*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)
Raspunsuri - Pagina 6
ramo_cata spune:
salut
inca nu l-am testat pe andru sa vad cum se comporta cu trici pe strada,in curte se plimba ce se plimba apoi se da jos si tot asa,o impinge singur ,nu vrea sa ma lase sa-l ajut la directie ,o loveste de casa,de scari..cu crizele ce sa mai zic si lui cand i se pune pata pe ceva cu greu i-o scot din capsor...
kya f tare sanzi
lyvy rabdare ,rabdare, rabdare..ce face burtica?
luny si pt kg date jos.. stres si chin eii cred ca stresul de a-l lasa pe mufa cu altcineva a contribuit ff mult...
eu am framantat niste gogosi si astept sa se mai dospeasca..dupa ce se trezeste andru ne bagam la un gratar...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 iar la intoarcere, m-am mai enervat putin (tara de 2 baniiiiiii!!!!), ca mi-a zis cineva ca sa o sun pe tanti cu spatiul ca e in cautare de chriasi si o sun, ii zic ce si cum si-mi zice ca nu crede, ca nu stie, ca a vb deja cu cineva, dar nu e sigura, dar parca nu ar vrea sa-mi inchirieze pt magazin de hainute de copii, ca mai e un spatiu, tot al ei, prin zona, care e cu haine de adulti, dar si de copii si parca nu i se pare corect sa-mi inchirieze mie sa le fac alora concurenta . i-am zis ca eu o sa am numai de copii, plus cadouri, poate si niste cosmetice....m-a fentat si aburit si in mama ma-sii eu renunt la idee, ca deja ma enervez! imi zice tanti senina ca cica sa vin cu alta idee de afacere, la care sa nu am concurenti chiriasii ei! pai frate, imi spune ea ce sa vand si ce nu???? |
Bai, am citit de 2 ori si ori nu mai pricep eu, ori nu stiu...Asadar, femeia aia daca iti inchiriaza si tie, va castiga chirie si de la tine si de la aia; aia au haine de copii dar si de adulti, deci sunt in plata Domnului lor, da? Si chiar daca se supara ca le fac concurenta chiriasii colegi, ce? isi iau catrafusele si pleaca? Ma indoiesc, spatiile sunt scumpe si putine dar chiar si asa, femeia ramane cu chiria ta. Ce are ea altceva decat de castigat daca-ti inchiriaza?? Mdea, talentul de afacerist al romanului...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ramo_cata spune:
mimo candva mi-ai zis ca nu poti vedea ochisorii puiutului meu..asta e specaial pentru tine "ochisorialbastrii"
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
VALENTINA C spune:
Matei doarme de 3 ore..e super obosit dupa ce a alergat tot parcul..
Ca de obicei, intalnirea (prea) scurta si placuta. Poze n-am, doar Mimo si Kya au facut...
Si am vrut sa dorm si eu, dar pe vecina de deasupra a apucat-o cantatul ( adica urlatul) vreo ora...Ce sa dorm, ca mi-a sarit tot somnul..I-am batut in calorifer si s-a linistit, dar era prea tarziu pt somnul meu, ca fugise...
Astept sa se trezeasca Matei, sa iesim afara, ca sa ma mai trezesc si eu...
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
Kya spune:
Sanziana nu a avut chef sa doarma. A mancat in schimb foarte bine (ma si mir) dar cand a fost de nani... a zis pas!
Acum a plecat tac-su cu ea pe afara, cu masina, sa o adoarma asa. Sa vedem ce succes are.
Eu am o ultra-mega durere de cap si cica am ramas acasa sa dorm, dar de unde... no chance. Ma apuc sa strang prin casa.
Tare frumos a fost azi in parc. Pana la urma a iesit si soarele si s-a facut cald (ca dimineata cand am ajuns era innorat). Am vazut si puii miiiiciiii asa de cumintei si linistiti
Nici nu m-am uitat in aparat sa vad ce poze a facut randunoiul. Eu am si uitat ca luasem aparatul cu noi.
Daca e ceva de postat, le pun pe webshots.
Ma duc sa ma apuc de ordine.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
nicol_conte spune:
Am vazut pozici si montaj de la Disneyland -super! O sa mergem si noi peste vreo 2 ani ca sa inteleaga si Antonia ceva..
Kya super tare zana -mi-o si imaginez cu mainile in sold ...i-a trecut bubitza de la cap?
Ariel ce tampita proprietara aia de spatiu ..sa va fie de bine plimarea la muzeu!
Ca tot vorbeati de concedii, raportez ca am fost si noi azi la targul de turism si ne-am rezervat bilete pt vacanta de vara in....Bulgaria..se pare ca sunt cele mai convenabile oferte, raport pret-calitate. Am luat la Duni(se pare ca e la mare cautare anul asta), la Marina Beach Resort ,l-au facut de 5 stele de anul trecut, super pret. Am platit 696 euro cu toate taxele incluse, pentru 7 nopti, in perioada 1-7 iulie, in junior suite,AI. Voiam initial la Marina Royal Palace, dar sunt in stop sales in perioada aceea, iar eu mai tarziu nu voiam. Anul trecut am fost in august la mare si nu mi-a convenit de loc ca incepuse sa se micsoreze ziua , iar dupa masa cand se trezeau fetele, pana ajungeam la plaja se lasa deja racoare. Abia astept sa vina vara
Fug sa dau fetele afara!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Kya spune:
Nicol e spre vindecare. Marti mergem sa-i scoata firele, si pe urma incep sa o dau cu cremele alea pentru vindecarea cicatricii. A spus dr ca ne recomanda mai multe, sa avem de unde alege.
Vezi ca si Bubu merge la Duni. Poate va nimeriti ca perioada
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
nicol_conte spune:
Nu ne nimerim , ca ea are prin septembrie..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mimonix spune:
Cateva poze de azi
O nebunie frumoasa, asta a fost Acum plecam din nou, calatorului ii sade bine cu drumul
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mihutza11 spune:
sa va fie de bine plimbareala.. am vazut copilasii veseli si jucausi foc..
Mimo ce geaca de smecheras are Dudel!
eu sunt racita cobza.. am nasul rosu de la atata suflat.. aseara Andra a venit sa imi pupe nasul cica "buba".. ce sa mai, e o scumpete.. asa mi-e drag de ea ca vine la mine sa se alinte, sa ne pupam sa ne imbratisam.. si asta de cateva ori pe zi.. mor de ea!
edit.. am facut o supa crema de legume, dar zau ca nu stiu ce gust are.. ca nu mai am simturi..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor