Gravidute prin FIV(60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

iara va sta gandu la sex, mai ?:)
nu poti da gres cu subiectu asta, Mairis. uite, ai strans toate fetele :) ascult-o pe doamna moderatoare ca iti vrea binele

Ellanik, felcitari! ca nu am mai intrat demult dar am citit ca va bucurati de un bebelush mare si cuminte. Sa-l iubiti pe tati in continuare si sa va acomodati cat mai repede!

Castelana sa ne tii si pe noi la curent cu faptele lui Cezar! Sa prindeti Pastele in aceeasi formula si sa aveti parte de o nastere frumoasa pe care sa ne-o redai in dulcele stil "castelana":)

Noi suntem bine, ne bucuram de zile frumoase si ma simt minunat:) Am inceput sa ne ingrasam:) burta mea este imensa, arat ca aproape de termen desi mai am 3 luni aproape daca nasc natural. Fetita insa nu este asa extraordinar de mare, e cat varsta sarcinii poate putin mai micutza. Chiar, fetelor exista ceva dovezi ca dupa fiv se face cezariana? tratamentul hormonal nu te lasa sa te dilati cum trebuie , e adevarat? Eu as vrea natural, daca se poate...

Dragaica cam 3 sferturi din grijile care mi le-am facut au fost degeaba si la mine. Se pare ca nu ne putem abtine sa ne facem ganduri paza buna trece primejdia dar acuma daca ai constientizat si tu ca te agiti mult degeaba, de ce nu te linistesti odata:)? mai lasa-le incolo de griji...

Sheri, Girl power, yes!!! acuma baiu ii ca nu ce vreau io conteaza....

va pup pe toate mamici si burtici

27+ cuStephania

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

castelana nastere usoara si de la mine si sa stea bebe Cezar pana la sfarsitul lunii in burtica ta, sa mai faca cateva tumbe, dar ma indoiesc ca mai poate face,ca am vazut ca e destul de maricel, dar un ghiont chiar doua iti poate da

multumesc din suflet mirela!nu mai am mult si o sa-l cunoastem, am emotii si sincer imi place sa-l simt asa inca miscand in burtica, ma tot gandesc ca poate fi ocazia vietii mele, cine stie daca mai putem avea altul? pentru asta chiar nu ma grabesc.
sanatate maxima si pupici de la noi! si sa vina bebe si la tine!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Doamne Castelana mea draga, ce-a trecut timpu, parca acum scriam ca disperata la Fiv, tu abia reusisesi, apoi ma uitam cum schimbi semnatura de la o saptamana la alta.......si uite acum mai ai putin si-ti tii puiu in brate astea-s lacrimi de emotie, de amintiri, prin cate am trecute sa-i avem.....offff....

Eu ma rog sa treaca mai repede timpul, sotul in schimb e mai cu capu pe umeri si-mi reaminteste sa ma bucur de sarcina ca alta nu se stie daca mai pup
Abia astept sa fac 20 de saptaani, apoi stau ca pe ghimpi pana la urmatoarea ecografie, apoi vine trimestru al IIIlea si uite asa ajung sa ma pregatesc de nastere si ma intreb unde s-au dus luni de sarcina si-o sa ma dau cu capul de pereti c-am stat asa de stresata si n-am stiut sa ma bucur de ea.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

draga Dragaica,
eu m-am bucurat din tot sufletul de perioada ce sta sa se termine.
acum cu un burtoi greu de dus si cu greutatile ultimei perioade sa stii ca tot mai vreau sa stau asa, imi place gravidaaaaaaaaa!!!!
relaxeaza-te ca mai ai timp si sa te bucuri, de ce te stresezi si te alimentezi singura? ai motive? bebelusii sunt bine, tu esti tinerica, deci totul converge sa mearga pe drumul bun!de ce stai ca pe ghimpi? eu asteptam ecografiile pentru ca erau ca o intalnire la film cu bebe!
in rest, chiar nu m-am stresat, m-am plimbat, am dat un ochi peste tot apoi am dus sotul care uraste cumparaturile sa luam obiectele mari, restul le-am cam luat singurica si acum stau cu bagajele facute, pentru cand s-or rupe apele!
mi-am luat inclusiv o burtiera pentru dupa nastere, am confectionat marturii sa servesc pe cine vine sa ma viziteze, acum sper sa mai rezis o saptamana 10 zile!

bucura-te de perioada asta, cand te trezesti dimineata si puii tai misca inauntru si tu stai inca cu genele lipite de somn imbratisata cu sotul tau si zambiti amandoi in minunate momente de pace!
relax!!!!
sau ia niste relaxamol ceva!
fii mai optimista si priveste viata cu alti ochi, de mami in devenire!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Castelana suntem cu ochii pe tine si ne rugam ca micutul Cezar sa fie cuminte si sa stea la mami in burtica atat cat trebuie.
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

merci, simteam o privire de departe-n ceafa!
de fapt sa vina cand vrea el, sanatos sa fie, sunt intrata in saptamana 39, deci e "copt".
te pup

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenada

castelana acusica vine cezarica. Sa stea cumintel pana se intoarce dr. sa ii spui sa stea si sa vezi ca o sa te asculte.

Pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

merci, pana acum a fost baiat bun sa stii si nu a suparat pe mami, speram ca vine de pasti cum i-am zis!
pup mami de copii superbi si cuminti!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

Castelana sa ne tii si pe noi la curent cu faptele lui Cezar! Sa prindeti Pastele in aceeasi formula si sa aveti parte de o nastere frumoasa pe care sa ne-o redai in dulcele stil "castelana":)

Noi suntem bine, ne bucuram de zile frumoase si ma simt minunat:) Am inceput sa ne ingrasam:) burta mea este imensa, arat ca aproape de termen desi mai am 3 luni aproape daca nasc natural. Fetita insa nu este asa extraordinar de mare, e cat varsta sarcinii poate putin mai micutza. Chiar, fetelor exista ceva dovezi ca dupa fiv se face cezariana? tratamentul hormonal nu te lasa sa te dilati cum trebuie , e adevarat? Eu as vrea natural, daca se poate...

va pup pe toate mamici si burtici

27+ cuStephania

27+

MULTUMESC!
cum sa nu va tin la curent, sigur ca da!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pai daca nu voua atunci cand?
vad ca tu astepti o printesica, cum te simti???
esti bine vad si asta conteaza, bucura-te acum cat mai poti ca esti mobila si te poti fataii de colo colo, de plimbari, soare, achizitii si toate cele ce vin acum in asteptatea unui copil.
te pup si sarcina usoara in continuare!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Ehehe....mai stii amzulico cum nu erai tu bolnava da faceai turu' bucurestilor dupa gravibinon?

Catalina

N-am uitat bre, n-am uitat. Am facut 8 fiole de gravibinon in total din care 7 donate - am avut noroc - dupa cum urmeaza:

o fiola de la aurel_cris - mi-a adus-o cu dedicatie tocmai din UK inainte sa ma apuc de FIV - n-am vrut sa o iau initial ;
2 fiole de la tine cand te-am cautat pe la Municipal ;
o fiola mi-a dat dr. mea care mi-a urmarit sarcina;
o fiola mi-a dat Ramy
3 fiole mi-a adus o prietena de-a mea de la sora unei prietene de-a ei. - cand m-a sunat am zis ca ma ia la misto, cica iti mai trebuie?

Deci mi-am intins mustatile luuung. Ce sa mai ... la barza chioara Dumnezeu ii face cuib.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Castelana - nastere usoara ... bebe sanatos si cuminte iti doresc.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Castelana, te admir cat esti de calma ... la fel ca si pe voi, fetelor.
Eu cred ca as fi cu un morcov de un km basca nerabdarea si frichineala de rigoare
Pentru mine pana acum sarcina nu a fost prea frumoasa, nu am putut sa ma bucur de ea, poate o fi mai bine mai incolo, ca vad ca s-au rarit si contractiile. Oricum, nu conteaza, bebelusul sa fie bine si fericit, doar asta e cu adevarat important.

Castelana, nastere usoara si intalnire frumoasa micului Cezar cu lumea !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Tot eu : am frecvent dureri pe care le simt in vagin sau col. Le am de la inceputul sarcinii, apar cand stau in picioare sau mai mult timp pe scaun, la 90 de grade.
De fiecare data colul a iesit in jur de 4cm la masuratori,inchis, deci bine iar doctorul imi recomanda doar repaus la pat si cam atat, insa pe mine ma ingrijoreaza.Sarcina si placenta este bine plasata. Mai am si 2 fibroame care s-ar putea sa apese uterul.
Este cazul sa ma alarmez sau devin chiar paranoica ? M-a cam panicat Catalina cu povestirile despre sarcinile pierdute.
O sa incerc sa conving dr la un cercalj profilactic.
Elenada, am vreo sansa la dr Rotaru ? Tu ai facut cerclaj ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

16+

Mergi la inceput