Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

De ieri incepand avem si noi 2 cifer la semnatura!
DOAMNE AJUTA sa ajungem cu bine la 40 TOATE TOATE!!!

Edith 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata, burtici!

Am pregatit eu pentru toate burticutele si va astept pe masura ce va treziti la o cana de lapte, ceai sau poate o mica cafeluta!

Va doresc o saptamana frumoasa si linistita!

Karin, felicitari pentru cele 2 cifre! Mult succes pana la 40!

Maine ma duc la "intalnire"!!! Offff, nu mai am rabdare... tot maine se implineste o luna de la ultima intalnire si nu mai pot de dor!!! Doamne ajuta sa fie bine!!! Poate aflu si culoarea caruciorului!!!

Bafta tuturor fetelor care isi vor vedea puii saptamana asta! Doar vesti bune si foarte bune, ok?!?!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata si-o cafeluta si de la mine! O saptamana minunata tuturor! Am fugit la servici!
Bafta multa multa daca are cineva vreo intalnire azi!

Cristina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata tuturor!

Ariciule, La multi ani! sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

De acasa nu pot scrie, in sfarsit am apucat sa citesc si eu ce ati scris astea doua zile...aveti un spor, sa nu deochi...
Sunt la servici si stau rezemata de birou cand scriu...si-mi zvacne ceva in partea dreapta incontinuu...cand ma departez inceteaza, cand ma "imping" in birou reincepe....e fain de tot...imi imaginez ca e bebe cu toate ca de fapt inclin sa cred ca sunt niste spasme ale stomacului, ceva....una la mana pentru ca le simt undeva in dreptul ficatului, deci mult prea sus decat cred eu ca e uterul acum, si doi la mana pentru ca desi sunt la a doua sarcina mi se pare totusi mult prea devreme... dar nu ma impiedica nimeni sa visez, daca ati vedea ce smile am acu pe fata.,...
Buburuza, maine de manuta amandoua la eco...si eu tot maine la 13.30 am...of, am niste emotii de nu va pot spune. Zau asa, am mai spus eu odata, daca nu as fi citit atatea, sa stiu atatea poate as fi fost mai linistita,....da cand vad cate se pot intampla, of....

Si la noi in we a fost primavara, am facut gratarele promise, le-am mancat...am plantat un prun si am mutat niste flori. Nu's de ce am pus eu anul trecut niste bulbi de flori de primavara intr-un colt de gradina, paraca le-am pedepsit. Au iesit saracele si-s asa de frumoase incat am luat harletul si hasti...le-am mutat mai in fata...

Cine merge azi la eco??

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata burtici! Sa aveti o saptamana usoara si mult succes fetelor care au intalnire cu bebicii saptamana asta (inclusiv io)

Ariciule LA MULTI ANI! SA FII FERICITA, IUBITA SI SA AI UN BEBIC SANATOS SI CUMINTE (scz pt intarziere)..

Noi tot weekendul cu treaba prin gradina, plantat copaci, pregatit totul pentru foisor si in rest numai plimbareala ca vremea a fost superba.
Saptamana asta mergem si noi la eco sa ne vedem puiutul, am niste emotii ca nu l-am vazut de 3 saptamani.

Chiar azi sun medicul sa vedem cand ma cheama si va zic.

Pupici

Klarisse graviduta 11+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Neata burtici!
Ariciule LA MULTI ANI!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiutii tai alaturi de cei dragi.
Eu sunt cam rupta de raceala. Fara febra, dar nasul curge ca la robinet, tusesc si nu ma indur sa iau nimic, nici macar de alea homeopate. Incerc cu ceaiuri, sa vedem ce iese.
Saptamana asta a venit soacra-mea la noi, asa ca o sa am mancare buna si calda cand ajung acasa, vasele spalate si curatenie . Socrella mea rules. Este bijuterie la casa omului, iar piticul este in extaz ca e buni la el
Multa bafta fetelor care merg la eco azi, iar maine tinem galerie intens

O zi buna si frumoasa sa aveti

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata burtici dragi!
Servesc si eu de la voi putina -lutza, daca nu va e cu suparare . Poate s-o prinde si la mine ceva. azi merg din nou la control si sper sa fie totul bine, iar peste 3 luni sa sa am unda verde la bebe
eveline, poate este bebe al tau mai voinic si chiar il simti, oricum este un sentiment minunat miscarea din burtica

Bafta multa fetelor care isi vad sapt asta puiutii! Va citesc cu drag.

Maya, imi pare bine ca te simti mai bine si ca te-ai rasfatat putin la mami.

Yoni

Sa aveti o zi frumoasa!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_naomi spune:

Neata burticute!!!

Karin felicitari pentru semnatura!
Madutza iti tinem pumni pt astazi, si te asteptam cu stiri.
Eveline si Buburuza maine va tin voua pumni, nu vreau sa aud decat noutati vesele .
si noi in weekend ne-am plimbat si am facut gratarele, a fost

burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png

Mergi la inceput

Madutza sa dea Domnul cat mai curand sa ni te alaturi cu 2 liniute.

Klarisse graviduta 11+

Mergi la inceput

Fetelor joi la pranz am ecografia..puteti sa imi tineti pumnii de pe acum..

Klarisse graviduta 11+

Mergi la inceput