*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)
Raspunsuri - Pagina 4
mimonix spune:
Fuga fuga sa urez si eu multi ani Mariei si sa o imbratisez pe mamica ei
Am vazut si pozele bubulinilor , ce lume minunata Dar parca totusi ceva ceva acolo n-a fost tocmai ok, asa cel putin imi rabate mie din mesaje! Ori poate ma insel
Gudinde pai n-a mai fost draga ziua nimanui
O Tuchi de esti tu aceea ....mai vino-n cuib, mai da si tu un vin ceva , hai fata draga ca e seceta mare pe-aici
Ne vedem maine negresit Noi azi dimineata la 10 semnam deja condica acolo, am inaugurat tricicleta Bineinteles ca nu da din picioare , dar macar sta pe ea. Nu va zic ce circ a fost pana a invatat sa se dea jos de pe trici ca omul normal si nu in patru labe dupa cum i s-a parut lui mai sigur A si cazut, dar stand pe loc. I-a alunecat intr-o parte si s-a rastunat , o Doamnee!
La locurile de joaca era manifestatie , plin plin plin...Dar una peste alta, alta viata anul asta fata de anul trecut ...copil mare , ce mai!
Maine dimineata, va rog sa repetati figura cu irish cofee ca tare mi-a placut
Nu mai zic nimic de alea 3 mesaje amarate de azi , va las pe voi sa va faceti autocritica
Noapte buna (incatusate, descatusate, cum doriti
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Nicoleta spune:
Salutare.
V-am tot dat tarcoale azi... Gheu cu cuvintele astea...
Sunt cam cobza de racita, chef nu prea am de nimic... Am vazut pozele si filmele cu Bubulinii si hm... cam aglomerat pentru Matei, dar cum noi numai in formula 2x2 ne putem deplasa, este clar: daca ne hotaram sa mergem, Matei va merge si el. Oare la Legoland ar fi mai usor??
Vad ca vorbiti de concedii... parca vad ca tot bulgarii "ne mananca" fiindca nu cred sa dacm 2000 de euro sau chiar mai mult pe tari mai straine de atat... sau poate ne bagam la croati, la inchiriat ceva, ca acu 4 ani... Daca aveti o oferta tentanta la bulgari, nu va sfiiti sa ne-o impartasiti, parca as schimba Riu Evrika...
Cam atat. Duminica frumoasa sa aveti si intalneala placuta!!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Nicoleta spune:
Inca ceva: mamici care atitinut diete, cat ati slabit? Ca numar zilele pana cand ne intaorcem din Ro... trebuie sa fac ceva, altfel e de rau...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
bitza037 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Bitzu, uite aici http://www.facebook.com/album.php?aid=7457&id=100000694887697&l=a8c73e55d2 Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
gata, le-am vazut mai devreme,merci.. super frumoase...s-a uitat si buburuza la ele, si a recunoscut-o pe Mina sau Mimi cum ii mai zicea ea la Minnie....sa va fie de bine plimbareala.....si noi o sa mergem la Disney la urmatoarea plimabare la Paris....
Ariel ,tu vrei magazin prin zona ta, nu??ca vad ca pe aici pe la mine, erau niste spatii de inchiriat
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mihutza11 spune:
La multi ani Maria!
Bubu tare frumos la Disneyland.. asteptam si noi sa mai creasca pitica si om ajunge si noi, dar probabil la unul de aici.. ca in Paris, mai greu..
Luny hai ca poate mai incolo o sa fie mai bine!
in alta ordine de idei - eu sunt cam racita.. iar haraiala Andrei cam s-a transformat in tuse, si din nou ceva muci.. am bagat Tylenoale si cam atat..
de cand a dat soarele bine de tot si Andra ma innebuneste zi de zi cu "utza, utza".. ma ia de mana cand suntem pe afara si imi arata drumul si zice "pe aicea".. noroc ca e aproape parculetul ..
Ariel bafta in ce vrei tu sa faci!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
tuchita spune:
Alice, noroc cu garda ca mai respir si eu!
Astept sa-mi vina inlocuitorul si fug la pui!
O zi minunata sa aveti!