Gravidute prin FIV(60)
Raspunsuri - Pagina 6
catalina2307 spune:
claudia - pup fetele, ati scos nasul la vedere.
amzulica - moamaaaaaa....ce memorie de elefant.
goldi - imi pare rau intentia mea a fost alta.....probabil sunt eu mai paranoica decat este cazul, dar nu prea am cum sa fiu altfel. Cerclaj la un col de 5 de exemplu nu iti va face nici un medic normal.Si nici nu isi are sensul.
many bani- 
ellanik spune:
Cand se mai discuta de sex in sarcina sa imi bage si mie cineva un PM ca sa particip activ.Hihihi!Chiar ca subiectul asta aduna gashca.Deci cine intreba de sex ....din partea mea primeste raspunsul pe care mi-l dadea sotzul...si pe care mmi-l spune si acum ..."La anu'pe vremea asta'...evident ca expresia a ramas cand doar ce aflasem valoarea bhcg.Dar tot la anu pe vremea asta a ramas termenul limita.
Mamica de
George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
claudia79 spune:
Castelana - ma simt bine,de fapt am si fost intr-o vacanta de 1 saptamana in care m-am relaxat si am uitat de gandrile mele de acasa.As incepe sa iau hainute si lucruri dar al meu nu prea are chef. O sa il duc la turul spitalului si niste cursuri de nastere sa ii vina cheful:)Intre timp incasez picioare in burta la greu cred ca ni s-au intarit bine oasele ca deja dam cu forta. o sa am o mica fotbalista sau oscafandra mai agitata:))
Goldi - intepaturi am si eu si am avut peste tot:)si acolo unde zici tu, sunt doar ligamentele. Nu te mai gandi
Ella - cel mai tare mi-a placut din povestea nasterii cand ai scris ca scapi virgina, dar decupata:) I-am citit si la al meu si ne-am distrat am luat expresia decupata, dar am hotarat ca totusi nu vreau decupata, vreau ailalta:) daca nu e prea mare tzontzonela incerc sa o nasc natural. vad ca e cam aiurea intrebarea mea cu nasterea, poate am formulat gresit dar am vazut ca majoritatea nu neaparat cele cu gemeni nasteti cu cezariana. sunt oarecum nedmerita ca nu vreau sa ma obisnuiesc cu ideea sau sa am idei preconcepute. medicul meu a zis ca nu exista motiv sa nu nasc natural dar vedem atunci. la vremea respectiva aveam placenta joasa deci nu stiu cat a zis de incurajare si cat de genu "e devreme, n-are rost sa discutam"
catalina scos nasu dar nu numa, pus si semnatura, ai de capu meu toata am transpirat! si acuma trebe sa scriu acelasi lucru de fiecare data daca vreau sa ma semnez, nu ramane???
va pup, noapte buna
27+
Moniland spune:
Sex in timpul sarcinii?! Noi nu am practicat asa ceva. La inceput am zis sa asteptam sa vedem copilasii, apoi a aparut decolarea de placenta cu sangerare si dr ne-a interzis. Cand am primitok de la dr. sotul nu a mai vrut. Cred ca i-a fost frica de Laurici (ea era asezata jos) sa nu-l traga. ![]()
Oricum pt cele curajoase si fara pb nu uitati sa folositi prezervativul.Sperma contine nu stiu ce substanta (am un lapsus acum) care poate provoca avortul.
Succes!!!!
Castelana, fetitele mele sunt bine, azi au 8 luni. Nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul.
Sunt complet diferite si ca infatisare, dar deja le-ai vazut, dar si ca temperament. Sunt bagata permanent in priza cu ele, nu de alta dar au inceput plimbarea prin casa. Deocamdata cu succes prin rostogolire si mai nou taras si urmeaza in 4 labe cat de curand.
Si din pacate fiecare in directia ei. Cateodata in directii opuse si cateodata se calaresc una pe cealalta de parca nu le-ar ajunge locul.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
madalina28 spune:
Cum se vb de sex gata sariti repede toate la raspunsuri si iesiti la apel!se vede neica ca lipsoase am mai fost/sunteti
, ma incadrez in categoria aia inainte de sarcina cam o luna, dupa nastere nu le mai stiam nr
, in timpul sarcinii nici nu s-a pus problema asa eram de stresati
Da lasati fetelor ca urmeaza recuperari la adanci batraneti cine-o mai putea si cu ce-o putea!
Castelana nastere usoara cu bb sanatos!
sophie76 spune:
goldi probabil sunt ligamentele si durerea iradiaza,am simtit si eu ceea ce spui tu, pentru asta nu cred ca tb sa te ingrijorezi. Cerclaj la un col ca al tau nu ti recomand, chiar daca e o procedura simpla e totusi traumatizant ( eu am facut deja 2 fara folos, de fiecare data firul a reusit sa taie colul) dar la mine e alta poveste , asa ca incearca sa te odihnesti cit mai mult si fara efort.
claudia79 spune:
Moni, La multe lunisoare si multi ani gemenelor!
si felcitari pentru rostogoleli si progresele care le faceti spre umblat! asta pentru ca probabil nu le pui in rotobil, ceea ce bine si faci. am vazut o gramada de copii peste un an care stau foarte prost cu echilibru si mersul din cauza jumperelor, rotobilelor, etc.Plus ca incurajeaza o reactie de extensie nedorita care intarziie si viciaza mersul. lasa-le sa se tarasca si sa cada putin cand se ridica, e cel mai bun mod sa invete sa mearga.
Madalina, Sofia voastra ce nazdravanii face? cred ca e la varsta la care va distrati deja
27+
carmelly spune:
Salutare fetelor.
Pe data de 23 martie, la ora 13:43 respectiv 13:44 au venit pe lume Mina Anita si Ara Ioan. Suntem cam devreme veniti, cu o luna si mai stam putin in spital sa recuperam. Rest suntem super sanatosi si activi.
Eu sunt mai bine, ca dupa cezariana.
Va pup. Sarcini usoare si la termen si sanatate la toate.
31+
Mina Anita si
Teo Ioan AMR 5 saptamani Multumesc Doamne!
goldi spune:
Cand toata lumea o astepta pe Castelana, uite ce veste ne pregatea Carmelly !
Sa va traiasca sanatosi si fericiti si sa va aduca numai bucurii 

M-am mai linistit nitelus, multumesc fetelor!
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
16+

31+