceiasi temere. Am patit-o si eu cu Andreea o data.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Neata!

Iar am disparul ca magaru in ceata, dar macar am o scuza Sambata am fost plecati din Bucu la fratele meu. Sta la curte si l-am tinut pe puiut cat mai mult la aer, i-a fost tare bine Partea proasta e ca mami s-a stressat ingrozitor cu mesele lui, adica sa manance exact inainte sa plecam la drum ca sa nu il apuce foamea pe drum, apoi la plecare exact pe dos etc. incat duminica am facut o frumusete de migrena de imi venea sa imi tai capul

Deci, cum ziceam, absenta motivata

Am inceput si noi trecerea la Aptamil, intrucat nu mai suport sa il chinui cu toate minunile doar doar o face kk. Sa vedem ce se intampla, astazi suntem la 1 lingurita de Apta.

Nu mai stiu cine intreba de carucioarele Chicco pe alte culori decat albastru si rosu, am vazut eu in parc vineri unul pe maro cu galben... poate la targuri sa aduca si alte culori?

Ma bag sa mai citesc din urma si revin

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Onitza, foarte tare "insemnatul".

Bea, sa va traiasca finutza!

Cris.mario, ce de cadouri primesti! Noi inca n-am trecut la numarul trei, desi avem mai mult de 6 kg cred. Mie mi se par ok...

Lorex, Vigantolul cica n-are nicio treaba cu masa. Eu ii dau seara, dupa baita inainte sa-i dau papa. Asta ca sa nu uit... Naspa ca n-ati mai mers la plimbare.

Alexutzzza, sticla de Vigantol curge cand la 45 de grade cand are picurtorul din sticluta in sus.

Gata capitolul 10!

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata!
eu raportez o noapte super! nu ca ar fi dormit gaza.!!!!! a dormit mama la mine si ea sa chiunuit cu el. eu mam culcat cu puiul cel mare si ea in alta cam cu piticul. ma trezit la 1 la 3 la 5 sai dau sa mance. ii dadeam ma duceam la culcare. era saraca terminata dimineata. ea sa plimbat cu el prin camera. eu il mai puneam sa doarma pe bratele mele marait asa, l ea nu stat. cred ca a simtit ca nu e mami.
mam uitat si eu pe poze... toti bebeii sunt frumosi, unici in felul lor. sa va traiasca mamici.
am observat ca piticul manca putin. iam dat un bibe de LP si a mancat 70ml. nu a mai vrut neam. de aia si manca des ca nu manca mult.
dar vad ca ieri nu a facut kk. deci mie teama cand o fi definitiv pe LP sa nu il am constipat.el care facea la fiecare masa.... va las ca trebuie sa ma pregatesc de pleakare in oras sa imi iau banii de trusou. o sapt usoara va doresc la toate!

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza si de la noi

Decenuela, mai e cafea? Merci pt o cana mare pt ca tare am nevoie, sunt chiauna de somn. Arthur s-a trezit la 12, a papat, s-a trezit iar la 2 si a adormit mufat si de la 2.45 nu a mai adormit decat cateva minute in brate la mine si trezit de cum il pun jos. Parca l-as pune in maracini nu alta

Vroiam sa va intreb daca mai doarme cineva cu bebe in pat? Patutul lui e la noi in camera momentan dar nu vrea in el nicicum. Am avut cateva tentative esuate, terminate cu urlete asa ca pt moment am renuntat.

Citesc din urma si revin

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Referitor la adormitul la titi si papat la 1-2 ore, eu fac in felul urmator: pt ca Andrei mananca o masa titi una LP, dupa masa de LP eu ma mulg pana golesc ambii sani si pun la frigider ce am muls. la ora mesei de titi, Andrei suge bine 5-10 minute cat e el flamand disperat, insa cand mai adoarme balaurul din burtica devine lenes is nu mai vrea sa apuce titi, se enerveaza ca ar papa, insa ii e lene sa traga. Asa ca bag la inaintare biberonul incalzit cu laptele meu muls in prealabil. Asa fac de vreo 2-3 zile si vad ca pana acum functioneaza. Cred ca face bine si la lactatie, in ideea ca golesc sanii mai des deci ii stimulez sa produca laptic.

Poate e cuiva de folos ideea asta,nu stiu...

Referitor la imbracat, dupa ce am primt critici ca il imbrac prea gros, cred ca am cazut in extrema cealalta. Ieri l-am ibracat cu body gros, pantalonasi de raiat dublati cu bumbacel pe dedesubt, sosete+ghetute si in sus bluzica de bumbac+un hanorac captusit sau, cand s-a facut cald-cald - o jachetica de bumbac. Caciulita de bumbac cand pe cap, cand scoasa (mai mult scoasa). Si i-a fost ok, momentan nu pare sa fie afectat Ieri am fost la shopping sa ii luam o gecuta, insa nu ma gasit decat unele captusite ca la Polul Nord, asa ca i-am luat pana la urma o pereche de blugi si o jacheta groasa gen tricot de lana (avem si buzunarase...lol!). Pun poze cand il imbrac, ca e un dulce foc!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Va salut la casa noua!
Am mai citit dar rar ce-i drept, e greu de tinut ritmul cu voi:)
Daca m-a intrebat cineva ceva si n-am raspuns sa stiti de ce, nu ca mi-s fotoasa:) Mai bine un PM cu link direct la intrebare ca sa ma trabgeti de mineca, asta in caz de pot fi de folos cuiva. Dar deja vad ca v-ati intrat in mina, nu mai e nimic din frica de dinainte de nascut:)
Letizia mea doarme bine, cam de la o luna si-a fixat un program beton. De atunci doarme de pe la 10-11 noaptea pina la 7 dimineata, papa cu ochii inchisi de 1-2 ori. Doarme si ziua binisor dar bine asta in prima parte a zilei, spre seara doar atipeli asa ca e cu ochii pe copii si la galagia din casa.
Are 5900gr si 64cm, mi-a masurat-o iar moasa ca aveam banuieli ca-i spal hainele aiurea, toate marimea 62 veneau ingramadite. E slabutica si inalta doar putin bucalata asa ca bebeii si la popou asa mai cite un colacel de fetita.
Ieri am iesit si cu fetele in oras exact 3 ore, de la 10 seara la unu noaptea ca-i stiam programul si exact asa a si fost a dormit bustean, nici nu a simtit ca am lipsit.
Doarme cu mine, de multe ori o iau si pe nadja cu noi in pat, iarna inca dormim mai la gramada asa, ca doar nu-i acum neaparat ca daca au copii camere abia renovate tre sa si stea in ele, e pe chefuri.
O port in sal african cam o ora pe zi asa cite 20 de min de fiecare data, am patut-leagan in bucatarie, un balansoar in living, un locusor al ei cu baie, unde o mai schimb, o spal la popou dupa kk, acolo sta cit fac eu dus ori cind is prin baie si am un carut de masina care are suport de maxi cosi dar care poate fi folosit si ca bugger si il mai aduc in casa si o mai plimb si cu ala. O tin adica dupa noi, unde suntem noi e si ea nu e uitata intr-o camera singurica, e normal ca vrea linga noi.
Asa ca nu apuca sa plinga nici de foame:) ca-i stiu semnele si deja is pregatita.
Gingureste si ride si ne zimbeste de ne omoara!

Au venit copiii cei mari ca au fost cu papi, eu am avut program d erelax cu cea mica.
Va pup

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Vikinga, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi si mai ales ca ne dai numai vesti bune.
Pup gashca de vikingi

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput