Gravidute prin FIV(60)
Raspunsuri - Pagina 7
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmelly Salutare fetelor. Pe data de 23 martie, la ora 13:43 respectiv 13:44 au venit pe lume Mina Anita si Ara Ioan. Suntem cam devreme veniti, cu o luna si mai stam putin in spital sa recuperam. Rest suntem super sanatosi si activi. Eu sunt mai bine, ca dupa cezariana. Va pup. Sarcini usoare si la termen si sanatate la toate.
|
Felicitari pentru bebei, sa dea DD sa fie sanatosi sa ia repede in greutate pentru a va putea lua minunile acasa.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
18+ de
si 
elenada spune:
Carmely felicitari. sa fiti sanatosi si sa va intoarceti repede acasa.
Goldi sa stii ca dr Rotaru face cerclaj la gravidele cu gemeni dar la cele cu sarcina unica nu am auzit sa faca decat daca este necesar. Vb cu el si cu sigurata te va lamuri. Daca ai colul lung eu zic sa stai linistita. pana la urma si cerclajul are riscurile lui.
sarcini usoare si la terment va doresc
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
rubia spune:
carmelly felicitari pentru cele doua minuni si de acum incolo sa aveti parte de multa sanatate si fericire

castelanaC spune:
| citat din mesajul lui carmelly Salutare fetelor. Pe data de 23 martie, la ora 13:43 respectiv 13:44 au venit pe lume Mina Anita si Ara Ioan. Suntem cam devreme veniti, cu o luna si mai stam putin in spital sa recuperam. Rest suntem super sanatosi si activi. Eu sunt mai bine, ca dupa cezariana. Va pup. Sarcini usoare si la termen si sanatate la toate.
|
Carmelly, felicitari din toata inima!!!!!!!!!!!!!
refacere rapida pentru tine, laptic si sa fii sanatoasa!!!!!
Bun venit pe lume pentru minunile voastre: Mina Anita si (Teo) Ara Ioan !!!!
uau uau ce surpriza, m-au apucat deja emotiile!

castelana fericita
38+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui goldi Cand toata lumea o astepta pe Castelana, uite ce veste ne pregatea Carmelly ! Sa va traiasca sanatosi si fericiti si sa va aduca numai bucurii ![]() ![]() ![]() "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza ![]() 16+ |
Goldi, asa e!!!!!
si aici toata lumea asteapta sa nasc, eu deja i-am instruit pe toti sa nu=mi mai zica asa de consulare ca nasc mai devreme, ca nu vreau!!!
Dar maine de ex implinesc 39 de saptamani deci n-as mai fi obsedata de nasterea prematura, mai mult acum la final am fost speriata ca e dr plecat, marti ma vede, Doamne Ajuta sa rezist pana atunci, ca-s tare greoaie...parai din toate partile si ma simt ca balena esuata.
Iubesc ziua, urasc noaptea!!!
Aseara am iesit in fine dupa o saptamana la o pizza, eram ca scapata-n lume, radeam ca proasta. Toata lumea zicea ca am 2-3 bebei in burtica, bine si cum sunt asiaticii astia... eu si inaltuta, dar si burtelul meu care are 120 cm in circumferinta (am plecat de la 65 de cm!) In fine am mancat pana n-am mai putut, m-am distrat, ca cine stie cand mai pupam, radeam cu sotul meu in lift la intoarcere: cine stie daca mai apucam sa iesim asa doar noi, sunt printre ultimile momente.
Si dimineata savoram momentele noastre, doar noi doi si bebe care miscaretz si el acolo, ne alintam unul pe altul, stau cu baietii mei asa "intim" si ma gandesc ca in scurt timp vom trece la "next level" vine Cezar dictatorul imparat al casei si face el legea.
De aceea fetelor mereu zic savurati la maxim momentele astea, sunt unice si cine sctie daca se mai repeta?
Bucurati-va de fiecare secunda cu bebele sau bebeii in burtica si considerati-ve binecuvantate: puteti sa dati viata, asta e un miracol ce numai noi il putem da!

pup toate fetele dragicastelana fericita
38+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui madalina28 Castelana nastere usoara cu bb sanatos! Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
multumesc mult!!!!!!!!

mami de minune mica si frumu!

castelana fericita
38+
Sheritra spune:
Carmelly, sa-ti traiasca floricelele si ingrasare grabnica!
Castelana, nastere usoara daca te iau contractiile fara sa fiu pe faza!
Shery
23
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
many_bani spune:
Carmelly felicitari draga mea, sa va traiasca cele doua minuni, te asteptam sa ne spui povestea nasterii

Castelana, nastere usoara iti urez anticipat ptr. ca o sa lipsesc cateva zile
Mamicilor, taticilor si piticilor cu nume de flori "la multi ani"
Pupici
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
castelanaC spune:
feteleeeeeeeeeeeeeeeeeee, am intrat oficial in saptamana 40!!!!!!!!
sunt deja in linie dreapta!!!!!!!!!!!!!!
maine abia astept sa vina dr sa ma lase si pe mine sa ma relaxez, mi s-a parut ca a plecat de o vesnicie dr asta al meu.
Toata lumea stie ca e plecat!
nu-mi vine sa vred ca am ajuns aici in saptamana 40!!!!!!
va doresc la toate numai bine!
Shery, many bani, multumesc mult!!!!!!!!
va tin oricum la curent!

castelana fericita
39+ 

Madalina & Sofia (01.02.2008)