Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
maya71 spune:
Multumesc Ariciutule! Ma linistesc putin.
Dar emoticonuri.le sunt asa cum trebuie???/ la mine nu mai sunt deloc si... nu pot sa raspund la un anumit mesaj, nu mai am albinuta mea draga la semnatura, nu pot sa va mai pupicesc, sa rad, sa plang, sa va trimit floricele... sunt trista
Nu imi 'pica fisa' de ce, cum, unde, ptr ce, doar de cand stiu... sunt si mai trista
catalina2307 spune:
maya - habar nu am unde au fugit emoticonuri-le tale,
dar am sa te rog sa postezi la sectiunea de probleme tehnice.
Aici
ariciu80 spune:
Maya, sa fie de la setarile/calcul tau. La mine iti bazaie albinutza![]()
Ariciu
in 11+ si mamica de
de 3 ani
chichiutza spune:
La multi multi ani Ariciule!
Sa fii sanatoasa, fericita sa ai un bebe sanatos si frumos ca tine si sa primesti de ziua ta tot ce-si doreste sufletelul tau!
Am incercat sa intru mai devreme dar n-am reusit sa trimit mesaj. Apoi am fost la un gratar si la o plimbare si am revenit. E atat de frumos afara, sper sa nu se mai termine niciodata primavara!![]()

Cristina
11+
maya71 spune:
Suflet, adica ma duc pe pagina principala, dau clik pe subiect nou si scriu 'Probleme tehnice' sau e undeva anume. Am 'raportat' si la Moderator imediat si... nimic pana acuma. Astept...
Va rog eu mult, sunt un 'copil' tare suparat... 'mi/au' luat jucariile si le vrea inapoi. Promit sa fiu cuminte si cu minte...
ariciu80 spune:
M-am gandit ca fiind ziua mea, tre' sa fac cinste virtuala. Asa ca dau:

(fara alcool)

(tot fara alcool)

(bem putin, ca n-avem voie)
Ariciu
in 11+ si mamica de
de 3 ani
maya71 spune:
Sufletoi drag, atunci m/am linistit... la mine poate sa nu fie, dar la voi mi/era supararea si oful. Trebuie sa gasesc buba la al meu ca doar nu sunt 'cioflingar' si fangut. Eeee, fanguta sunt uneori cand dau cu 'bata in balta'. Uite, acum vroiam sa pun o 'mutra' tampa... sau tineti minte motanul 'garfield' cu mutrita aia nevinovata??? Eeeeeee
Am albinutza, am albinutza... Multumesc mult!
aniast72 spune:
Ariciu, pai si nu-mi spui care-i adevarul nickului tau? ![]()
Loredana, burtica mea deja nu mai poate trece neobservata, am o mare placere sa ma duc la cumparaturi in Carefour si sa platesc in plina aglomeratie la casele prioritare.
Ma simt in forma doar ca mi-e somn de mor tot timpul. Cand il culc pe Vladi nu pot sa dorm ca trag de mine sa ma bucur de liniste.
Amniocenteza o fac peste o saptamana, la 17+. O sa merg pe 25 martie la echo sa vada pozitia copilului apoi, pe 29 martie o comitem.
maya, draga mea, te-ai linistit? Ai vazut ca s-a rezolvat tot? Imi pare rau ca n-am fost aici mai devreme sa rezovam impreuna problema.
Ai mai fost cu rolele? Unde te duci, la Sala Sporturilor la pista? ... sa stiu sa ma uit dupa tine cand ies cu Vladi...
Andreea,
in 15+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
maya71 spune:
Catalina, Multumesc mult! Am intrat pe link si am scris, acum astept, mai 'explorez' si eu pe la mine. Chiar nu stiam ca poti sa faci asta. Eu daca nu stiam ceva... ma chinuiam de/mi sareau ochii din cap si capacele... cred ca s/au speriat vecini de atatea zgomote. Noroc ca sunt oameni 'cu scaun la cap'... cred, si eu cumintica foc.
Am mai invatat ceva astazi. Multumesc inca o data, imi este de un real folos.