*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bunaaa!

Mai, ce frumos v-ati distrat in parc, super pozele! daca n-ar fi asa de parte ior-ul asta
Noi am fost la socrela, la masa, intai la mall sa-i luam cado' , i-am luat o bluza...ii era mica...era eca mai mare marime , s-a dus apoi si si-a luat ea alta...
Apoi am venit acasa si iar am facut nani 3 ore jumate cu baietii

Ma bucur mult ca v-au placut pozele!!
Nico, da, e aglomerat si agitatie pt. cei mici-mici, e pacat sa-i cari acolo doar sa vada personajele, pe care oricum nu le vor tine minte si nu inteleg nimic...plus ca nu poti sa-i dai in prea multe "tiribombe"...cel mai bine e sa mergi cand sunt mai mari

La Duni mergem si noi, da, dar la ala..Marina Royal, parca , nu mai stiu...mergem la sf. lui august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ma da aveti un spor, daca nu m-ati innebunit Abia abia am reusit sa citesc tot Voi nu stiti oare ca duminica nu se face treaba? Nicio treaba, ca mai e si postul pastelui Numai scrisul nu-i interzis

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Am auzit ceva strigate, am deschis geamul si cine era? Mimo, nervoasa, se auzea tocmai din Capitala, striga ca nu scrie lumea domle pe DC!! :D

Am vazut poze de la intalneala, faina!! ;)

Azi la noi primavara s-a cam stricat, insa am iesit pi Shientru si acolo nu batea vantul. Am vazut caii... ne-am balacit in ceva nisip... la un mom dat Stefan si A mergeau mai in fata, eu cu piciul in urma... in dreapta un cuplu de turci cu un copil, tipa il tinea pe baietel in brate... il vad pe Matei apropiindu-se de tip, pe la spate, si apucandu-l de picioare (i le-a luat efectiv in brate!)... am incercat sa ii explic incetisor sa ii dea drumul ca nu e tati (omul mirat, apoi amuzat...), Matei s-a uitat, a vazut pantalonii negri si l-a strans si mai tare, apoi nenea l-a luat in brate, Matei l-a strans tare de gat (in tot acest timp nu i-a vazut fata ca era rusinat de tanti cu care "tati" vorbea), nene era amuzat si il strangea si el, la mine Matei nu se uita desi ii tot explicam ca "uite nu e tati!", l-am strigat pe Adrian si a venit, moment in care Matei a cam inlemnit... "Ups, de unde sa vina tati cand de fapt ma tine in brate??" S-a mutat la tati in brate, fireste ca toata lumea era amuzata, tanti a zis ca il iau acasa si pe el acasa, eu am zis "Ghinion, nu-l dau!", am plecat razand, radeau si ei, radea si Stefan... si a inceput si Matei sa rada, de parca pricepuse si el ceva-ceva...

Am si poze, dar nu le descarc fiinca este maaare scarpinare pe dupa cap, astept sa se mai stranga :D (fireste, nu poze cu turcii, ca nu am indraznit).

Va pup si va doresc o saptamana faina.

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Va spun eu noapte buna ca sa mai umplem cu ceva...
Imi pare rau pt ziua de azi chiar eram tare bucuroasa ca ne vom vedea, dar n-a fost sa fie. Ei, macar acum ca se face frumos si ziua e in crestere vor fi cu siguranta mai multe intalniri si poate-poate vor fi mai pasnice.
Dupa-amiaza am fost la nasi; Iulia a fost calma, vesela, s-a jucat frumos cu copiii, i-a mancat celui mic masa de seara (para cu branzica, pasate-s-a instalat pe scaun la castronelul si lingurita abandonate fiindca bebe n-a vrut sa pape si, singurica pe tacute, a papat TOT). Naiba stie ce demon mic a chinuit-o dimineata...
Ramo, ce mare a crescut Andru si ce ooochi are

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Am vazut si eu ochisori de Andru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicoleta, super misto faza cu turcii si mai ales conexiunea logica facuta de Matei. Doamne, nu stiu cum sunt mai tarziu, mai mari (tu stii...) dar acum mi se par deliciosi...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Am intrat sa va pupicesc pe toate si sa va urez o saptamana binecuvantata, plina de bucurii, servici usor celor care au nevoie si multa sanatate!

Ramo o sa faca furori baiatu' cu ochii aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Dar stiu ca ai umplut Naty, nu gluma Imi pare rau ca nu v-am vazut dimineata, venisem cu pacientul si-l convinsesem sa se si dezbrace la consult
Nicoleta ati pus de-o multinationala la Viena ???

Hai ca ma duc la baie cu Dudu, cand vin sa mai citesc ceva da? Hai ca se poate

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimo, nu ziceai ma ca te extinzi?? Ne bagam in multinationala ta!

Si am uitat, sunt mega-virusta! Sper sa fie viroza copiilor, ca altfel am incurcat-o, chiar acum, inainte de plecare in Ro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Uite, special pt Mimo, sa aiba ce citii:
am vazut pozele si m-au amuzat teribil comentariile

Gata, ma duc la nani, ca-mi pica ochii in gura. Si maine iar o iau de la capat cu scarbiciul...

P.S. Azi cu atatia bebelasi prin zona, mi s-a facut dor de un BB2 ... Abia astept sa-i vina vremea

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput