*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)
Raspunsuri - Pagina 5
Kya spune:
'Neata!
Mama lui de weekend, ca tot la 7 jumate m-am trezit. Iar copilul: "PAPU, TUTU". Adica ne incaltam cu papucii si plecam cu masina (N.A. in parc)
Dupa cum spuneam si aseara ...
Ma duc inspre o cafea, ca tot a dat-o Cata.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Aaa, faza haioasa ieri cand am plecat in parc. Ajungem in parcare si-i spun: Hai fugi si urca-te in masina. Copilul se duce, da o tura la masina, si nu gaseste nici o usa deschisa.
Eu aranjam ceva in portbagaj si vine la mine foarte suparata cu mainile in sus si-mi zice amenintator: "maaaaaaiiii" (iti bati joc de mine? pe unde sa ma urc?)
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
aliceionescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Aaa, faza haioasa ieri cand am plecat in parc. Ajungem in parcare si-i spun: Hai fugi si urca-te in masina. Copilul se duce, da o tura la masina, si nu gaseste nici o usa deschisa. Eu aranjam ceva in portbagaj si vine la mine foarte suparata cu mainile in sus si-mi zice amenintator: "maaaaaaiiii" (iti bati joc de mine? pe unde sa ma urc?) Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
lyvy spune:
Neata, ce mai faceti fetelor?????
Eu sunt naspa, am asa o dispozitie intoarsa pe dos!!!
Sa va intreb, numai la mine sau si alti se intampla, dar noi nu ne mai intelegem deloc cu Iris, face numai cum vrea ea si ce vrea ea, ma simt neputincioasa in fata unor crize de personalitate si nu stiu ce sa fac....offff
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+11 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
mimonix spune:
Buna dimineata , sar'na de Irish , copilul meu inca doarme
Lyvy, nu te agita maiculita, toti sunt asa Uite Zana, daca era nitel mai mare ii aplica Ralucai si-o corectie nu numai o apostrofare
Nicoleta sa nu mai aud de regimuri si de oameni care pot sa slabeasca
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
luny spune:
neatza!
deci veniti in IOR, da??
Mufa e pe genul Sanzi, cum se da jos din pat este cu 'pacuuu', sau cu 'biiiiaaaa'(babyeinstein) ultima lui mare pasiune de vreo luna de zile, de ne-a terminat, cred ca am invatat pe de rost fiecare scena, animal, cantecel
cand e cu mine, papa, are nopti ceva mai bune de somn, mai putin azi noapte..
noroc ca mine-s singura, marti intru dupa masa, sunt numai eu cu el maine
hai ca ne pregatim si noi de pacuuuu
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
am uitat, am slabit 3 kg intr-o luna, cu abaterile de rigoare la petrecerile Matocane, fara prea mult stres si chin..doar faza cu dulciurile ma omoara
luny spune:
am vazut poze si filmulet de la Disney, super-super, sa va fie de bine!!
luny spune:
am venit din parc, gasca a mai ramas, Mufa a alergat iar 2 ore intr-una si la una fara ceva, facea cu mana si le spunea 'papa', ca-l luase marele somn..
e clar ca ptr noi intalnirile sunt tot problematice, Muful meu nu sta cu copii la un loc, el alearga in toate directiile, se joaca la apa, foarte putin a stat cu copiii.. la fel si Sanziana, desi ea parca a mai stat locului cate putin.. restul, foarte cuminti si rezonabili puii, se jucau cu mingea, triciclete, etc.. eu stateam cu trici si Liviu alrgea cu Mufa.. mda, complicat inca, doar in spatii inchise si ingradite cu gard mai inalt ca el(ca sa nu vada alte 'puncte de interes' p-afara) ar mai fi vreo sansa
..eu deja sunt obosita, si doar iub s-a luptat cu el.. nu's de ce..
natynic spune:
...iar la noi, precum vorbeam cu Luny la telefon, la fel de problematic (de fapt stiam de duminica trecuta cand ne-am vazut in Vacaresti si practic doar cateva minute am putut sta de vorba, copiii fiind ORICUM in alte directii). Am plecat devreme din parc, doar cu Raluca si Zana ne-am vazut, in urma celei mai naspa crize de isterie pe care mi-a facut-o pana acum Iulia. Toate au fost bune si frumoase pana cand s-a pus problema sa ne mutam de la un loc de joaca, ca sa ne vedem cu Luny. Sanziana, care isi facuse portia la tobogane, a ascultat f cuminte; a mea era bagata intr-o tricicleta, ghici ghicitoarea mea...NU a ei, pe care am remorcat-o eu tot drumul ci a altui baietas a carui mamica vroia sa plece. Ei, ne-am luptat amandoua sa o despartim de trici aia dupa care mi-a facut un circ imens, cu plans, urlat pana la sufocare, trantit pe jos, arcuit, etc. Incat...nu ma intrebati cum am ajuns la masina, cu ea pe un umar zbatandu-se si cu trici in mana cealalta; cum nici in masina nu vroia sa se suie.... Apoi in masina s-a calmat si mi-a comandat ferm dar impaciuitor "acasa, ciorbica, nani"-ceea ce am executat cuminte. Mi-a iesit pe nas plimbarea asta si mi-e si mie clar ca daca e sa ies cu ea nu trebuie sa am ingradire nici de timp si nici de spatiu, trebuie sa o las sa colinde unde vrea si cat vrea. Dar cu luatul jucariilor altora e jale. Trici am luat-o degeaba pt afara, e clar, chiar daca in casa e moarta dupa ea, afara nici n-a vrut sa o mai vada si mai rau m-a incurcat.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!