Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Cata, cand apare mesajul trimis de o bulinuta... deasupra scrisului scrie de ex: 'Trimis la: - 21/03/2010 : 12:13:00'(este luat de la mes. tau) si in continuare apar niste semnulete (icon.uri)...e, alea nu apar la mine sau, cand editezi un mesaj... in partea stanga a ferestrei sunt niste emoticonuri (icon.uri) eeee, alea nu le mai am (cand dau pe 'Arata toata lista de emoticonuri' apare in listuta trei coloane ICON (goala) CODE si DESCRIPTION sunt OK
Te/am 'innebunit si ametit' suficient. Scuze

Mergi la inceput

Am restart.at si laptop.ul, nimic.
Ies la soare ca am creierul vraiste... sper sa 'treaca' si sa fie bine. Va pup buburuzelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Crina, si eu am avut probleme cu tenul, in sensul ca ma umplusem de cosuri, dar de cateva saptamani incoace au disparut si am fata f curata. Nu am folosit nimic altceva decat crema mea de la Avon pe care o folosesc de ani de zile si pe care mi-e teama sa o inlocuiesc. De altfel, dr. mi-a spus ca e preferabil sa nu experimentez nicio crema noua pe perioada sarcinii... Cred ca tenul tau isi va reveni de la sine, cat despre restul pielii... hidratare la maxim!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna fetelor!
La multi ani Ariciule!
Sa fii sanatoasa si fericita, si sa ai parte numai de bucurii, legate mai ales de un bebe grasut si rozaliu. Petrecere frumoasa!

Mie mi-au mai trecut durerile si intepaturile din burtica. Nu e vorba ca e insuportabila durerea, cit mai mut de grijile pe care mi le fac...
M-a avertizat doctora inca de la primul control ca va veni o vreme cind o sa am si contractii. Mi-a dat reteta cu nospa si inca niste supozitoare pt asta, dar nu am luat pina acum nici una nici alta. Am hotarit sa evit pe cit posibil medicamentele.
Probleme cu tenul am avut si eu acum aproximativ 2 saptamini, cind imi trecea un cos si imi apareau 2 in loc, dar s-a rezolvat intr-o saptamina si ceva de la sine.
Aseara m-am uitat cu husband-ul pe youtube la filmuletele ”in pantec”. L-am mai vazut si pe discovery cu citiva ani in urma, dar acum are o cu totul alte semnificatie pt noi. Fff dragut!

-------------------------------------
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Fetelor, va tare de tot!

Iony (care da, a fost prima), Buburuza, Maya, Ioana_naomi, Mihaelka, Aniast, Lora, Crina, Mariuk, Fistiq (sper ca n-am uitat pe cineva), va multumesc din suflet. Sincer nici nu ma asteptam, avand in vedere ca azi e duminica.

Maya, am ras cu lacrimi. Din pacate sunt la job si nu am sonor la calc. Da' o sa ma uit de acasa. Imi pare rau pt neplacerile create de link-ul ala. Ma simt cu musca pe caciula...

Aniast, nici n-ai idee cat ai nimerit-o cu "arici pogonici"

Crina, de ziua mea imi doresc ce primesc

Ariciu in 11+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

La Multi Ani Aricule!Iti doresc multa, multa fericire, o sarcina frumoasa si un bebelus minunat! .Cum iti petreci ziua ?

Aniast multumesc mult pentru raspuns.Tu cum te simti in ultima vreme...burtica ta e mare deja . Tu faci amniocenteza daca bine tin minte.Pe cand esti programata?

Crina trebuie sa te obijnuiesti cu schimbarile astea.Cu pielea am si eu probleme dar in zona soldurilor , pe burtica si sani....foarte uscata desi beau cel putin 3 litri de apa pe zi, folosesc si ulei de bebelusi dupa fiecare dus/baie. Tenul are perioade cand e curat dar cateodata am vulcani.

Sper ca voi aveti parte de o zi frumoasa ca aici ploua! :((

14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

La Multi Ani! Ariciu

Multa sanatate, fericire, un bebe frumos si sanatos! O zi cat mai frumoasa iti doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buburuza, fistiq,Loredana multumesc pentru raspunsuri.
Va pup
Sa aveti o duminica minunata in continuare.

12+

crina

Mergi la inceput

Ariciu... nici nu stiu daca este de la link...Habar nu am ce se poate intampla... eu nu am cum sa modific pagina asa ca... astept sa vad ce pot face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Maya, la mine se vede ok.

Andreea, Loredana, multumesc de urari.
Ziua mea de nastere o petrec la munca, sarbatorind prin munca. De ce credeti ca-s pe calc la ora asta?

Ariciu in 11+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput