Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Aniast, multumesc mult... acum e pe vine... rezolvarea. Cred ca sta ascunsa dupa colt si se joaca pititea cu mine, doar cu mine. Bine ca la voi este OK... si se vede si albinutza mea draga,harnicutza si iubitoare care va pupa din tot sufletoiul meu mic si neastamparat, care face boacane uneori. Dar 'jur pe rosu' ca nu a fost cu intentie sau directie. Acuma tot o 'jucarie' vroiam sa pun...dar... mai tarzior.
Am fost cu rolele... iamiam, mi/am incarcat bateriile ptr cateva zile, Am facut si putin buba ca m/a ros la stangul, dar trece pana... pana apar cele doua liniute... adica repede, sper. La Sala ca in alta parte nu ai unde.

Ma duc putin la mami.ul meu ca mi/e dor de ea. Ca o nesimtitoare ce sunt... nu am mai fost de o saptamana... si am o mama... de o 'pui la rana', ardeleanca mamoasa.
Va puicesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Super vreme de plimbare! Sa speram ca nu se mai intoarce frigul... Vad ca au fost probleme cu editarea mesajelor...e o toana de-a computerelor...eu am incercat 2 zile pana sa reusesc sa imi fac contul si apoi inca vreo ora pana sa pot folosi imaginile (emoticons) pt ca apreau in dreapta dar nu le puteam folosi...
Mariuk 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

De fapt, am incurcat partile acum, apareau in stanga paginii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Ariciu, pai si nu-mi spui care-i adevarul nickului tau?

Andreea, in 15+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Gravi fiind cu Ada eram tare artzagoasa... Sotul imi spunea "arici cu pogonici". Si asa ne alinta si acum. Eu sunt "arici", iar ea "pogonici".

Ariciu in 11+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Aaaaa, am uitat, vezi ce face omul la bautura...
Ariciule, cred ca m/am imbatat, am baut de la tine(virtual)...dar de/cu fericire... se simte de la o posta... ca esti fericita si o meriti din plin. Pe bune, mi/au dat lacrimutele si... spun mai tarziu ca 'dau apa la soricei'... sunteti cele mai minunate mamici din viata mea si tin mult la voi...

Ariciutu, Aricutzu, Aritzucu, in fiecare zi sa fie ziua ta si sa ne imbeti de fericire, sa ne uimesti de fiecare data si sa ne incanti cu multa bucurie si liniste sufleteasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Am citit, nu stiu exact daca aici pe forum sau in alta parte, ca nu avem voie cremwursti? De ce? Ca doar ii fierb foarte bine!? Nu am mincat pina acum tocmai pt ca, asa cum v-am spus, am citit kestia aia dar... as cam avea pofta... iar unul singur nu poate fi asa grav
O fi din cauza compozitiei, MDM si alte kestii din care sunt facuti? Stiti ceva despre asta?

-------------------------------------
12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Aaaaa, am uitat, vezi ce face omul la bautura...
Ariciule, cred ca m/am imbatat, am baut de la tine(virtual)...dar de/cu fericire... se simte de la o posta... ca esti fericita si o meriti din plin. Pe bune, mi/au dat lacrimutele si... spun mai tarziu ca 'dau apa la soricei'... sunteti cele mai minunate mamici din viata mea si tin mult la voi...

Ariciutu, Aricutzu, Aritzucu, in fiecare zi sa fie ziua ta si sa ne imbeti de fericire, sa ne uimesti de fiecare data si sa ne incanti cu multa bucurie si liniste sufleteasca...

ucenic(aspirant) burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Am citit, nu stiu exact daca aici pe forum sau in alta parte, ca nu avem voie cremwursti? De ce? Ca doar ii fierb foarte bine!? Nu am mincat pina acum tocmai pt ca, asa cum v-am spus, am citit kestia aia dar... as cam avea pofta... iar unul singur nu poate fi asa grav
O fi din cauza compozitiei, MDM si alte kestii din care sunt facuti? Stiti ceva despre asta?

12+

Stai linistita, nu-ti mai face atatea probleme. Nu se intampla nimic daca mananci 1-2. Eu am mancat la prima sarcina. Si am mancat si carnati si mici. Si n-am patit nimic. E adevarat, totul cu moderatie, fara excese. Dar... pe bune, nu suntem bolnave, suntem doar gravide, iar placenta are si rol de filtru nu numai de hranire. Ai pofta, mananca 1-2. Chiar nu se intampla nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Am vazut intr-un sitcom pe cineva care minca un hotdog, asa mi s-a dus gindul la cremwursti.

In rest nici nu mai stiu ce sa maninc pt ca nu imi mai place nimic. Nu pot minca acelasi fel de mincare de 2 ori... Aseara am aruncat 3 (trei!) caserole cu carne facuta la gratar, una cu aripioare, una cu pulpe si alta cu piept. Mi-am vazut sotul cum scrisnea din dinti dar nu a comentat nimic cu voce tare.
Nici nu stiu cum sa mai procedez din cauza greturilor cind e vorba de gatit.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Ariciule multumim ca ne-ai facut cinste. Sper sa fii desfacut si cadourile de la noi pline cu urari de bine, sanatate, fericire si tot binele din lume spuse din suflet.

12+

crina

Mergi la inceput