Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Si noi facem botez super intim, adica nasii, parinti si fratii si... punct! Daca ne apucam sa invitam amandoi pe cine aveam ca rude, prieteni si colegi ajungeam pe la 100 de persoane, mai rau ca la nunta!!! Si cum eu am ramas cu un pitic nasol de la certurile din pre-noaptea nuntii despre unde sa ii aramjam la mese pe Popescu, pe Ionescu etc... m-am jurat ca nu mai fac asa ceva a doua oara... so, poa' sa zica cine ce-o zice, am hotarat! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
Si noi la fel parinti, frati, nasi si fini 15 persoane si aia e. Noi facem pe 18 aprilie. Mergem dupa biserica la un restaurant cateva ore pa si pusi.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ale1212xa
noi am hotarat sa facem botezul impreuna cu nunta(civila am facut-o anul trecut in august) asa ca 15 mai e petrecere mare mare ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
suuper,felicitari
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lorex am pus 8 poze noi la semnatura _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
m-am topit....e minunata
si noi avem si de legume...dars e ocupa mami
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lorex
a mea face kk de 5-6 ori/zi..e ok? ca vad ca ai vostri fac mai rar.. _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
stai linistita,este foarte bine...si a mea la fel face
o printesa grabita...
Nik0le spune:
cris.d, ma bucur ca ai petrecut frumos.
danyelana, si eu dorm cu cea mica in pat. Tati doarme cu cea mare in camera ei.
cristies, mersi de intrebare, am fost la dr doar la o luna (adica acum 3 sapt) si mi-a dat sa iau metoclopramid sa-mi creasca lactatia. obiectiv atins, in ultimele 2 sapt Irina a luat cam 200 gr/sapt. Si sora-sa a fost slaba de mica, mereu la limita inferioara a graficului, asa ca nu ma impacientez.
Rebiana, oscillo se da cel mai bine dizolvat in putina apa plata (de preferinta Dorna, are sodiu putin). Sanatate piticilor!
olgavart, bine ai venit! Si noi tot Infanrix.
ale1212xa, cristies, xela, felicitari pt ca fixarea evenimentelor!
micki si elefantica sanatate multa lui Florin si Mariei!
Am admirat pufuleti frumosi de evyme, larisel, Ruxita si lorex!
cris_mario, feedback?
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Rebiana27 MICKI_MICA ce-i faci lui Florin ca sa nu mai aiba muci (in afara de ser in nasuc, pompat, aspirat…)? Daca ii dizolv oscilo in laptic, Marei, nu-i ok? Nu i-as da ceai… Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |
pai in afara de ser in nasuc si aspirat sau ser mai multicel ca sa pape mucii (prefer sa ma exprim direct) nu am ce. am vazut ca la aer, afara nu are, doar in casa...sau nu vad eu bine.
oscilo sa fie dizolvat. in ce...treaba ta. eu respect o ora dupa masa si macar 15 min inainte de masa. si il dizolv in putin lichid.
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies
Eu stiu ca nu e bine pana la un an pernutza, din cauza deformarii coloanei vertebrale, alergiilor si pericolului de sufocare. Al meu are reflux si trebuie sa stea caputul mai ridicat si am ridicat patul... Mai bine sa mai zica si alte fete cum stiu, ca eu nu mai retin de unde stiu chestiile astea. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
nu-i buna pernuta..subscriu la ceea ce a spus cristies
o printesa grabita...
Nik0le spune:
La multe lunite Vlad de irinnaa, Teodor de lucia2000 si pufulet de Nikol_f!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
al3csa spune:
Ne-am intors si noi de la plimare .. ce am obosit .. parca am mers toata ziua .. bebicu doarme incontinuu de cand am iesit afara ... sper sa-l tina asa macar inca vreo 2 ore
Maine facem 2 lunite facem cinste
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
al3csa spune:
Da LOREX si eu zic ca nu e buna pernita .. Eu stiu ca pana pe la 2-3 ani nu se foloseste am auzit pers care ziceau ca nu e buna nici mai incolo .. acum nu stiu
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"