Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

eu am probleme cu pielea...imi crapa pe maini rau de tot, oricat as folosi crema...pe fata e mai bine, eu am avut probleme cu acneea, acum parca s-a ameliorat. pentru asta foloseam tetraciclina unguent si era ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Fetelor, iau o pauza pana astept raspunsul de la Moderator in legatura cu formatul paginii. Sper ca nu v/am creat neplaceri si ca la voi este bine. Nu stiu daca este de la mine , poate asa s/a nimerit sa fie...
Dar daca este din cauza mea... inca o data SCUZELE mele si sper sa fiu mult mai atenta pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Maya -stai linistita ca s-a rezolvat....nu este nici o crima.

Pe viitor :exista o iconita "Edit" de unde iti poti edita mesajele in cazul in care este ceva in neregula.

Mergi la inceput

Cata, dar vreau sa inteleg ce am facut gresit si nu/mi dau seama. Nu sunt o neavenita in domeniul acesta si asta ma oftica... nu rau, foarte rau.
La tine este bine? sper, la mine inca nu. Offff...

Mergi la inceput

Maya - la mine apare latita prima pagina dar nu din cauza ta, ci de la prima postare.
Incercati sa editati putin link-urile utile si "prietene dragi" si cred ca se rezolva problema.

Mergi la inceput

Inainte sa trimit mesajul acela am dat si vizualizare... si nu am facut nimic diferit fata de alta data, de aceea imi storc creierul si sunt atat de nelamurita si... putin intrigata, trebuie sa recunosc. (apare icon.ul cu pupici?)

Mergi la inceput

Nu, nu apare.
La mine si pagina aceasta este putin latita.
Dar la tine apar icon.urile in partea de sus a cadranului de mesaj(ex: mail, raspunde la acest subiect, sterge acest subiect?) sau cand scrii mesajul... in parte din stanga... ca la mine nu. Stau ca pe ace ca nu/mi convine...

Mergi la inceput

Scuze... comvine

Mergi la inceput

sunt dusa cu pluta... convine, din latin. convenire, fr. convenir

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya71
Dar la tine apar icon.urile in partea de sus a cadranului de mesaj(ex: mail, raspunde la acest subiect, sterge acest subiect?) sau cand scrii mesajul... in parte din stanga... ca la mine nu.

Nu am inteles ce ma intrebi aici.

Mergi la inceput