Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
crina-s spune:
Fistiq nu-ti fa griji, mananca unu, doi crendvusti ca nu are ce sa-ti faca. Eu chiar ieri am mancat si nu citisem pe nici unde ca nu e voie, asa am avut eu pofta.
Sa ai pofta!

12+
crina 
maya71 spune:
Burtici, m/am intors de la mami.a mea.
Cand o vad 'mogaldeata'draga... parca intra la apa pe masura ce trec anii. Tare am un offf la inimioara si ma rog la DD sa o am cat mai mult langa mine.
andra_b spune:
Buna seara la toate!
Ce bine ca am reusit sa intru in seara asta ca sa urez si eu un calduros la multi ani pentru Ariciu si draga mea iti doresc multa sanatate tie si bebelusului si sa ai o sarcina usoara in continuare pana la termen! 

Maya, bine ca s-a terminat stresul cu mesajul ala, eu nu am priceput nimic oricum pentru ca deja problema e rezolvata din cate vad si am inteles...
Eu am fost azi la padure dar ma simt ca dupa o zi de sport!
Cred a aerul este cauza. Pacat ca era multa lume care nu mai stie sa se comporte civilizat... Oricum a fost super, daca nu batea vantul era si mai bine ![]()
Va doresc ca saptamana ce vine sa fie una in care sa aduceti doar vesti bune! 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
11+ cu bebe mic
chichiutza spune:
Noapte buna burtici! Somn usor si numai vise frumoase!![]()
O saptamana plina de vesti minunate si carucioare colorate sa avem!
La mine va fi cu mari emotii, cel putin pana miercuri la DT.
pupici
Cristina
11+
nikolici spune:
Seara buna,
As vrea sa pot scrie mai mult, insa timpul in general nu-mi permite, prioritate majora BB1...cere din ce in cere mai multa atentie.
La ultimul control la gine mi-a dat utrogestan preventiv, nu prea inteleg de ce, dar il iau poate e bun, avand in vedere ca eu o car pe fetitza mea destul de mult in brate si sper sa nu se desprinda placenta cumva.Stiu ca ajuta la fixare.Voua v-a dat preventiv?
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
maya71 spune:
Andra, mai am un hop...cu iconuri.le
Gata burtici, va bag in patut, va invelesc, sting lumina si va spun povesti cu zane din lumea povestilor...
Va pup de noapte buna!
A fost o data, multe printesele tare dragute si zglobi. Fiecare avea o dorinta dar o tineau ascunsa, fara sa stie ca... ele, isi doreau acelasi lucru. Singura diferenta era ca fiecare ii punea in alt fel... continuarea maine seara...
LoredanaB spune:
Dragelor am intrat sa va urez somnuc usor si vise placute!
Eu (de fapt noi) sunt rupta de oboseala, de abia ne-am intors acasa de pe drumuri.
Aniast,Chichiutza va aspteptam saptamana viitoare cu vesti bune de la eco.
Mai sunt fete care merg la control saptamana asta?
Va pup pe toate!
Pe maine!
14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Karin25 spune:
LA MULT ANI !!! ARICIULE Sa fi sanatoasa fericita si iubita si sa au parte de bebe sanatos! Chiar daca e ceva mai tarzu sastii ca e din tot sufletul!

Noi am avut un weekend linistit si cam atat. Am fost casnici si harnici. Ne-am apucat de curatenia de Pasti ca acus sunt aici.
Va pup dulce pe toate!
Somnic usor!

Edith
9+