Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
crina-s spune:
Buna dimineata burticute frumoase!
Sa aveti o saptamana plina de bucurii.
Karin ce bine iti sta cu semnatura noua.....mai ai un pic pana se schimba prima cifra in 4.
Bafta scumpelor la eco maine.
Madutza multa bafta la control!
Va pup pe toate

12+
crina 
LoredanaB spune:
Neata fetelor si de la mine! Cam tarziu dar abia acuma am terminat de strans prin casa, pustiulica doarme.
Mi-am pregatit o cana mare de capuccino si o felie de strudel cu mere...cine pofteste sa ma anunte ca acu ma teleportez si va duc si voua
.
M-am trezit cu durere de cap...in cladirea de alaturi se lucreaza de la ora 7 cu picamerele (da is mai multe
) ...galagia si vibratiile ne-au trezit pe toti.Parca nu mai termina odata
.Afara nu e de plimbare ca iar ploua, cica miercuri vine si la noi primavara
.
Sa inteleg ca azi nu avem fete la eco?
Madutza bafta la control 
14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
ioana_naomi spune:
Neata crina, o saptamana frumoasa si fara griji si burticutei tale.
Klarisse iti tinem pumni stransi, stransi
burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png
kiti2205 spune:
Klarisse, incep de azi 
Eu mai am 3 saptamani pana la urmatoarea eco 

Kiti,
11+ si mami de Vlad (15.05.2006)
zozela spune:
Cu intarziere,
La multi ani,ariuciu!!
Sa fii sanatoasa si bucuroasa,sa ai o sarcina frumoasa si
un bebelus sanatos tun!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
Klarisse spune:
Kiti

O sa treaca repede cele 3 saptamani. Pe mine m-au ajutat mult fetele care aduceau vesti bune ca sa nu mi se mai para asa lunga perioada de asteptare..
Klarisse
graviduta 11+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
Si eu sper sa treaca repede. Ma gandesc ca este si Pastele la mijloc, poate zboara repede. Promit ca dupa eco de 14 saptamani chiar ma calmez ![]()
Oricum, tu mai ai putin si vezi iubirea mica 
Kiti,
11+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Ana_Perianu spune:
Buna fetele
Fac si eu parte din odiseea de septembrie-oct (am scris chiar de la inceput) insa am avut ceva probleme cu calculatorul de acasa iar de la serviciu nu prea pot sa scriu
Dar am revenit si vreau sa ma laud: eu deja am aflat ca voi avea o fetita si sunt foarte happy ![]()
Evident ca am inceput sa am batai de cap cu alegerea numelui dar zau ca e o perioada grozava !
As mai vrea sa spun doar zozelei ca ma bucur ENORM ca s-a intors, a fost una din cele mai frumoase suprize de la odiseea noastra !
15+ 
maya71 spune:
Magdutzaaa, sunt trita, imi vine sa ma jelesc si sa plang cu vorbe... a venit si luna asta pacostea (dimineata) mi/e si rau si/mi vine sa vomit... cred ca de suparare... Offfffff
LoredanaB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu Buna fetele Fac si eu parte din odiseea de septembrie-oct (am scris chiar de la inceput) insa am avut ceva probleme cu calculatorul de acasa iar de la serviciu nu prea pot sa scriu Dar am revenit si vreau sa ma laud: eu deja am aflat ca voi avea o fetita si sunt foarte happy Evident ca am inceput sa am batai de cap cu alegerea numelui dar zau ca e o perioada grozava ! As mai vrea sa spun doar zozelei ca ma bucur ENORM ca s-a intors, a fost una din cele mai frumoase suprize de la odiseea noastra ! 15+ ![]() |
Bine ai revenit printre noi Ana
.Eu imi aduc aminte de tine.Felicitari pentru fetita
.Alegerea numelui nu e treaba usoara.Ai unu nume preferat?Cum te-ai simtit pana acum?
14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!