*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Gata si baietii mei, sunt in pat la nani. Ne-am intins, ne-am jucat cu cuburile, am construit case, masini, s-au jucat cu spiderman...de-ale baietilor...apoi balaceala, laptic...Stef a inceput sa bea cam jumate din lapticul de seara...nu stiu de ce...dimineata mai lasa doua degete in bibe, la pranz il bea tot...
Si are si cuvinte noi, nu mai pot de dragul lui, cat e de haios!
domdom= dormitor
babadane= bomboane
Imi zice pane, adei, cane, mai= paine, ardei, carne, mar. Stie toate personajele pe care i le-am adus, namne, mimi, puto, gudi, dona, bebe tup= mickey, minie, pluto, goofy, donald, bebe strumf
Ce sa mai zic, sunt topita! cat a stat cu socrii a invatat odatu'= soldatul, si vrea sa-i desenez mereu, atu, atu, o armata de soldati Stie ca tati ii spune gonane=golane si bunicul ii spune cutetete= cucuiete (baiete cucuiete ), iar eu ii zic "puiu mamii" spune asa clar
Il striga pe Vlad, "hai papa", "hai dabi", sa vina la masa sau la baie
Multe, multe...de cand se trezeste se pune la masuta si isi ia carti, foi si deseneaza, coloreaza in interiosrul desenului, nu-mi vine sa cred! si ii place mult de tot sa coloreze!
Mimo, e bine?? am zis frumos?
Te mai uiti la Lost? pe unde ai ajuns? seria a 6-a eeee nu mai intelegi nimic...
mimonix spune:
f frumos ati zis amandoua, manca-le-ar mama pe ele! Si daca tot vad ca nu dormiti, ia sa va dau eu o tema de cercetare Vreau si eu reteta de la supa crema de usturoi austriaca , pleaseee! Careva mai cu mila de-o grasa pofticioasa :Kya cu nemteasca ei, Bubu cu bucatarasu' sau Nicoleta cu multinationala
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo_cata mimo candva mi-ai zis ca nu poti vedea ochisorii puiutului meu..asta e specaial pentru tine "ochisorialbastrii" RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI http://community.webshots.com/user/ramonika8128 |
Si ce seamana cu mami el de fapt
mimonix spune:
Bubu, abia acum terminam seria unu .E de departe serialul care imi place cel mai mult dar din pacate m-a ajuns oboseala si nu mai rezist noaptea pana tarziu Ce dulce Stefu cu stalcelile lui Hai cu supa aia , go planet go
natynic spune:
Supa crema de usturoi???
Si eu vreau, si eu, puneti reteta, MAINE o execut!!!
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Simo27 spune:
Ptiu ca pana aici miroase a usturoi
mami de David, Sam si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Simo27 spune:
Scriu si eu cateva cuvinte ca sa nu credeti ca m-a rapus boala
Oana,cand eram mica am primit o carte cu Disneyland Paris si ma uitam cu sora-mea ore in sir la parada,personaje,etc.acum am trait alaturi de voi bucuria de acolo.imi doresc mult sa ajungem si noi,candva....
Mihutza,sanatate multa.Ma gandeam daca sotul tau si-a gasit alt job,caci tin minte ca ziceai ca vrea sa plece de unde era..sa nu razi,dar mi-a venit asta in minte in timp ce il culcam pe Siluan!
Ati avut o super intalnire,ca de obicei
L-am vazut si pe Mufarinul de ziua luisi pe ochi albastrii
Kya,lasa ca vine el ,bebe 2.Eu acum imi doresc sa creasca mare cat mai repede,sa treaca colicii astia,sa nu mai vomite!
Cleme,poze cu Diana pe cand???Cum a fost petrecerea??
As mai povesti dar ma tarasc pana la pat.
mami de David, Sam si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
mimonix spune:
Simo , cum te mai simti? Sanatate multa
La fel si Mihutzei
Scuzati mirosul de usturoi , dar e cevaaaa supa aiaaa Numai ca ce am gasit eu pe net nu-mi suna mie egal cu ce am mancat , mira-m-as sa fie acelasi lucru D-aia simt nevoia sa cer ajutor , sa verificam nene ce mancam sa nu dam gres cumva
Acum va las sa sporovaiti daca tot v-am trezit
Va doresc o saptamana minunata
bubu05 spune:
Mimo, esti cevaaaa Ce bine suna supica de usturoi . Nu am facut niciodata...o sa caut prin cartile mele, sa vad daca gasesc ceva...
cauta, cauta...
Simo, ma bucur tare ca ti-a placut la Disney, virtual Sunt sigura ca o sa ajungeti acolo!
Ce ochi are Andru Superbi!!!
Toti puii cu ochi albastrii sunt minunati, eu ii ador!! si ma oftic ca nici unul de-al meu nu a avut ochi ca ai lui Cata
ramo_cata spune:
hi ce bine e sa ai un moment numai si numai al tau..
mimo si asa zici ihhh ca seamana cu mine?!? esti printre putinele persoane care zice asta..dar tare ma bucur ca se vede ca are ceva ceva si de la mine si ff misto pozicile de la intalneala.. voua ,ma bucur pentru voi..am avut si eu ocazia sa intalnesc o mica parte din randunici la party sophie&becca dar am avut timp scurt,din vina mea
simo,mihutza sanatate
kya spor la treaba,sa vina Bb2 cat mai repede
bubu pentru cel mai vorbaret..si andru a inceput sa vorbeasca f multe...azi a avut o deosebita placere sa-l strige pe ta'su numai tati,tati...nu stiu ce a fost cu el...eu ii ziceam "hai zii si mami..el nu tati -mama-tati-mama" parca imi facea in ciuda...a stat numai dupa ta'su,de ce se mareste deaia ii place sa stea cat mai mult cu el...
naty da a crescut puiutul meu,are 13,5kg si 90cm...si cand ma gandesc ce mogaldeata a fost si cate griji mi-am mai facut dar ii multumesc lui DD ca a fost sanatos si mancacios...si ma rog sa fie si in continuare la fel...
parca as incerca si eu supa crema de usturoi dar imi e frica ca mananc doar eu,Cata nu e cu supe crema,la el ciorba e la putere,nici supa supa nu o prefera...
si ca tot am trecut de ora 24...
LA MULTI ANI PIDANA!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!
LA MULTI ANI MIHAI!!!
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128