Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Repede, repede pana nu se trezeste "sefu' ...

cris.dogorel - tu nu vrei sa-i dai suzeta? ma gandesc ca poate ar rezolva cat de cat problema, zic si eu . Oricum nici eu nu i-am dat si nici nu cred ca-i mai dau de acum incolo ca si-a gasit deja pumnisorii. Hai sa te vedem in pozele promise mamico .

decenuela - ce va mai plimbati voi mai. Mie imi e f teama sa-l scot prin magazine. Am ramas cu soc de cand a fost finutza mea mica de 2 saptamani bolnavioara de o viroza.
Treaba cu berea suna interesant. Zici ca-i place ? M-as baga si eu, nu de alta dar pana acum am servit doar fara alcool si nu e prea buna dom'le

plateea - cum fuse la botez? mai traiesti? hai cu pozele sa vedem cuconeta .

ayanna_xem - ce super ca aveti curte ...

Felicitari fetelor cu puiuti care au scapat de colici cris.mario, nikole si andre.lina. Mare realizare .

larisel - esti tare nu gluma daca mai poti sa stai si cu noi la taclale noaptea

rebiana - am ramas muta la povestea ta. Ai scris asa de frumos .Poate te vei apuca de scris carti candva ... eu te voi citi cu placere. O sa-ti las un comment si acolo azi

vikinga - ce bine ca ne-ai mai scris cate ceva. ne mai incarcam bateriile cand te citim.

elefantica -

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

neata!

multam de cafea Decenuela !

azi o sa mai beau una mai tarziu, ca, sunt cam obo. pisoiul meu doarme dupa ce si-a servit al doilea mic dejun si picaturile de tuse.

stiti la ce ma gandeam ieri cand ma plimbam prin IOR? ca pricare dintre pufuleti pot fi din odiseea noastra . ii zic sotului si el zambind imi spuse: "pai sa va faceti ecusoane, sa va recunoasteti!"...ar fi funny...

ma intorc la mos ene...dupa ce face raga-raga puiul meu...

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neatza si de la noi
Se pare ca suntem singurii care nu am iesit ieri. La noi batea vantul destul de tare. Sara de cate ori a iesit pe vant mai puternic mi-a prins cate un virusache asa ca evit sa ies cu bebe cand bate vantul. Sambata in schimb am stat toata ziua afara.

ayanna_xem vaccinul se poate amana si o luna fara probleme. De ce nu ai voie sa ii dai niciun tratament dupa vaccin? Stiam ca sunt interzise doar injectiile intra musculare o luna dupa vaccinul antipolio.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

larisel mie imi place tare cum au evoluat printesele tale. sunt niste frumoase si niste dulci! si par f active dupa privirea lor!

(la ficare cate unul!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

neata!

multam de cafea Decenuela !

azi o sa mai beau una mai tarziu, ca, sunt cam obo. pisoiul meu doarme dupa ce si-a servit al doilea mic dejun si picaturile de tuse.

stiti la ce ma gandeam ieri cand ma plimbam prin IOR? ca pricare dintre pufuleti pot fi din odiseea noastra . ii zic sotului si el zambind imi spuse: "pai sa va faceti ecusoane, sa va recunoasteti!"...ar fi funny...

ma intorc la mos ene...dupa ce face raga-raga puiul meu...

si eu gandesc la fel....doar k prin zona mall vitan- distror..n-am prea auzit sa fie cineva.

dar cine spunea ca s-au nimerit 2 mamici la spital si n-au stiut ca erau din ac odisee..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Repede, repede pana nu se trezeste "sefu' ...

cris.dogorel - tu nu vrei sa-i dai suzeta? ma gandesc ca poate ar rezolva cat de cat problema, zic si eu . Oricum nici eu nu i-am dat si nici nu cred ca-i mai dau de acum incolo ca si-a gasit deja pumnisorii. Hai sa te vedem in pozele promise mamico .

decenuela - ce va mai plimbati voi mai. Mie imi e f teama sa-l scot prin magazine. Am ramas cu soc de cand a fost finutza mea mica de 2 saptamani bolnavioara de o viroza.
Treaba cu berea suna interesant. Zici ca-i place ? M-as baga si eu, nu de alta dar pana acum am servit doar fara alcool si nu e prea buna dom'le

plateea - cum fuse la botez? mai traiesti? hai cu pozele sa vedem cuconeta .

ayanna_xem - ce super ca aveti curte ...

Felicitari fetelor cu puiuti care au scapat de colici cris.mario, nikole si andre.lina. Mare realizare .

larisel - esti tare nu gluma daca mai poti sa stai si cu noi la taclale noaptea

rebiana - am ramas muta la povestea ta. Ai scris asa de frumos .Poate te vei apuca de scris carti candva ... eu te voi citi cu placere. O sa-ti las un comment si acolo azi

vikinga - ce bine ca ne-ai mai scris cate ceva. ne mai incarcam bateriile cand te citim.

elefantica -

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

de la bere i s-a tras...si vb aia una blonda...am un guinnes in frigi de dinainte de a ateriza jiji...pai daca o beau pe aia...doarme o sapt. ieri n-am baut si uite rez... o noapte obisn...:))...

cu aglomeratia ai dreptate, dar ce sa fac...cica e terapia de calire

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele
multumesc de cafea decenuela
mi-am inceput super saptamana...am vazut pufuletzi de primavara ...chiar ca avem cei mai frumi bebelushi......azi am admirat puiutzii de micki_mica,larisel,evyme,cris_mario,ayanna xem si nu mai dau nume,ca i-am vazut pe toti......nu rezist,si cand intru pe webshots ,ma uit la pozele pt album

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele...
bem si noi o caea, multumim....nu avem neaparat nevoie, gaza a fost agitat de pe la 4 asa..se foia in somn...a culminat cu un kk maaaare de dimineatza..acum dormim la mami in brate

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!!!!!!!!!!!!

noi raportam colici la 2 luni jumate./se exista asa ceva???????????????????

nu mai stiu ce sa ii fac................plange de mama focluli...
cat a fost de cuminte, pe atat e de rau!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

am pus si pozici de la plimbareala

mai nou cand il vadca sta si vb singur, daca ma duc sa vb cu el incepe sa planga..........mama zica ca vrea sa-l iau in brate, voua vi se intampla?

decenuela si noi ne uitam la pereti si in gol asa........ nu prea are el treaba cu jucariile, pe cele de la balansoar nici nu le baga inseama deloc

adina bulina un pt Maria si unul pt mamica puternica, ma bucur tare mult ca sunteti bine

aaaa si era sa uit

de doua zile nu mai avem colici

sa ne pastram bunele obiceiuri

Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

felicitari ca ati scapat de colici
dragos e un dulce;ce fain ii sta in camasa;alex nu suporta ceva cu guler...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput