Gravidute prin FIV(60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Castelana n-am mai scris de mult pe forum , iar la odisee nu am scris niciodata ( in ultimii ani n-am mai avut statut de graviduta ).
De citit am citit, dar de scris nu am mai avut ce sa scriu, nu am noutati, de-abia in luna mai o sa mai incercam inca o data.
Am intrat acum sa-ti doresc o nastere usoara, iar nepotul CEZAR sa vina pe lume sanatos si papacios.
Te pup cu mare drag si sunt alaturi de tine cu rugaciuni catre DD ca totul sa decurga perfect
Sheri pai Kitta ti-a pus ca sunt fetite amandoua, mai aveai dubii???? Doar Kitta le stie pe toate.

Sarcini usoare va doresc tuturor, nasteri usoare si BB-i sanatosi

O aspiranta la statutul de graviduta si mamica.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

Fetelor, am shi eu o intrebare (de om prost si stresat, dar ce sa-i faci, asta e, v-ati pricopsit cu mine):
voi cand ati reinceput sa dupa confirmarea sarcinii?

Moshulik +8

La sfantu'asteapta dupa nastere! Primele doua luni eram asa de obosita ca abia faceam un dus, adormeam in cada, apoi inca o luna pana au revenit hormonii de sex, si cand a fost in sfarsit m-a durut destul de rau ca mi-a sarit chefu pt inca o luna. Dar si dupa ce-am mai recuperat !

Shery 22 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Uau 2 printese,eu stiam de pereche,sa fiti sanatosi cu toti asta conteaza si cine stie poate vine si flacaul.
Sarcina cat mai usoara.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

[/quote]

Nu mai fac nici un plod. Sa iasa astea mici bine din burtiq si la revedere tabara draga!
Las' c-o sa-mi aduca ele derbedei cand or creste , trebe sa invatam sa tragem cu prastia!
Cand vad reclama aia la cafea cu tupeistul de iese din camera fetei si insfaca cafeaua de la tata... Iau foc de pe acum! Barem al meu o ia chiar personal !

Shery 22 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

castelanule - mai ai strop de sarcina si gata.

Catalina

da ai dreptate!!!!!!
Tin cu dintii de stropul asta sa stii!
doresc la toata lumea o sarcina usoara ca a mea!
sanatate si hai ca se elibereaza locuri, trag piciorul dupa mine sa ti se intample cat mai repede!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Castelana n-am mai scris de mult pe forum , iar la odisee nu am scris niciodata ( in ultimii ani n-am mai avut statut de graviduta ).
De citit am citit, dar de scris nu am mai avut ce sa scriu, nu am noutati, de-abia in luna mai o sa mai incercam inca o data.
Am intrat acum sa-ti doresc o nastere usoara, iar nepotul CEZAR sa vina pe lume sanatos si papacios.
Te pup cu mare drag si sunt alaturi de tine cu rugaciuni catre DD ca totul sa decurga perfect

O aspiranta la statutul de graviduta si mamica.

Doamne Ajuta!

Draga surioara de asta vara (iaca si rima) multumesc mult de tot!
Sunt bine si sper sa fie tot asa si mai departe.Acum ma rog sa nasc de pe 30 incolo cand este dr meu aici in tara, acum este la un congres, deci saptamana asta ca pe vremuri bag canapeloase si repaos sa nu fortez cu nimic.
Am mai dat cate un ochi pe la aspirante si nu te-am mai vazut intr-adevar. Sper sa fii bine si sa fie cu reusita dupa toate tratamentele naturiste ce le-ai facut in ultimul timp.
merci mult de mesaj si pe curand, sper sa mai intru, mai si si probleme cu calc, sper ca mi le rezolva minitehnicus de sotz mai repede.
te pup si multa sanatate si cat de curand sa ai reusitaaaaaaa ce ti-o doresti!!!!!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

castelana nastere usoara si de la mine si sa stea bebe Cezar pana la sfarsitul lunii in burtica ta, sa mai faca cateva tumbe, dar ma indoiesc ca mai poate face,ca am vazut ca e destul de maricel, dar un ghiont chiar doua iti poate da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Doamne Castelana mea draga, ce-a trecut timpu, parca acum scriam ca disperata la Fiv, tu abia reusisesi, apoi ma uitam cum schimbi semnatura de la o saptamana la alta.......si uite acum mai ai putin si-ti tii puiu in brate astea-s lacrimi de emotie, de amintiri, prin cate am trecute sa-i avem.....offff....

Eu ma rog sa treaca mai repede timpul, sotul in schimb e mai cu capu pe umeri si-mi reaminteste sa ma bucur de sarcina ca alta nu se stie daca mai pup
Abia astept sa fac 20 de saptaani, apoi stau ca pe ghimpi pana la urmatoarea ecografie, apoi vine trimestru al IIIlea si uite asa ajung sa ma pregatesc de nastere si ma intreb unde s-au dus luni de sarcina si-o sa ma dau cu capul de pereti c-am stat asa de stresata si n-am stiut sa ma bucur de ea.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Cata, dupa nastere , cand plage copilul de colici, cand trebuie alaptat la cerere etc.n-ai sa vezi. In putinul timp care ramane iti doresti sa dormi cateva minute

Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Castelana suntem cu ochii pe tine si ne rugam ca micutul Cezar sa fie cuminte si sa stea la mami in burtica atat cat trebuie.
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Manybani dar si dupa ce trec colicii treci si tu la actiune cu sotul.
Si noi tot dupa vreo doua luni si ceva de la nastere am reluat activitatile.

castelana acusica vine cezarica. Sa stea cumintel pana se intoarce dr. sa ii spui sa stea si sa vezi ca o sa te asculte.

Dragaica si eu m-am rugat in timpul sarcinii sa treaca mai repede si sa nasc pt ca am avut probleme cu sarcina dar acum mi-as fi dorit sa ma bucur mai mult de acea perioada.
Ascultal pe sotul tau ca are dreptate.

Pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput